Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
Vááá.... Egyébként Picilány, kagylóhéjba zárt homokszemcsém, apám ugyanolyan hisztis mint a te apukád... Néha megőrjítenek az ősök...
ezt reggel volt szerencsém halani.. mért nem tudnak oan gyorsan olvasni mint mi.. ?
egyszerűbb lenne mint kötekedni..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-06 12:48:24
(#47) szia cukorfülem és persze törökmézeskávéslanalam.. admin.. nem baj h rövidítettél a címen.. dehogy baj ..mellesleg tudjátok h le lettünk hippizve(necrokid) nem mintha zavarna csak még nem gyújtottam füvescigire szoal nem lennék igazi hippi .. tom h ők sem mindig kábák de azért többet találkoztak cannabisszal mint én
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Kicsit rövidítettem a topikcímen, ha nem gond. Egyébként ez nem fért volna el a "dumizzunk egy jót" topikban?
Igazad van, elfért volna, de -sajnos- vannak biz' olyan személyek, akik nem kíváncsiak ránk...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-06 12:36:29
(#45) Kicsit rövidítettem a topikcímen, ha nem gond. Egyébként ez nem fért volna el a "dumizzunk egy jót" topikban?
Szerk: Admin 2008-01-06 12:37:18
beküldve: 2008-01-06 12:25:09
(#44) Vááá.... Egyébként Picilány, kagylóhéjba zárt homokszemcsém, apám ugyanolyan hisztis mint a te apukád... Néha megőrjítenek az ősök...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Amúgy ne szeress...
azt nem te mondod meg mellesleg van 1 ilyen aljaskúszóbab szám csak aban van egy térdelj le rész és nincs benne a ne szócska tulipántos hajnalom..(csak h húzzalak)
Ne húzzz...ennyi...a topkikotokat sztem úgyis hamarosan törölni fogjak.
Hát igen kaza, unatkozok azért írok ide
Ha unatkozol, számold a hajszálaidat, de ne zaklass minket... mi jó barátok vagyunk, de a távolság elválaszt minket, és képzeld, msn-re sincs mindig idő vagy lehetőség... ennyi...
Egyébként, érettség szempontjából csak annyit: én igencsak felnőtt, diplomás ember vok (amivel nem szeretek kérkedni, de kikényszerítetted belőlem), sőt, gyerekeket tanítok...
Mellesleg: ha annyira érett lennél, mint amilyennek tartod magad, akkor egyáltalán nem folytál volna bele a hármunk dolgába (főleg nem kritikával)...
Ha pedig a szerkik úgy döntenek, hogy törlik a topicot, hát, istenem... majd csak túléljük... de addig is, az undokoskodók ellenére használni fogjuk, és jól szórakozunk... és ez a lényeg... Pape ezért csinálta!!!
Amúgy ne szeress...
azt nem te mondod meg mellesleg van 1 ilyen aljaskúszóbab szám csak aban van egy térdelj le rész és nincs benne a ne szócska tulipántos hajnalom..(csak h húzzalak)
Ha unatkozol, számold a hajszálaidat, de ne zaklass minket... mi jó barátok vagyunk, de a távolság elválaszt minket, és képzeld, msn-re sincs mindig idő vagy lehetőség... ennyi...
Egyébként, érettség szempontjából csak annyit: én igencsak felnőtt, diplomás ember vok (amivel nem szeretek kérkedni, de kikényszerítetted belőlem), sőt, gyerekeket tanítok...
Mellesleg: ha annyira érett lennél, mint amilyennek tartod magad, akkor egyáltalán nem folytál volna bele a hármunk dolgába (főleg nem kritikával)...
Ha pedig a szerkik úgy döntenek, hogy törlik a topicot, hát, istenem... majd csak túléljük... de addig is, az undokoskodók ellenére használni fogjuk, és jól szórakozunk... és ez a lényeg... Pape ezért csinálta!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Kompromisszumos javaslatként felvetnék valamit: a Dumaládában nincs több édelgés, semmi "csöppnyi teába-való csilipaprikám", vagy hasonló, cserébe itt békén hagyják Picilányékat. Ez amolyan kultúremberes, hovatovább civilizált "élni és élni hagyni" lehetne...
Vélemények?
Vélemények?
Köszönjük, alister... csak csatlakozni tudok Pape-hoz... végre egy értelmes ember, aki felfogta, hogy mivégre van ez a topic... őszinte hálánk... egyébként a teába való csilis cucc télleg nagy duma!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Kompromisszumos javaslatként felvetnék valamit: a Dumaládában nincs több édelgés, semmi "csöppnyi teába-való csilipaprikám", vagy hasonló, cserébe itt békén hagyják Picilányékat. Ez amolyan kultúremberes, hovatovább civilizált "élni és élni hagyni" lehetne...
Vélemények?
Vélemények?
Tudtam én, hogy akad itt értelmes ember is! Teljesen egyetértek veled, köszönöm, hogy foglalkozol velünk!
(Mellesleg a csilipaprikás ötlet nagyon tetszik, vattacukor pamutbojtom... hehe, bocs...)
beküldve: 2008-01-06 09:03:26
(#39) Kompromisszumos javaslatként felvetnék valamit: a Dumaládában nincs több édelgés, semmi "csöppnyi teába-való csilipaprikám", vagy hasonló, cserébe itt békén hagyják Picilányékat. Ez amolyan kultúremberes, hovatovább civilizált "élni és élni hagyni" lehetne...
Vélemények?
Vélemények?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-06 08:53:10
(#38) Bár nem értem mi a problematika míves topikunkkal... :(
beküldve: 2008-01-05 22:42:04
(#37) Törölni fogják az én szépséges aranymasnival átkötött topikomat?
Tegyék... Ezt csak azért csináltam/csináltuk, mert gondolam/tuk, elegetek van a dumaládából kifolyó nyáladzásainkból. De mivel mi írunk értelmes (bocsánat), számotokra is érdekes információt, gondoltam csinálok egy topikot...
Ha meg tényleg nem tetszik, akkor meg ne írj... (Bár én sem értem, mi bajod azzal, ha mások kedvesek egymáshoz?)
Majd mi se leszünk hozzád azok!
Tegyék... Ezt csak azért csináltam/csináltuk, mert gondolam/tuk, elegetek van a dumaládából kifolyó nyáladzásainkból. De mivel mi írunk értelmes (bocsánat), számotokra is érdekes információt, gondoltam csinálok egy topikot...
Ha meg tényleg nem tetszik, akkor meg ne írj... (Bár én sem értem, mi bajod azzal, ha mások kedvesek egymáshoz?)
Majd mi se leszünk hozzád azok!
Amúgy ne szeress...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Amúgy ne szeress...
Hehe Necrokid, ahhoz képest mennyire ellene vagy a topicnak egész jól elírogatsz ide