Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-05 21:53:14
(#33) Amúgy ne szeress...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Jól van elég lesz vita lezárva.
Rendben, kaza

mellesleg megnéztem te 1993-as vagy én meg 1991.. szoal én nyertem..

Ezt mondtam az előbb...idősabb vagy de nem érettebb sry 'bout that...
attol mert kedves vagyok az emberekhez nem feltétlenül leszek érettlenebb te viszont igen mert így gondolkozol.. csillagbogár.. amúgy szeretlekk..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Rendben, kaza

Ezt mondtam az előbb...idősabb vagy de nem érettebb sry 'bout that...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Rendben, kaza

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Rendben, kaza

beküldve: 2008-01-05 21:42:04
(#28) drága csillagfényes éjszakám ..persze h igazad van.. neked ne lenne..
tailor nem kell ilyen otrombának lenni ez olyan mikor az utcán beszólnak mert mosolygok mellesleg ha nem bírod a szeretetet mért jöttél fel erre a topikra láttad mi volt kiírva s ha nem tudsz embertársaiddal kedves lenni inkább ne lépj ide mi szeretünk mindenkit..
tailor nem kell ilyen otrombának lenni ez olyan mikor az utcán beszólnak mert mosolygok mellesleg ha nem bírod a szeretetet mért jöttél fel erre a topikra láttad mi volt kiírva s ha nem tudsz embertársaiddal kedves lenni inkább ne lépj ide mi szeretünk mindenkit..
Hippik

te mit szólsz be nállam fiatalabb vagy szóval kérlek azt amit isten a fejedre teremtett inkább evésre használd.. így kedves is voltam virágszálasholdfényem.. gondolom nem szereted ha kedvesek vled..

Nemigazán...fiatalabb? lehet! Éretebb? Tuti! Na remélem Csaba vagy admin-dono meglátja ezt és kitörli...És am bírlak titeket de ez azért már sok..nincs nektek msnetek????
drága csillagfényes éjszakám ..persze h igazad van.. neked ne lenne..
Hippik

te mit szólsz be nállam fiatalabb vagy szóval kérlek azt amit isten a fejedre teremtett inkább evésre használd.. így kedves is voltam virágszálasholdfényem.. gondolom nem szereted ha kedvesek vled..

drága csillagfényes éjszakám ..persze h igazad van.. neked ne lenne..
Hippik

beküldve: 2008-01-05 21:17:07
(#24) Hogy kicsit freddyD-sen fejezzem ki magam...Ennek a topiknak az az alapvető hibája hogy LÉTEZIK! Kérlek töröljétek ki, mi itt (legtöbben) komoly (?) dolgokról beszélgetünk! Tényleg MSNezzetek vagy adok egy linket ahol tudtok saját fórumot csinálni, ehh bánom is én de ne itt....
beküldve: 2008-01-05 21:09:29
(#23) drága csillagfényes éjszakám ..persze h igazad van.. neked ne lenne..
tailor nem kell ilyen otrombának lenni ez olyan mikor az utcán beszólnak mert mosolygok mellesleg ha nem bírod a szeretetet mért jöttél fel erre a topikra láttad mi volt kiírva s ha nem tudsz embertársaiddal kedves lenni inkább ne lépj ide mi szeretünk mindenkit.. ez persze nbem azt jelenti h néha nem vunk gonoszok de túlnyomó részben örülünk ha velünk örülnek szóval inkább hanyagolt ezt a topikot... please.. oks?
köcce még 1x (kis novella)
chika édesem.. mit mondhatnék neked
1. bon jour mon ami...
2.én Hangjegycsillagom.. pöttömcsáposkispingvinem..
tailor nem kell ilyen otrombának lenni ez olyan mikor az utcán beszólnak mert mosolygok mellesleg ha nem bírod a szeretetet mért jöttél fel erre a topikra láttad mi volt kiírva s ha nem tudsz embertársaiddal kedves lenni inkább ne lépj ide mi szeretünk mindenkit.. ez persze nbem azt jelenti h néha nem vunk gonoszok de túlnyomó részben örülünk ha velünk örülnek szóval inkább hanyagolt ezt a topikot... please.. oks?
köcce még 1x (kis novella)
chika édesem.. mit mondhatnék neked
1. bon jour mon ami...
2.én Hangjegycsillagom.. pöttömcsáposkispingvinem..

Csak nem mindegy hogy az ember hol és mikor használja azt a bizonyos kedveskedést. Én is szeretek hülyülni meg beszélgetni de könyörgöm ott van egy dumcsis topik ott is lehetne ezt csinálni nemigaz? Vannak olyan dolgok amik nem illenek egy ilyen fórumba. Ha meg nagyon fel akarod hozni a hajótöröttes topikot akkor megnyugtatlak azon is fogtam a fejem...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Mert ez az OFFtopic? Most őszintén MI értelme megnyitni egy ilyen topicot? Dumaládában nem elég a folyamatos egymásról való ömlengés? Nyissatok magatoknak egy fórumot vagy blogot de még mindig ott az MSN...
Kedves Tailor! Ha téged zavar, hogy szeretünk egymással hülyéskedni, meg kedveseket mondani egymásnak, meg felvidítani egymást, meg összebarátkoztunk itt egymással, akkor csak sajnálni tudlak/tudunk...
Nem kötelező ide feljönnöd...
Mellesleg, elfér a sok másik mellett ez a topic is, és nem hiszem, hogy értelmetlenebb lenne, mint pl. a "Melyik anime szereplóvel szenvednél hajótörést?" című szösszenet...
Pape azért csinálta ezt a topicot, mert egy rendes srác, aki örömet akart szerezni két lökött csajszinak, és ez sikerült is neki...
Ha neked nem tetszik, kerülj el minket... nekünk jól esik, hogy pozitív energiákat sugározunk egymás felé... pláne ebben a mai elferdült világban, ahol már elfelejtették az emberek, hogy nem kerül semmibe a kedvesség!!!
Ui: Igazam van, Picilányom és Pape drágám???

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
persze te is kifogyhatattlan cseppkőbarlang vagy...
Épp most fogytam ki... Ezek a bókok, b... meg... Kivagyok... Teljesen KO-ztam magam...

Pape drága, egyem a zúzádat... én igaziból tanító néni vok, csak azt rövidebb kiírni, hogy tanár...

Most már én is kezdek kiürülni bókilag... de azért még Darksant "helyre rakom"...

Bocs... elírtam a nevet... szal Tailort... sorry, Darksan...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
persze te is kifogyhatattlan cseppkőbarlang vagy...
Épp most fogytam ki... Ezek a bókok, b... meg... Kivagyok... Teljesen KO-ztam magam...

Pape drága, egyem a zúzádat... én igaziból tanító néni vok, csak azt rövidebb kiírni, hogy tanár...

Most már én is kezdek kiürülni bókilag... de azért még Darksant "helyre rakom"...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3