• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Olvadozások
Oldalak: ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... <<>>
beküldve: 2008-01-08 19:50:10
(#168) Válasz PICILÁNY (#167) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
édesem nem tutsz még semmit rólam csak h idősebb vagyok nálad .. de ahogy olvastam nem zavar h még jobban szeretlek v csak nem vagy bunyec..?

Zavar. Csak nem írtam le

Na jó. Nem annyira

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
új | válasz erre | moderátor
Szerk: idk pls delete 2008-01-08 19:50:59
beküldve: 2008-01-08 19:48:51
(#167)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
édesem nem tutsz még semmit rólam csak h idősebb vagyok nálad .. de ahogy olvastam nem zavar h még jobban szeretlek v csak nem vagy bunyec..?

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-08 19:46:14
(#166) Válasz PICILÁNY (#165) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
nem zavarsz.. mi megszánjuk azokat akiknek nem válaszolnak.. ezekszerint meg tudtam válaszolni ezt a nehéz kérdést ,,? most már mégjoban szertlek.. ez lehet h nked nem oan élvezet mint nkem..

köszi. Bár gondoltam h vmi ilyesmit fogsz írni...
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Túl kiszámítható avgy

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-01-08 19:46:36
beküldve: 2008-01-08 19:43:19
(#165)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
nem zavarsz.. mi megszánjuk azokat akiknek nem válaszolnak.. ezekszerint meg tudtam válaszolni ezt a nehéz kérdést ,,? most már mégjoban szertlek.. ez lehet h nked nem oan élvezet mint nkem..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-08 19:41:29
(#164) Válasz PICILÁNY (#162) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
msn 1. hátrányok.. ha rejtve kapcsolódunk 3-an akkor nem tunk beszélni de másképpen meg nem hagynak békén minket.. érthető előny többet tunk magán témáról beszélni ..de azt meg itt is tunk.. és közben még a hangulat is jobb
ez kielégítő válasz volt? ui: édesmézespogácsás mochitom.. és még mindig szeretlekk..

Okay értem...De itt az összes topik a te és az a chika írásaival van tele...
nah jólvan megígértem békénhagylak titeket, ez volt az utcsó ebbe a topikba

beküldve: 2008-01-08 19:40:53
(#163) Válasz idk pls delete (#161) üzenetére
Nona
Nona
[ Addiktgyanús ]
Na neee....ez a topik még mindig él?! Mondjátok el nekem, miért nem jó MSNen bezsélgetni, és ha értelmes választ kapok (amit tőletek kétlek) akk abbahagyom az ideírogatást!

Én is beállok a sorba...nem akarok én itt alkalmatlankodni de erre tényleg kiváncsi vagyok...(hát,igen...csúnya,go nosz,kukacoskodó Chioin )

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-08 19:38:47
(#162)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
msn 1. hátrányok.. ha rejtve kapcsolódunk 3-an akkor nem tunk beszélni de másképpen meg nem hagynak békén minket.. érthető előny többet tunk magán témáról beszélni ..de azt meg itt is tunk.. és közben még a hangulat is jobb
ez kielégítő válasz volt? ui: édesmézespogácsás mochitom.. és még mindig szeretlekk..

beküldve: 2008-01-08 19:33:52
(#161)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Na neee....ez a topik még mindig él?! Mondjátok el nekem, miért nem jó MSNen bezsélgetni, és ha értelmes választ kapok (amit tőletek kétlek) akk abbahagyom az ideírogatást!

beküldve: 2008-01-08 19:21:55
(#160) Válasz Gegew40k (#154) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
azért teis lazán veszed, nem azért
ha jól emlékszem neked volt egy 4es sorozatod...
amugy meg az "u.i."ban leirtakat nem is értem...

AZT AKARTA KIFEJEZNI A MAGA MÓDJÁN H ÉDIKE VAGY HÁNTOTTBÚZASZEPLŐM.. ÉRTED?

beküldve: 2008-01-08 19:21:03
(#159) Válasz PICILÁNY (#158) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
MOST ANYÁMAT JUTADTAD ESZEMBE.. HUHU.. Ő SZOKTA EZT MONDANI.. DE ÉDES VAGY..

szal édsanyádat... na szép... bár, amiket mondtál róla, ezt maximálisan bóknak veszem...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-08 19:19:41
(#158)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
MOST ANYÁMAT JUTADTAD ESZEMBE.. HUHU.. Ő SZOKTA EZT MONDANI.. DE ÉDES VAGY..

beküldve: 2008-01-08 19:14:16
(#157) Válasz PICILÁNY (#155) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
gegew a múltkori vitánk.. kibékülésünk után nem bánthatsz meg minket.. és most sem tetted azt.. látod én is fejlődök..

chika naon kemény a kalózós beszólásod de az enyimet figyuzd. vasmacskákat ..nyávogtatni..!!

Na jah... azé' te is kemény vagy ám, mind a vidia... (or bakaxar... csak ez durvább...)

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-08 19:12:59
(#156) Válasz Gegew40k (#154) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]

Azt azért írtam, mert volt némi vitánk némely fórumozóval, akik kifogásolták a kedveskedéseinket... és már nem tom követni, hogy kik is voltak azok... ha te nem voltál köztük, akkor bocsi... így már érthető??? I hope so...

A 4es sorozatnál elszaladt a ló... jóvanna... előferdül...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-08 19:12:19
(#155)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
gegew a múltkori vitánk.. kibékülésünk után nem bánthatsz meg minket.. és most sem tetted azt.. látod én is fejlődök..

chika naon kemény a kalózós beszólásod de az enyimet figyuzd. vasmacskákat ..nyávogtatni..!!

beküldve: 2008-01-08 19:10:55
(#154)
Gegew40k
Gegew40k
[ Megszállott ]

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Oldalak: ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... <<>>