Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
Csak a dumaládába szoktam benézni de azt már el se olvasom. Topikokba is ha látom hogy a "nyáladzók" írtak akkor kerülöm is azt a pár bejegyzést...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-01-11 18:09:40
(#287) Én sem dobom magam hanyatt tőle, de, ha ennyire nem tetszik, akkor miért nézed meg, hogy ki, mit ír ide?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Egy ideig talán poénnak elment. De ez a mézes mázas gyökérség mára már gusztustalanná vált.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
olvadozók: el kéne dönteni, hogy itt, vagy a dumaládában olvadoztok, rendben? Ez a dolog kezd nagyon kifáradni/zavaró lenni. Köszi.
Szerintem felesleges ez a topik, ugyanis a Dumálós topikban is lehet olvadozni.
Nananana... Azért te is elég jól elírogatsz a topicunkban, és mellesleg van egy aranyos kis játszótársad is! (itt mézgombaízű virágfarkamra gondolok, Picilányra)
Igen tom.. de áruló vok hehe
Játszótársam? SOHA!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
olvadozók: el kéne dönteni, hogy itt, vagy a dumaládában olvadoztok, rendben? Ez a dolog kezd nagyon kifáradni/zavaró lenni. Köszi.
Nananana... Azért te is elég jól elírogatsz a topicunkban, és mellesleg van egy aranyos kis játszótársad is! (itt mézgombaízű virágfarkamra gondolok, Picilányra)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
akor ne legyen ennyi...
NA látod
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-11 17:38:40
(#282) akor ne legyen ennyi...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-11 17:04:50
(#280) Most miért kell szétkúrni a fórumot ezzel a balfaszkodással? Jesszusom. Elegem van már ebből. Itt ellehetnétek, oké, igaz ez a topic van mindig 'fönt', de nem nagy probléma. De máshol, könyörgöm, ne.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Végreee a megmentő.
beküldve: 2008-01-11 15:47:28
(#278) olvadozók: el kéne dönteni, hogy itt, vagy a dumaládában olvadoztok, rendben? Ez a dolog kezd nagyon kifáradni/zavaró lenni. Köszi.
Na, avatart váltottam...
Kedves, aranyos kép... Ismi valakinek?
Ez Gaara amúgy meg, van avatár topic.
Na, avatart váltottam...
Ez nem a Naruto-ból a festett szemű fószer??? (A neve nem fut eszembe... )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-11 11:02:08
(#275) Na, avatart váltottam...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
A sok "mangás" hozzászólástól.
Naaa... Azért szokott a mangáról is írni... Asszem...