Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-10 14:40:10
(#228) vki nyugtasson le egy személy kezd felhúzni..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-10 14:04:15
(#227) engem nen zavar.. főzhet belőlem akár babgulyást is ...
amúgy meg mondtam h nem nőtt még föl... 2. elkérte az msn címem ott meg pitiizett... szoal csak ha hülye lennék nem jönnék rá mit szeretne az édescsillagszeműm...(necrokid akinek nem esett volna le..)
meg nem is szeretem ha szeretnek túlságosan... a vadabb dolgok jönnek be..
vesse le magát egy szikláról..
stb..
nem hiszem hogy sokat kérek... ui. : folytasam az ostoba neveket(ma sem volt jó a tanítás volt időm)
amúgy meg mondtam h nem nőtt még föl... 2. elkérte az msn címem ott meg pitiizett... szoal csak ha hülye lennék nem jönnék rá mit szeretne az édescsillagszeműm...(necrokid akinek nem esett volna le..)
meg nem is szeretem ha szeretnek túlságosan... a vadabb dolgok jönnek be..
vesse le magát egy szikláról..
stb..
nem hiszem hogy sokat kérek... ui. : folytasam az ostoba neveket(ma sem volt jó a tanítás volt időm)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-10 14:08:01
Én ismerek egy lányt akinek olyan hülye neve van.. valami Egry Hajnalka Emese
Nem volt ez egy kissé kicsinyes?
Főleg annak fényében furcsa ez, hogy korábban lelkendeztél, hogy így tetszik meg úgy tetszik a neve... Ha annak idején mégis pszichológiára vettek volna fel, akkor most célozgathatnék valamire...
Ez lehet olyan, mint a hajhúzás az oviban, egy kis bántás a tetszés kinyilvánításaként, de online ezt csak így lehetett kivitelezni...
A paranoid skizofrénia pedig ma már egyre gyakoribb.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Nem volt ez egy kissé kicsinyes?
Főleg annak fényében furcsa ez, hogy korábban lelkendeztél, hogy így tetszik meg úgy tetszik a neve... Ha annak idején mégis pszichológiára vettek volna fel, akkor most célozgathatnék valamire...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Vannak olyan hülyék akik bíznak bennem?
(na jó ez még tőlem is gonosz volt, bocsánat)
Az ilyesmire mindig van elég hülye, hm nevezzük őket kezdőnek. De akinek neckro van a nevében, annak mindig valami baja van, szereti a temetőket, meg bizonyos dolgokat csinálni a temetőkben XD, hullákat kajál, stb. szal bennük nem lehet megbízni, mert a végén még téged is megfőznek, azt fűszeres tortát csinálnak belőled. ÁÁÁ kerüljük az ilyet.
most mondjak még m-z ig...? vagy ne?
ha meg már azzal is végeztem jönnek a kedvencek.. az értelmetlenebbnél értelmettlenebb nevek
ha meg már azzal is végeztem jönnek a kedvencek.. az értelmetlenebbnél értelmettlenebb nevek
megigérted h ezzel nem élsz vissza..
Vannak olyan hülyék akik bíznak bennem?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
megigérted h ezzel nem élsz vissza..
beküldve: 2008-01-09 19:17:53
(#221) Szégyen vagy sem, bár az, hogy én is csak gimiben jöttem rá, hogy a Hedvig női név... én egy Dr. Bubó szerű angoltanár urat vártam, erre egy Dr. Bubó szerű angoltanár asszonyság lépett be az ajtón. Jó pap holtáig tanul!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Én olyat láttam (tankönyveknél): Mag Ányos Farkas, szegény gyerek
Hát,biztos magányos farkas típus volt...jaj de gyengee szóvicc,a szülei nagy mókamestrek lehettek
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-01-09 18:50:27
beküldve: 2008-01-09 18:42:51
(#219) A fősulis énektanárnőmet Alojziának hívják... hát, mit mondjak... olyan is volt...
Picilányom... jó az új avatar...
Picilányom... jó az új avatar...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-09 18:43:22
Én olyat láttam (tankönyveknél): Mag Ányos Farkas, szegény gyerek
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Huhú...necrocid-ből előtört a nagybetűs Gonoszság...vagy ez nálad alap?
Ez AZ Alap
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-09 18:18:54
(#216) Huhú...necrocid-ből előtört a nagybetűs Gonoszság...vagy ez nálad alap?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Egyertértek Pape-val... necrokid, köszöntünk, a "megújult" formádban... Egyébként a hülye nevekről: középsuliban volt egy évfolyamtársam, akinek Melega Sebestyén a neve.. és a régi iskolai tablókon is fel lehetett fedezni ilyen szösszeneteket, mint: Ondó Ágnes... Pete János... képzeljétek el, ha ezek összeházasodtak volna: Jó napot kívánok... Peténé Ondó vok... hihihi
Mellesleg: a nagynénémet is Hajnalkának hívják... és amikor a fia töltötte ki az egyetemi felvételi lapot, az anyja neve rubrikába véletlenül azt írta, hogy "Hónaljka"...
Mellesleg: a nagynénémet is Hajnalkának hívják... és amikor a fia töltötte ki az egyetemi felvételi lapot, az anyja neve rubrikába véletlenül azt írta, hogy "Hónaljka"...
Nálunk is van Ondó nevű lány... egyébként nem újultam meg..SOHA hehe...