Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-06 21:00:19
(#93) A név lehetne szeretetszolgálat felsőfokon
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-01-06 20:54:38
(#92) Kedves mindenki!!! Mit szólnátok hozzá, ha tennék egy úttörő-felajánlást??? Mostantól változtassunk egy kicsit a topikon, és legyen ez az a hely, ahová bárki feljöhet, amikor rossz a kedve, vagy tré napja volt, vagy összeveszett az akárkivel... és itt kaphat egy kedves szót vagy vígasztalást... ez így jó lenne mindenkinek? Benne lennétek???
Nekem tetszik az ötlet, néha nekem is jól jön a vidámság, csuporból cseppentett lépesmézem. (Csak, hogy ne térjek el a topic témájától).
Örülök, hogy tetszik az ötlet...gyere bármikor, ha úgy érzed, hogy szükséged van pár kedves szóra...
Rendben, ez biztosan így lesz.
Nekem sincs jó ekdvem de nem tudtok felvidítani..hehe
Ha felvidítani nem is tudunk, azért meghallgatunk, ha bajod van... sokszor az is jólesik az embernek, ha valakinek kibeszélheti magát...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Kedves mindenki!!! Mit szólnátok hozzá, ha tennék egy úttörő-felajánlást??? Mostantól változtassunk egy kicsit a topikon, és legyen ez az a hely, ahová bárki feljöhet, amikor rossz a kedve, vagy tré napja volt, vagy összeveszett az akárkivel... és itt kaphat egy kedves szót vagy vígasztalást... ez így jó lenne mindenkinek? Benne lennétek???
Nekem tetszik az ötlet, néha nekem is jól jön a vidámság, csuporból cseppentett lépesmézem. (Csak, hogy ne térjek el a topic témájától).
Örülök, hogy tetszik az ötlet...gyere bármikor, ha úgy érzed, hogy szükséged van pár kedves szóra...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Kedves mindenki!!! Mit szólnátok hozzá, ha tennék egy úttörő-felajánlást??? Mostantól változtassunk egy kicsit a topikon, és legyen ez az a hely, ahová bárki feljöhet, amikor rossz a kedve, vagy tré napja volt, vagy összeveszett az akárkivel... és itt kaphat egy kedves szót vagy vígasztalást... ez így jó lenne mindenkinek? Benne lennétek???
beküldve: 2008-01-06 20:10:33
(#87) Nekem sincs jó ekdvem de nem tudtok felvidítani..hehe
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
jah..nkem is ez az egyik.
- lelkiválságban szenvedő fiatalok életét megkönnyebítő topik (vagíy túl hosszú)
- lelkiválságban szenvedő fiatalok életét megkönnyebítő topik (vagíy túl hosszú)
Ez sem rossz... úgyis tanultam pszichológiát, hátha még haszna lesz belőle itt valakinek...
És ilyesmire gondoltam: Ingyenes lelki szemetes... vagy: Ha bajod van, gyere, meghallgatunk...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 19:57:42
(#85) jah..nkem is ez az egyik.
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
én biztos nálunk mindig vmin megy a vita otthon én már csak ezért is vok ilyen (hülye) egyesek szerint.. szoal én igen pintyővirágom..
Azt sejtettem, hogy te használni fogod... egyébként tetszik az ötlet??? Jah... hogyan kell átnevezni a topicot? Lenne ötletem...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 19:49:20
(#83) én biztos nálunk mindig vmin megy a vita otthon én már csak ezért is vok ilyen (hülye) egyesek szerint.. szoal én igen pintyővirágom..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-06 19:46:30
(#82) Kedves mindenki!!! Mit szólnátok hozzá, ha tennék egy úttörő-felajánlást??? Mostantól változtassunk egy kicsit a topikon, és legyen ez az a hely, ahová bárki feljöhet, amikor rossz a kedve, vagy tré napja volt, vagy összeveszett az akárkivel... és itt kaphat egy kedves szót vagy vígasztalást... ez így jó lenne mindenkinek? Benne lennétek???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 17:12:00
(#81) Öcsém, mikor fogjátok már ezt a témát végre MSNre terelni? Mondjátok már meg az MSN MIÉR NEM JÓ NEKTEK????
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-06 17:02:09
(#80) Biztos, hogy megéri ennyit pörögni ezen?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
azért mert figyelnek rád és nem vagy tévedhetettlen em feltétlenül a falat rúgni ő csak KEDVES AKART LENNI HOZZÁD KEGYETLEN GEGEW S NEM SÉRTENI hihi
Ne foglalkozz vele... mellesleg, ha jól emlékszem, akkor kifogásolta az úriember, hogy másfél napja beszélgetünk itt... nem is tom... hány hozzászólás is kell ahhoz, hogy valaki addiktgyanús legyen??? sőt... rosszul láttam... megszállott!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-06 16:31:20