Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-06 15:05:28
(#63) de hát.. ha látja h miről beszélünk és nem szeret szeretni akkor mért rontja el mások jókedvét.. még admin sem szólt be pedig nki sem tetszet!!!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
chika ékesszólóhangjagyek istennője.. ezért imádlak.. (azért az én kisregényem sem volt semmi nem?
Tökéletes volt a regényed... Remélem, a célszemélyek egy kicsit magukba szállnak...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 15:02:02
(#61) chika ékesszólóhangjagyek istennője.. ezért imádlak.. (azért az én kisregényem sem volt semmi nem?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Most mégegyszer...ez a topic azért nyílt, hogy három ember, akik jól kijöttek itt egymással most egymásért élvezzenek? Tudjátok, ebben csak az a hiba, hogy ez egy fórum, és kurvára nem tartozik senkire, hogy ti mennyire szertitek egymást. Persze, lehet róla írni, pl a 'dumizzunk' topicban, de külön topicot nyitni érte balfaszság. És minek. Ezt msn-en nem lehet megoldani?
Hanon: mi jó barátok vagyunk, de a távolság elválaszt minket, és képzeld, msn-re sincs mindig idő vagy lehetőség... ennyi...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 14:31:03
(#59) nem tom h elolvastad -e az ettikett gyorstalpaló topikot de ha nem akkor nézz utánna.. nem kell minden topikba belépni.. ennek még a címén is láttad h milyen a téma.. mért baj ha szeretjük 1mást (bármely értelemben véve is) ha ezek zavarnak ne menj embereközé de állatok közé se mert még nekik is vannak érzéseik(juj ezért fogok kapni 1 feketepöttyöt) na mind 1 megpróbálok kedves és megértő leni.. szoal légy oly kedves.. és ha a topik nem érdekel nem feltétlenül kell gúnyos megjegyzésekkel sértegetni minket mi egymás napját próbáljuk fűszerezni s felvidítjuk a szomorú embereket ..
UI.: ha egy fikarcnyi jóérzés sem szorult beléd csak sajnálni tom a körülötted élő természetet.. ha a jókedv és keddvesség zavar menj el egy lakatlanszigetre ahol egyedül vagy s saját magadat fikázhatod vagy a tökélyre emelhetd please. ne láttogass többet erre a topikra.. vagyis h az alapvető szabatságjogokat ne sértsem meg .. korigé.. csak akor ne látogass ide ha nem tudsz kedveseket írni..
UI.: ha egy fikarcnyi jóérzés sem szorult beléd csak sajnálni tom a körülötted élő természetet.. ha a jókedv és keddvesség zavar menj el egy lakatlanszigetre ahol egyedül vagy s saját magadat fikázhatod vagy a tökélyre emelhetd please. ne láttogass többet erre a topikra.. vagyis h az alapvető szabatságjogokat ne sértsem meg .. korigé.. csak akor ne látogass ide ha nem tudsz kedveseket írni..
beküldve: 2008-01-06 14:23:21
(#58) Most mégegyszer...ez a topic azért nyílt, hogy három ember, akik jól kijöttek itt egymással most egymásért élvezzenek? Tudjátok, ebben csak az a hiba, hogy ez egy fórum, és kurvára nem tartozik senkire, hogy ti mennyire szertitek egymást. Persze, lehet róla írni, pl a 'dumizzunk' topicban, de külön topicot nyitni érte balfaszság. És minek. Ezt msn-en nem lehet megoldani?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Kicsit rövidítettem a topikcímen, ha nem gond. Egyébként ez nem fért volna el a "dumizzunk egy jót" topikban?
Bár szvsz múlhatatlan veszteség érte ezzel azokat, akik nem találkoztak a régi címével, de azért jobb egy olyan cím, ami nem foglalja el a "Legutóbb kommentezett topikok" sáv felé...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-06 13:18:46
(#56) hogy egy kedves tanító nénit idézek.. "szivemszotty" még nem de mindjárt arra tévedek én is írtam nked meg necrokidnek tailornak nem mert nem látom sehunn.. és igen olvastam... nyuszipamacsos kisgalambom..
beküldve: 2008-01-06 13:18:16
(#55) Én is hasonlóan éreztem, pöttyformájú hengercsokrom! (necrokidről... vagy kiről, hihi)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
szia cukorfülem és persze törökmézeskávéslanalam.. admin.. nem baj h rövidítettél a címen.. dehogy baj ..mellesleg tudjátok h le lettünk hippizve(necrokid) nem mintha zavarna csak még nem gyújtottam füvescigire szoal nem lennék igazi hippi .. tom h ők sem mindig kábák de azért többet találkoztak cannabisszal mint én
Én szívesen lennék hippi... (Bár a hippiknél a légy természetes szőrzetű elv néha kicsit kiábrándít...)
Pedig nem is tudod, milyen jó is könyékig beletúrni némi szaruképződménybe... meg egyebekbe... hajaj! Most aztán klasszul megrontom itt az én drága, szeretett fülcimpaharapdálósan szépséges borostyánszemű harmatcseppjeimet!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 13:14:23
(#53) Bruhaha!!! Necrokid most csalódott lesz!!! Nem törölték a topicunkat... Egyébként írtam neki kisregényt... olvastátok? Hogy tetszett???
PS.: rigófüttyös jó reggelt kívánok minden mostébredő hallgatónknak/olvasónknak...Picilánykám, szívem egyetlen rózsacsokros bimbaja, voltál már a wiw környékén???
PS.: rigófüttyös jó reggelt kívánok minden mostébredő hallgatónknak/olvasónknak...Picilánykám, szívem egyetlen rózsacsokros bimbaja, voltál már a wiw környékén???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Mellesleg páfrányfenyőillatú harmatos reggelt nektet, pamacsformájú krokodilbőrtáskám és kamillaillatú narancsfavirágom!
édesharmatbimbózefíreim ..ti tulipántos rózsaszálak... én is lennék hippi .. főleg a hair film után tett benyomásom miatt..
ne is mondd, mán könnyezek is, pártátviselő hattyúgalambom!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Mellesleg páfrányfenyőillatú harmatos reggelt nektet, pamacsformájú krokodilbőrtáskám és kamillaillatú narancsfavirágom!
édesharmatbimbózefíreim ..ti tulipántos rózsaszálak... én is lennék hippi .. főleg a hair film után tett benyomásom miatt..
beküldve: 2008-01-06 13:06:09
(#50) Mellesleg páfrányfenyőillatú harmatos reggelt nektet, pamacsformájú krokodilbőrtáskám és kamillaillatú narancsfavirágom!
szia cukorfülem és persze törökmézeskávéslanalam.. admin.. nem baj h rövidítettél a címen.. dehogy baj ..mellesleg tudjátok h le lettünk hippizve(necrokid) nem mintha zavarna csak még nem gyújtottam füvescigire szoal nem lennék igazi hippi .. tom h ők sem mindig kábák de azért többet találkoztak cannabisszal mint én
Én szívesen lennék hippi... (Bár a hippiknél a légy természetes szőrzetű elv néha kicsit kiábrándít...)