Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-08 18:22:21
(#138) de az élőképes kérdésemre nem válaszoltál.. harry potter sem rosz csak nem értem h ha harry lehet kötelező akor a gyűrűk ura mér' nem .. vagy ez egy másik topik kérdés?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
én imádom..főleg a johnny depp féle alteregóját..hihi
Tok én ám rólad és Johnnyról... Kis hamis!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Inkább Harry Potter világa! (ahh, de gyermeteg lelkem van)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-08 18:13:26
(#135) mért nem szereted pán pétert? én imádom..főleg a johnny depp féle alteregóját..hihi
amit elképzelt szinte valóság volt.. nem lenne elég élethű a képzeleted szüleménye?
....tom jobb élőben..
amit elképzelt szinte valóság volt.. nem lenne elég élethű a képzeleted szüleménye?
....tom jobb élőben..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
a képzelőerőt meg a pán péter óta tudjuk h nem szabad visszafogni..hihi de vicces vok.
Te! Én annak a Pán Péternek akkorát behúznék...
Mi az, hogy ti senkik vagytok? Mondom olyan, mintha... Édes tavirózsatündérmackó!
beküldve: 2008-01-08 18:08:57
(#133) a képzelőerőt meg a pán péter óta tudjuk h nem szabad visszafogni..hihi de vicces vok.
beküldve: 2008-01-08 18:07:56
(#132) szoal chika és én SENKIk vunk?
!
hát ez nagyon roszul esett kolibripintyőstubarózsám..
!
hát ez nagyon roszul esett kolibripintyőstubarózsám..
beküldve: 2008-01-08 18:04:31
(#131) Én nem akarok új arc lenni! Ez olyan, mintha kábé nem ismerne itt senki...
anyira nem megyek le de alsó ajak (képzeld ahova akarod nkem mind1)
Pedig akkor az összes piercingedre kíváncsi lennék... Hihi
beküldve: 2008-01-08 18:00:02
(#129) anyira nem megyek le de alsó ajak (képzeld ahova akarod nkem mind1)
számba(alsó ajak..) valamint.. szemöldök.. és ..még nem tom.. de 2-nél több lesz...( válasz pape üzenetére)
Én gondolkozom a nyelven, de a fogszabimmal összevesznének a számon...
beküldve: 2008-01-08 17:50:58
(#127) számba(alsó ajak..) valamint.. szemöldök.. és ..még nem tom.. de 2-nél több lesz...( válasz pape üzenetére)
beküldve: 2008-01-08 17:46:41
(#126) chikám 8cukormázaspemetfűcukorkám) most olvastam h volt piercinged.. húúú
én is akarok (nem szeretnék..akarok)mellesleg elképzeltelek..hogy bemész a suliba s másnap szülők hada fogad h az ő pöttömüket egy hippi(itt írók miatt) aki rockoperát hallgattat a gyerekekel és megszálott animegyűjtő.. borzalom.. szegény gyerekek..
dehogy is nkem bejössz....bárcsak te lettél volna a tanárom..4. ben.. jobban szeretném a sulit..
én is akarok (nem szeretnék..akarok)mellesleg elképzeltelek..hogy bemész a suliba s másnap szülők hada fogad h az ő pöttömüket egy hippi(itt írók miatt) aki rockoperát hallgattat a gyerekekel és megszálott animegyűjtő.. borzalom.. szegény gyerekek..
dehogy is nkem bejössz....bárcsak te lettél volna a tanárom..4. ben.. jobban szeretném a sulit..
beküldve: 2008-01-08 16:35:43
(#125) Most olvastam, havonlépkedő Madonnám (Chika), hogy volt a nyelvedben pearcing...
Csalódtam benned!
No para, tök kellemesen! Imádom a pearcinget... Bár azon, hogy nekem lenne, erősen elgondolkoznék (apám meg nem gondolkozna... Nem szabad, nem, nem, és nem!!! Ezt kiabálná.)
És komolyan a tanítás miatt ki kellett szedni?
Csalódtam benned!
No para, tök kellemesen! Imádom a pearcinget... Bár azon, hogy nekem lenne, erősen elgondolkoznék (apám meg nem gondolkozna... Nem szabad, nem, nem, és nem!!! Ezt kiabálná.)
És komolyan a tanítás miatt ki kellett szedni?
beküldve: 2008-01-08 06:44:02
(#124) Más... Egyetlen rózsátlehelő tavikagyló Picilányom... Hétvégére lenne egy ötletem... Én ad neked Kispál és a Borz 20 év, te ad nekem Grimm mesék... Okézsoké?