Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-06 16:24:01
(#78) azért mert figyelnek rád és nem vagy tévedhetettlen em feltétlenül a falat rúgni ő csak KEDVES AKART LENNI HOZZÁD KEGYETLEN GEGEW S NEM SÉRTENI hihi
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-06 16:19:52
(#77) jó akkor már a fóum történetében nemtom hányadszorra, de leírom megint...vissza lehet keresni nyugodtan ahányszor csak leirtam...NEM AZÉRT ÍROK PONTOS JÉT MIDNENHOVA MERT NEMTOK HEJESEN ÍRNI HANEM MERT 1XÜEN LUSTA VOK...ÉS A PONTOS J AZ RÖRVIDEBB...persze jól sejtem h nem fogsz keresgélni, ezért bízom abban h hiszel nekem
de mosmá télleg lexarom mit irtok mert ugylátom itt csak a semmit lehet hajtani...köszöntem
de mosmá télleg lexarom mit irtok mert ugylátom itt csak a semmit lehet hajtani...köszöntem
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-01-06 16:15:25
(#76) Mellesleg Gege... csak hogy undok legyek: az osztály szó "ly" és nem "j"!!! Ez másodikos tananyag...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
csak úgy teszek mintha gyerekes lennék pedig értelmesebb vok nyéhány embernél.. de nem kötelező ide írni kisbarátom.. esetleg mert látom nem szeretitek ha szeretnek benneteket.. tündérporossohaországban élő rózsabimbóim..
Ahhoz képest, hogy Gege már 2.-ban leszokott...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 16:07:22
(#74) csak úgy teszek mintha gyerekes lennék pedig értelmesebb vok nyéhány embernél.. de nem kötelező ide írni kisbarátom.. esetleg mert látom nem szeretitek ha szeretnek benneteket.. tündérporossohaországban élő rózsabimbóim..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-06 15:57:32
(#73) te nem bunkó vagy hanem elképesztő módon gyerekes...kb a 2. osztájban leszoktam arról h: "De teis!"
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Én elhiszem és megértem, hogy ti nagyon jóban vagytok. De ez nem tartozik az égegyadta világon senkire. Menjetek suzobára, az nem zavar senkit. Ez egy fórum. A fórum azért fórum, hogy közösségi legyen, tehát fórum. Egy fórumon nem illik ilyen topicot létrehozni.
De azt hiszem hiába magyarázok.
jó akkor bunkóük vunk.. mind.. de te is mivel ebbe írsz.. hihi
Szerk: PICILÁNY 2008-01-06 15:55:06
beküldve: 2008-01-06 15:53:33
(#71) Én elhiszem és megértem, hogy ti nagyon jóban vagytok. De ez nem tartozik az égegyadta világon senkire. Menjetek suzobára, az nem zavar senkit. Ez egy fórum. A fórum azért fórum, hogy közösségi legyen, tehát fórum. Egy fórumon nem illik ilyen topicot létrehozni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-01-06 15:41:55
(#70) ez jó volt.. hihihih.. de tényleg mellesleg ancim kérdi h psten tanítasz?
na ez nem maradhat sz nélkül akármit is írtam az előbb...ez 1 FÓRUM...érted FÓRUM...és nemtom de sztem 3ótokon kívül senki nem gondolja h 1 FÓRUM az egymásnak küldött percenkénti üzenetekből áll...deeee végülis lehet h sokan vannak és megint én voka hülye
Erről szó sincs!!! Dehogy vagy hülye!!! Csak másként gondolkozol... ami egyáltalán nem baj, nem lehetünk egyformák...
Erről jut eszembe egy vicc, hátha mosolyt csalok az arcodra:
Találmányi hivatalba besétál egy fazon: -Képzeljék, feltaláltam a hajvágó gépet!!!
-És hogy működik?
-Ráteszem ezt a búrát a vendég fejére, és az levágja a haját...
-Dehát, uram, mindenkinek másmilyen formájú a feje!!!
-Kezdetben tényleg...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 15:19:49
(#68) na ez nem maradhat sz nélkül akármit is írtam az előbb...ez 1 FÓRUM...érted FÓRUM...és nemtom de sztem 3ótokon kívül senki nem gondolja h 1 FÓRUM az egymásnak küldött percenkénti üzenetekből áll...deeee végülis lehet h sokan vannak és megint én voka hülye
beküldve: 2008-01-06 15:17:20
(#67) írtuk már ezt az agyból kiszakadt topikot magunknak és a velünk együtt gondolkozó embertársaknak alkottuk meg.. kisparadicsomospintyőkéim..
az msn-ben az a xar h ledobál itt meg írhatunk mint a vízfolyás..
az msn-ben az a xar h ledobál itt meg írhatunk mint a vízfolyás..
Hanon: mi jó barátok vagyunk, de a távolság elválaszt minket, és képzeld, msn-re sincs mindig idő vagy lehetőség... ennyi...
bár teccik h István a király-t tanítasz a gyerkőcöknek, azért azt kétlem h msnre ne lenne idő...tekintve h másfél nap alatt 5 oldalt irtatok a topicba...Minden tiszteletemet latba vetve is azt mondom h ez a topic túúúlzás...lehet örülni többet nem is írok ide, akármit írtok
(jah az már csak a ráadás h az üzenőfal is tele van veletek )
beküldve: 2008-01-06 15:11:57
(#65) bocsi akkor volt h anyám kihúzta a modemet ha vita abbamaradjon már mek is és jelöllek..
de hát.. ha látja h miről beszélünk és nem szeret szeretni akkor mért rontja el mások jókedvét.. még admin sem szólt be pedig nki sem tetszet!!!
Így igaz... jut eszembe... nem ismersz??? nem jelöltél még vissza a wiw-en...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3