Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-10 21:07:52
(#243) Ace a legjobb mindent flgyújt, Enelről akkor még nem is beszéltünk jah és Zolo yeaaaah nah meg Robin.
beküldve: 2008-01-10 21:07:09
(#242) ezt a férfias kakaskodást nem lehetne máshol folytatni?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Lehet próbálkozni. XD
Mondjuk ha az avatarokat nézzük akk természetesen én nyernék Luffy ezerszer lenyomta Pumát hehe
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Te mindig pitizel.
may the god have mercy on u, because i wont....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-10 20:59:12
(#238) és ezt nem én mondta... mellesleg szia..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-10 20:53:39
(#237) engem nen zavar.. főzhet belőlem akár babgulyást is ...
amúgy meg mondtam h nem nőtt még föl... 2. elkérte az msn címem ott meg pitiizett... szoal csak ha hülye lennék nem jönnék rá mit szeretne az édescsillagszeműm...(necrokid akinek nem esett volna le..)
meg nem is szeretem ha szeretnek túlságosan... a vadabb dolgok jönnek be..
vesse le magát egy szikláról..
stb..
nem hiszem hogy sokat kérek... ui. : folytasam az ostoba neveket(ma sem volt jó a tanítás volt időm)
amúgy meg mondtam h nem nőtt még föl... 2. elkérte az msn címem ott meg pitiizett... szoal csak ha hülye lennék nem jönnék rá mit szeretne az édescsillagszeműm...(necrokid akinek nem esett volna le..)
meg nem is szeretem ha szeretnek túlságosan... a vadabb dolgok jönnek be..
vesse le magát egy szikláról..
stb..
nem hiszem hogy sokat kérek... ui. : folytasam az ostoba neveket(ma sem volt jó a tanítás volt időm)
Úgy látszik túlságosan elvadultak itt a témák...MSN-en pitizek? Egyáltalán nem!
A suliban engem a legroszindulatúbb emberként tartanak számon, és addig tetszett a neve hogy "Hajnalka Emese" de miután megtudtam h Egry, utána más lett a helyzet..
Szal ha ez a téma mégtovább lesz húzva akk kénytelen vok...Gum Gum...ÁGYÚGOLYÓ!!!!
beküldve: 2008-01-10 18:20:45
(#235) Az hagyján, hogy Skolasztika... de az utónévkönyvben a múltkor ráakadtam a lányneveknél az Orália névre... na most képzeljétek el...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-10 17:56:09
(#234) Drága csillagrólpattant szikragyűjteményem! (Picilány)
Eléggé kicsirigó vagy még hozzám képest, hihi...
Ma ugyanis volt egy lyukas órám, így könyvtárba mentem...
Na, kérem szépen, ott rám támadott egy utónévkönyv...
Szépségeket találtam: Hóvirág, Gyopárka, Skolasztika (ez női), Nimfadóra, sorolhatnám... Na, ha ilyet adnék a gyerekemnek...
A kislányom bemutatkozik: Sziasztok! Pataki Skolasztika vagyok!
A válasz a következőképp zajlana: Háháháháháháháhá...
Eléggé kicsirigó vagy még hozzám képest, hihi...
Ma ugyanis volt egy lyukas órám, így könyvtárba mentem...
Na, kérem szépen, ott rám támadott egy utónévkönyv...
Szépségeket találtam: Hóvirág, Gyopárka, Skolasztika (ez női), Nimfadóra, sorolhatnám... Na, ha ilyet adnék a gyerekemnek...
A kislányom bemutatkozik: Sziasztok! Pataki Skolasztika vagyok!
A válasz a következőképp zajlana: Háháháháháháháhá...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
A fősulis énektanárnőmet Alojziának hívják... hát, mit mondjak... olyan is volt...
Picilányom... jó az új avatar...
Picilányom... jó az új avatar...
Alojzia? Az vicc... Bocs, ha megbántok valakit, de ha szembetalálkoznék egy Alojziával, hát hangosan röhögnék!
Ja, az egyébként olyan régi-új avatar nála...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-10 17:24:06
(#232) melánia,melissza, melitta, mirella, mirtill, napsugá, nké, norina, özséb, pálma, petronella, rókus, szaniszló, szibilla, szidónia, szilárda, tekla, teofil, tomaj, vid, virgil, zaránd, zelma(képzeljétek elírják a nevét..hihi), zenóbia, zenó, zoárd, ...
nos hát a naon viccesek..de atöbbit megtartom magamnak..
nos hát a naon viccesek..de atöbbit megtartom magamnak..
beküldve: 2008-01-10 17:13:06
(#231) akkor folytatom a felsorolást m-z ig..
vki nyugtasson le egy személy kezd felhúzni..
Mesélj, mi a baj?
tényleg érdekel... nem éppen a csendes fajtából teremtettek.. 8egyik topik bejegytésed miatt)
vki nyugtasson le egy személy kezd felhúzni..
Mesélj, mi a baj?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."