Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-09 09:10:58
(#198) Emlékszem egyszer régen (és tényleg elég régen, úgy 10-12 éves) voltam egy táborban, ahol volt egy csomó azonos nevű gyerek, pölö volt három András is. Akkor szaporodtak el a 'Pandris', 'Bandris', 'Kandris', stb. jellegű "becézetek"...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Öt oldal, tegnap reggel óta Ti aztán nem unatkoztok ám
De nem ám! Nagyon termékenyek vagyunk!
A nevekről: nálunk három név csillog(ott) a tablókon: Havasi Gyopár, Nagy Ajándék, Hadzipanajotidisz Gábor...
Ezekhez képest a Pataki Péter (Pape) nem is olyan gáz...
Utálom, ha egy név alliterál...
Azért észrevettétek, hogy már gyalog vagyok (vagy paraszt?)
hihi
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-09 08:27:23
(#196) Öt oldal, tegnap reggel óta Ti aztán nem unatkoztok ám
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-09 07:30:31
(#195) Egyertértek Pape-val... necrokid, köszöntünk, a "megújult" formádban... Egyébként a hülye nevekről: középsuliban volt egy évfolyamtársam, akinek Melega Sebestyén a neve.. és a régi iskolai tablókon is fel lehetett fedezni ilyen szösszeneteket, mint: Ondó Ágnes... Pete János... képzeljétek el, ha ezek összeházasodtak volna: Jó napot kívánok... Peténé Ondó vok... hihihi
Mellesleg: a nagynénémet is Hajnalkának hívják... és amikor a fia töltötte ki az egyetemi felvételi lapot, az anyja neve rubrikába véletlenül azt írta, hogy "Hónaljka"...
Mellesleg: a nagynénémet is Hajnalkának hívják... és amikor a fia töltötte ki az egyetemi felvételi lapot, az anyja neve rubrikába véletlenül azt írta, hogy "Hónaljka"...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-09 07:33:55
beküldve: 2008-01-09 07:15:12
(#194) Ja, és necrokidről... Tényleg megváltozott (vagy mi változtunk?), és nagyon örülök neki, hogy ilyen hatással van a mi hímestojás-topicunk!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
amúgy csak nkem tűnt fel h necrokid változott mióta ez atopiik van?? (ne haragudj rám.. és a következőn se akadj ki..)..és az is csak nekem tűnt fel h az előző megjegyzése a "bók" kategóriába sorolható? ! nem mintha zavarna..
és ma már úgy keltem fel hogy hajni igazán hangzatos a neved.. 8egry hajnalka emese)aki nem tudta volna..
és ma már úgy keltem fel hogy hajni igazán hangzatos a neved.. 8egry hajnalka emese)aki nem tudta volna..
Na, azért az Emeséről beszélgethetnénk, gyémántberakásos tulipánhagymám! :)
(Ezentúl élőben is Mesikének foglak hívni! )
beküldve: 2008-01-09 06:13:17
(#192) amúgy csak nkem tűnt fel h necrokid változott mióta ez atopiik van?? (ne haragudj rám.. és a következőn se akadj ki..)..és az is csak nekem tűnt fel h az előző megjegyzése a "bók" kategóriába sorolható? ! nem mintha zavarna..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-08 22:20:23
(#191) nos hát köszönöm.. és ezentúl szeretni is fogom ..de csak ha ti is.. szoal köcce még 1x.. és csokonai szavaival had éljek.."..csikóbőrös kulacsocská"im jó éjt mindenkinek.. holnap itt folytatjuk ..necrokid nked meg azonnali üzit küldtem msn-en..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Egyetértek az előttem szólóval
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Egyszer összefutottam egy sráccal akinek a neve Töke Imre volt...milyen imádnivalók a szülők néha...vagy észre se veszik
az semmi...ez msot halálkomoly: nézegettem a telefonkönyvet, iylen nevek voltak:
Mikorka Kálmán
Beviz Elek
És a te neved meg tök szép picilany, de tényleg
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ilyen nevekből én is tudok egy párat: apám régi osztálytársa Vad Virág volt... Most ballagott tőlünk egy lány, Rózsa Virág Pálmának hívták. Egy bnőm haverját pedig Hát Izsák névvel "áldották meg" a névadáskor humoruknál lévő szülők.
Ezeket meg csak úgy hallottam: Aligh Lehel, Nemoda Buda, Ország Alma.
Ezeket meg csak úgy hallottam: Aligh Lehel, Nemoda Buda, Ország Alma.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-01-08 21:02:19
(#187) Egyszer összefutottam egy sráccal akinek a neve Töke Imre volt...milyen imádnivalók a szülők néha...vagy észre se veszik
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-08 20:56:41
(#186) véletlenül az egyik oszt társamat kiss virágnak hívják.. van olyan is h égető napsugár..hihi
másik ismerős.. farkas piroska.. azon röhögtünk h a kersztnavét megszi a vezetékneve..
másik ismerős.. farkas piroska.. azon röhögtünk h a kersztnavét megszi a vezetékneve..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-08 20:58:05
oké de csak úgy röhögj h nem írod le..
hajnalka emese..(ennek a becézett formája ideggörcs)
mesike.. *röhöghetsz*
milyen nevet adtál volna magadnak..
amúgy meg ha fiú lettem volna akkor balázs lettem volna.. te?
mesike.. *röhöghetsz*
Hm...mi a bajod a neveddel?Tök jó.Az enyém valami borzalom,de inkább a vezetéknevem(a keresztnevem elmegy kategória).A bnőm szerint azok járnak a legrosszabul akiknek átfedés van a 2 neve közt,ő is ilyen kategóriás Kiss Virág névvel(megengedte,h beírjam nem sértek személyiséglyogokat )Életemben nem láttam még vadabb virágot
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-01-08 20:54:18
oké de csak úgy röhögj h nem írod le..
mesike.. *röhöghetsz*
mesike.. *röhöghetsz*
Tök szép neved van.. Én nemtom mi lettem volna, de ha japán nevem lehetne Satoshi lenne (élelmesebb fórumozók rájöhettek már miért)
AM tudnál e-mailban egy MSN címet küldeni? Köszi!
ide írom.. nehéz kitalálni.. picilany0713@ freemail.hu