Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
látom ebben a topicban tényleg nem túl népszerű a "szerkeszt" funkció...
(neee, kérlek ne vegyétek beszólásnak...)
Nem vesszük... én szoktam szerkeszteni, de valahogy senki sem veszi át a szokásomat... hát, ez van... majd idővel... tod, a remény hal meg utoljára...
Ui.: naon megharagszol, ha a topic szellemében kapsz tőlem egy bolyhos nyuszitappancsos kökörcsinrózsa jelzőt??? Mert ha igen, akkor a fenti sort tekintsd tárgytalannak, jó???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-08 19:00:04
(#152) látom ebben a topicban tényleg nem túl népszerű a "szerkeszt" funkció...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Nem is mentem még el, ti meg itt hagytok, selyempántlikás gyurgyalagjaim? Brühühühühü...
Dehogy hagylak pici nyuszifüllencsem... csak körbenézelődtem a dvd futárszolgálatok kínálatán... az animeboltban meg a dvd-futárnál egész jó cuccok szoktak lenni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-08 18:54:47
(#150) Nem is mentem még el, ti meg itt hagytok, selyempántlikás gyurgyalagjaim? Brühühühühü...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
de j.k. rowling néni sem kutya..
Sem kutya? Sem kutya?
Ő a világistennő!!! (Hú, azért ilyen érzelemkitörések is csak Picilány közvetlen közelében szoktak elfogni...)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
csillagfényem..világéeltemben így képzeltem el magam.. hogy találtál rám..?! hihi.. de most komolyan..
Márminthogy ez nekem szólt??? És hogy is képzelted el magad??? Bocsi, de a mai dupla műszak után egy kicsit lezsibbadt az agyam helye...
Gondolom a tetkóra és a pírszingre gondol életem harmatvizes kagylóhéja...
én meg nem vok ám olyan nagyon tetkómániás, de egy-két(há-négy) nomfit szívesen elképzelnék itt-ott...
beküldve: 2008-01-08 18:34:31
(#147) chika..tényleg kötelező.. nem mintha nem hinnék a szavadnak de 1ik barinőm barinője azt olvasta 2kötelező olvasmány" címszó alatt .. azért azért jó lene mert fejlesztené a gyerek képzelőerejét ..meg hát a szókincsét.. tolkien bácsi tudott regélni.. de j.k. rowling néni sem kutya..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
szoal chika és én SENKIk vunk?
!
hát ez nagyon roszul esett kolibripintyőstubarózsám..
!
Nekem is, nekem is!!! Brühühűűűű.....
Tessék, tövistelen rózsakaktuszom, itt egy zsebkendő... Az egereket nem itatjuk, ugyi?
csillagfényem..világéeltemben így képzeltem el magam.. hogy találtál rám..?! hihi.. de most komolyan..
Márminthogy ez nekem szólt??? És hogy is képzelted el magad??? Bocsi, de a mai dupla műszak után egy kicsit lezsibbadt az agyam helye...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
de az élőképes kérdésemre nem válaszoltál.. harry potter sem rosz csak nem értem h ha harry lehet kötelező akor a gyűrűk ura mér' nem .. vagy ez egy másik topik kérdés?
Mert az azért nem annyira ász... Csak a film... (mondjuk nekem azsenem tetszett)
beküldve: 2008-01-08 18:30:42
(#143) csillagfényem..világéeltemben így képzeltem el magam.. hogy találtál rám..?! hihi.. de most komolyan..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
de az élőképes kérdésemre nem válaszoltál.. harry potter sem rosz csak nem értem h ha harry lehet kötelező akor a gyűrűk ura mér' nem .. vagy ez egy másik topik kérdés?
Harry még nem kötelező... bár, én azzá tenném... és a gyűrűk urát is...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
szoal chika és én SENKIk vunk?
!
!
Nekem is, nekem is!!! Brühühűűűű.....
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
chikám 8cukormázaspemetfűcukorkám) most olvastam h volt piercinged.. húúú
én is akarok (nem szeretnék..akarok)mellesleg elképzeltelek..hogy bemész a suliba s másnap szülők hada fogad h az ő pöttömüket egy hippi(itt írók miatt) aki rockoperát hallgattat a gyerekekel és megszálott animegyűjtő.. borzalom.. szegény gyerekek..
dehogy is nkem bejössz....bárcsak te lettél volna a tanárom..4. ben.. jobban szeretném a sulit..
én is akarok (nem szeretnék..akarok)mellesleg elképzeltelek..hogy bemész a suliba s másnap szülők hada fogad h az ő pöttömüket egy hippi(itt írók miatt) aki rockoperát hallgattat a gyerekekel és megszálott animegyűjtő.. borzalom.. szegény gyerekek..
dehogy is nkem bejössz....bárcsak te lettél volna a tanárom..4. ben.. jobban szeretném a sulit..
A szülőket és a gyerekeket nem zavarta... az igazgatónéni (aki a főnököm) szúrta ki másfél év után, és megkért, hogy vegyem ki... hát ezért vettem ki...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Most olvastam, havonlépkedő Madonnám (Chika), hogy volt a nyelvedben pearcing...
Csalódtam benned!
No para, tök kellemesen! Imádom a pearcinget... Bár azon, hogy nekem lenne, erősen elgondolkoznék (apám meg nem gondolkozna... Nem szabad, nem, nem, és nem!!! Ezt kiabálná.)
És komolyan a tanítás miatt ki kellett szedni?
Csalódtam benned!
No para, tök kellemesen! Imádom a pearcinget... Bár azon, hogy nekem lenne, erősen elgondolkoznék (apám meg nem gondolkozna... Nem szabad, nem, nem, és nem!!! Ezt kiabálná.)
És komolyan a tanítás miatt ki kellett szedni?
A nyelvemből igen... de a köldökömben még megvan, és van 5 db tattoo-m is... egy nonfi a jobb lábszáramon, egy nonfi lófej a bal lapockámon, egy sárkányszem a bal mellkasomon, a gerincemen végig kanjival a nevem japánul (ami egyébként Fujiwara Yoshiko) és Ra szeme (tod, az egyiptomi napisten) pedig naon 18-as karikás... igen-igen... OTT!!! Hát, ilyen egy tantónéni vok én...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3