Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
Az olvadozás rendben van, de a floodolást nem lehetne hanyagolni?
Floodolás alatt kit értesz?
Floodolás* = ugyanattól az usertől származó, időben egymáshoz igen közel elküldött, egymás után sorakozó fórum-hozzászólások használata. Oka általában a feltűnési viszketegség, a kóros szétszórtság és/vagy figyelmetlenség, illetve a hozzászólásszám-fetisiszták nál kísérlet a hozzászólásaik számának masszív emelésére.
Mellesleg nehezen olvashatóvá teszi a fórumot, és zabálja a szerverkapacitást, plusz elég illetlen dolog... A szerkesztés funkció ennek kivédésére (is) van, tessék használni.
Szóval nincs semmi baj, csak erre figyeljetek oda, fenyőtoboz-rigócskáim
*:
isteneim, ez is milyen szó...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-01-07 14:58:13
Az olvadozás rendben van, de a floodolást nem lehetne hanyagolni?
Floodolás alatt kit értesz?
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-07 13:28:26
(#106) Az olvadozás rendben van, de a floodolást nem lehetne hanyagolni?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem kell ide jönni...
Eh ez itt egy fórum, én pedig megmondom a véleményem, mondjuk nem csak fórumokon csinálok ilyet. XD
Jó lenne egy ilyen topic.Én támogatom
Gyere bármikor, várunk szeretettel...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Minden idők legszarabb offtopic témája.
Ebben is igazad van..én már többször mondtam nekik
Ízlések és pofonok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én meg már nem is koptatom a billentyűzetet lehet nem egészséges, de magambafojtok mindig mindent... hehe
U.I.: és csak topic címnek ajánlottam fel, nem gondoltam komolyan
Aki mindent magába fojt, az kap gyomorfekélyt... én tudom, végigcsináltam... azóta szoktam le a magamban örlődésről... a gyomorfekély ugyanis ritka xar dolog!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nem kell ide jönni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-07 11:33:15
(#100) Mit szóltok, elég sokan támogatják az ötletet, hogy legyen itt egy felvidító oldal... Kivéve persze az örök negatívokat, de ők nem számítanak...
Szóval, várunk mindenkit szeretettel, gyertek, és itt tuti figyelnek arra, hogy vidámak legyetek!!!
Ui: drága harmatos rózsabimbó-virágszálaim!!!
Ui2.: Pape, rég hallottam felőled, tündérbögyörőm... örülök, hogy tetszett a könyv... én is csípem az ilyen stílusú sztorikat... jah... felvettelek msn-en...
Szóval, várunk mindenkit szeretettel, gyertek, és itt tuti figyelnek arra, hogy vidámak legyetek!!!
Ui: drága harmatos rózsabimbó-virágszálaim!!!
Ui2.: Pape, rég hallottam felőled, tündérbögyörőm... örülök, hogy tetszett a könyv... én is csípem az ilyen stílusú sztorikat... jah... felvettelek msn-en...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-07 08:21:10
(#99) Na, elolvastam a Sarathot.
Röviden leírom, miről szól (angolul volt, úgyhogy örültem, h megértettem):
Van egy tini srác, aki szerelmes egy öt évvel idősebb, már felnőtt lányba (nyááál). Nos, ez a srác találkozik az utcán egy nénivel, akitől azt a jóslatot kapja, hogyha megöli a lány fivéreit (mind a hetet), akkor övé lehet a lány. ERrre megöli mind a hét fiú (mindet más helyzetben és helyen), de a lány ezért megutálja. Mikor a fiú elmondja neki az öregasszonyt meg a jóslatot, a lány rájön, hogy az annak a családnak a matrónája, akik megölték a lány szüleit. Összefognak a sráccal, és megölik a nénit, a végén egymásba szeretnek...
Eléggé nyál meg brutál keveréke, de tetszett!!!!
Röviden leírom, miről szól (angolul volt, úgyhogy örültem, h megértettem):
Van egy tini srác, aki szerelmes egy öt évvel idősebb, már felnőtt lányba (nyááál). Nos, ez a srác találkozik az utcán egy nénivel, akitől azt a jóslatot kapja, hogyha megöli a lány fivéreit (mind a hetet), akkor övé lehet a lány. ERrre megöli mind a hét fiú (mindet más helyzetben és helyen), de a lány ezért megutálja. Mikor a fiú elmondja neki az öregasszonyt meg a jóslatot, a lány rájön, hogy az annak a családnak a matrónája, akik megölték a lány szüleit. Összefognak a sráccal, és megölik a nénit, a végén egymásba szeretnek...
Eléggé nyál meg brutál keveréke, de tetszett!!!!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-07 08:08:48
(#98) Édes rubinttubicáim! Visszaolvastam mindent, és teljesen egyetértek hókarú Chikámmal, az ötlet remek, külön pacsi érte...
Örülök, hogy van olyan ember, aki nem csak panaszkodni és gyalázkodni tud, és észreveszi, hogy a topicunk (én csináltam, hihi) nem azért van, hogy másokat idegesítsünk/MSN helyett használjuk/az időt töltsük, hanem tényleg azért, hogy egy kis színt hozzunk a szürke hétköznapokba... Ha valaki tényleg annyira "gonosz" (nem találok jobb szót), hogy ezt nem veszi észre, akkor annak vmi problémája van... Nos, pont ez az a topic, ahol ezt megbeszélhetjük. Neeem?
Hópihénsurranó halkszavú Picilányom, illetve aranytorkúdalospacsirtaIstvána királytanító Chikám, köszönöm, hogy vagytok nekem!
Örülök, hogy van olyan ember, aki nem csak panaszkodni és gyalázkodni tud, és észreveszi, hogy a topicunk (én csináltam, hihi) nem azért van, hogy másokat idegesítsünk/MSN helyett használjuk/az időt töltsük, hanem tényleg azért, hogy egy kis színt hozzunk a szürke hétköznapokba... Ha valaki tényleg annyira "gonosz" (nem találok jobb szót), hogy ezt nem veszi észre, akkor annak vmi problémája van... Nos, pont ez az a topic, ahol ezt megbeszélhetjük. Neeem?
Hópihénsurranó halkszavú Picilányom, illetve aranytorkúdalospacsirtaIstvána királytanító Chikám, köszönöm, hogy vagytok nekem!
beküldve: 2008-01-06 21:53:50
(#97) Én meg már nem is koptatom a billentyűzetet lehet nem egészséges, de magambafojtok mindig mindent... hehe
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-01-06 21:55:08
Ebben is igazad van..én már többször mondtam nekik
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-06 21:35:42
(#95) beküldve: 2008-01-06 21:18:50
(#94)