Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-05 15:41:38
(#3) édes drága ezüstös bimmbammom... hogy vagy? ... úgy érzem ez a topik nem sokáig lesz látogatott... na de mind1 3an biztos felmegyünk és írunk.. kis 4szemülazacpamacsom...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
írj bátran, a nyálas bókoktól kezdves a romantikus ömlengésen át a lazacok párzásáig bármit, ami a témába vág... !
Pape!!! Térdre borulok és úgy imádlak!!! Ekkora ötlet... kíváncsi vok, rajtunk kívül fogja-e még használni vki ezt a topikot...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-05 15:38:53
(#1) írj bátran, a nyálas bókoktól kezdves a romantikus ömlengésen át a lazacok párzásáig bármit, ami a témába vág... !
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.