Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
Nemtudom hogy mióta kell műveltnek lenni egy tartalmilag összeszedett hozzászóláshoz. no flame
Szerintem egy műveletlen ember nem tudja összeszedni a gondolatait. Ha meg igen, akkor vagy tele helyesírási hibával, vagy csak ő érti meg, mit írt...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
szervusz.. válaszolva a kérdésedre..
- a másik napjának jobátétele(mellesleg én rászorulnék mer megcsúsztam reggel..hihi..lehet röhögni)
kérdés hozád ..
-tudtad h a neved a 20-as 1ik megállójának a neve?
- a másik napjának jobátétele(mellesleg én rászorulnék mer megcsúsztam reggel..hihi..lehet röhögni)
kérdés hozád ..
A 20.-as 1ik megállójának...a...neve...?
Az meg hogy lehet?Valamiről nagyon lemaradhattam,nem igazán járkálok azon a vonalon
....értem ,értem.ChiNoin,nem?A gyógyszergyár,most néztem meg...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
anygalvirágosnárcisom.. persze h jobb és láttam és reagáltam is pape meg korlátozott internethasználatra lett fogva(apáink.. )de a nevében. pántlikáskökörcsinem..
Szegény-szegény Pape-apó.... brühühű... gonosz ősök...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-07 19:12:16
(#120) anygalvirágosnárcisom.. persze h jobb és láttam és reagáltam is pape meg korlátozott internethasználatra lett fogva(apáink.. )de a nevében. pántlikáskökörcsinem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Nemtudom hogy mióta kell műveltnek lenni egy tartalmilag összeszedett hozzászóláshoz. no flame
Nem ahhoz... sztem Pape úgy értette, hogy általában... mert alister olyan értelmesen elmagyarázta a dolgokat (mellesleg én sem tudtam, mit jelent)...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
szervusz.. válaszolva a kérdésedre..
kérdés hozád ..
kérdés hozád ..
Kicsi bojtos pamutbogárkám.... írtam neked örömhírt a dumaládába... most már jobb a napod???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-07 18:19:14
(#117) szervusz.. válaszolva a kérdésedre..
kérdés hozád ..
kérdés hozád ..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-07 17:13:16
(#116) Nem akarok csúny rosszmáj lenni,tudom,hogy nem kell idejönni ha nem tetszik,stb,stb...De még mindig nem értem mi értelme ennek a topicnak,a gyomorfekély elkerülésén kívűl
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-01-07 17:28:05
beküldve: 2008-01-07 16:24:34
(#115) Térdre borulok nagyságotok előtt! LOL
Én lenni kicsi fórum beírogatós de igyekszik nagyon írni szép mondatok majd főleg ilyen sok nagy műveltségelt emeberek közt lenni nagyon jól!
Drága mókusmaszatcickafülnyuszirozma ringtündérbögyörők! Cupp!
Én lenni kicsi fórum beírogatós de igyekszik nagyon írni szép mondatok majd főleg ilyen sok nagy műveltségelt emeberek közt lenni nagyon jól!
Drága mókusmaszatcickafülnyuszirozma ringtündérbögyörők! Cupp!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-07 16:04:01
(#113) Nemtudom hogy mióta kell műveltnek lenni egy tartalmilag összeszedett hozzászóláshoz. no flame
te nagyon műveltnek tűnsz
Hízelegsz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-07 15:45:17
(#111) Hát... ööö... egy wikipédiából történő kimásolásra gondoltam, de ahogy így megismertelek (ne haragudj, hogy azt mondom, már ismerlek), te nagyon műveltnek tűnsz és rájöttem, hogy ezt magadtól írtad...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Köszi, már mindent értek! (Ezt most így magadtól, vagy?)
Nem tudom mire gondolsz, de magamtól
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az olvadozás rendben van, de a floodolást nem lehetne hanyagolni?
Floodolás alatt kit értesz?
Floodolás* = ugyanattól az usertől származó, időben egymáshoz igen közel elküldött, egymás után sorakozó fórum-hozzászólások használata. Oka általában a feltűnési viszketegség, a kóros szétszórtság és/vagy figyelmetlenség, illetve a hozzászólásszám-fetisiszták nál kísérlet a hozzászólásaik számának masszív emelésére.
Mellesleg nehezen olvashatóvá teszi a fórumot, és zabálja a szerverkapacitást, plusz elég illetlen dolog... A szerkesztés funkció ennek kivédésére (is) van, tessék használni.
Szóval nincs semmi baj, csak erre figyeljetek oda, fenyőtoboz-rigócskáim
*:
isteneim, ez is milyen szó...
Köszi, már mindent értek! (Ezt most így magadtól, vagy?)