Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
édesem nem tutsz még semmit rólam csak h idősebb vagyok nálad .. de ahogy olvastam nem zavar h még jobban szeretlek v csak nem vagy bunyec..?
Zavar. Csak nem írtam le
Na jó. Nem annyira
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-01-08 19:50:59
beküldve: 2008-01-08 19:48:51
(#167) édesem nem tutsz még semmit rólam csak h idősebb vagyok nálad .. de ahogy olvastam nem zavar h még jobban szeretlek v csak nem vagy bunyec..?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
nem zavarsz.. mi megszánjuk azokat akiknek nem válaszolnak.. ezekszerint meg tudtam válaszolni ezt a nehéz kérdést ,,? most már mégjoban szertlek.. ez lehet h nked nem oan élvezet mint nkem..
köszi. Bár gondoltam h vmi ilyesmit fogsz írni...
Túl kiszámítható avgy
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-01-08 19:46:36
beküldve: 2008-01-08 19:43:19
(#165) nem zavarsz.. mi megszánjuk azokat akiknek nem válaszolnak.. ezekszerint meg tudtam válaszolni ezt a nehéz kérdést ,,? most már mégjoban szertlek.. ez lehet h nked nem oan élvezet mint nkem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
msn 1. hátrányok.. ha rejtve kapcsolódunk 3-an akkor nem tunk beszélni de másképpen meg nem hagynak békén minket.. érthető előny többet tunk magán témáról beszélni ..de azt meg itt is tunk.. és közben még a hangulat is jobb
ez kielégítő válasz volt? ui: édesmézespogácsás mochitom.. és még mindig szeretlekk..
ez kielégítő válasz volt? ui: édesmézespogácsás mochitom.. és még mindig szeretlekk..
Okay értem...De itt az összes topik a te és az a chika írásaival van tele...
nah jólvan megígértem békénhagylak titeket, ez volt az utcsó ebbe a topikba
Na neee....ez a topik még mindig él?! Mondjátok el nekem, miért nem jó MSNen bezsélgetni, és ha értelmes választ kapok (amit tőletek kétlek) akk abbahagyom az ideírogatást!
Én is beállok a sorba...nem akarok én itt alkalmatlankodni de erre tényleg kiváncsi vagyok...(hát,igen...csúnya,go nosz,kukacoskodó Chioin )
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-08 19:38:47
(#162) msn 1. hátrányok.. ha rejtve kapcsolódunk 3-an akkor nem tunk beszélni de másképpen meg nem hagynak békén minket.. érthető előny többet tunk magán témáról beszélni ..de azt meg itt is tunk.. és közben még a hangulat is jobb
beküldve: 2008-01-08 19:33:52
(#161) Na neee....ez a topik még mindig él?! Mondjátok el nekem, miért nem jó MSNen bezsélgetni, és ha értelmes választ kapok (amit tőletek kétlek) akk abbahagyom az ideírogatást!
azért teis lazán veszed, nem azért
ha jól emlékszem neked volt egy 4es sorozatod...
amugy meg az "u.i."ban leirtakat nem is értem...
AZT AKARTA KIFEJEZNI A MAGA MÓDJÁN H ÉDIKE VAGY HÁNTOTTBÚZASZEPLŐM.. ÉRTED?
MOST ANYÁMAT JUTADTAD ESZEMBE.. HUHU.. Ő SZOKTA EZT MONDANI.. DE ÉDES VAGY..
szal édsanyádat... na szép... bár, amiket mondtál róla, ezt maximálisan bóknak veszem...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-08 19:19:41
(#158) MOST ANYÁMAT JUTADTAD ESZEMBE.. HUHU.. Ő SZOKTA EZT MONDANI.. DE ÉDES VAGY..
gegew a múltkori vitánk.. kibékülésünk után nem bánthatsz meg minket.. és most sem tetted azt.. látod én is fejlődök..
chika naon kemény a kalózós beszólásod de az enyimet figyuzd. vasmacskákat ..nyávogtatni..!!
chika naon kemény a kalózós beszólásod de az enyimet figyuzd. vasmacskákat ..nyávogtatni..!!
Na jah... azé' te is kemény vagy ám, mind a vidia... (or bakaxar... csak ez durvább...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
azért teis lazán veszed, nem azért
Azt azért írtam, mert volt némi vitánk némely fórumozóval, akik kifogásolták a kedveskedéseinket... és már nem tom követni, hogy kik is voltak azok... ha te nem voltál köztük, akkor bocsi... így már érthető??? I hope so...
A 4es sorozatnál elszaladt a ló... jóvanna... előferdül...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-08 19:12:19
(#155) gegew a múltkori vitánk.. kibékülésünk után nem bánthatsz meg minket.. és most sem tetted azt.. látod én is fejlődök..
beküldve: 2008-01-08 19:10:55
(#154) azért teis lazán veszed, nem azért
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...