Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-09 17:42:18
(#213) most mondjak még m-z ig...? vagy ne?
ha meg már azzal is végeztem jönnek a kedvencek.. az értelmetlenebbnél értelmettlenebb nevek
ha meg már azzal is végeztem jönnek a kedvencek.. az értelmetlenebbnél értelmettlenebb nevek
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-09 17:53:15
beküldve: 2008-01-09 17:41:37
(#212) nálunk picilány assa, dodi, encsi lizi , laczkó, encs.. kiruci(legszeb h alexandra),kacci,, manna, most kb ennyi jut eszembe..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-09 17:37:02
(#211) Ezek a nevek...nálunk az osztályban a két Zoliból Emerenciána de Leander Buanos Ritmika Erebes (ne kérdezétek mér ennyi eszünk van,röviden Emi ) a másik
pedig Szafaládé...
pedig Szafaládé...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Nekem az egyik lány-barátomat (hülye szó, tudom) Kincsőnek és az ő testvérét Csengének...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Szerk: Pape 2008-01-09 17:34:05
egyenlőre..csak a-m ig aztán ha naon érdekel benneteket akkor tovább (akinek kel h milyen hó hanyadika azt közölje..)
adalbert,ajtony,albin/albina, alojzia, alpár,apor(ilyen nevű csávót ismerek), angyalka, annabella, apolka, apollónia, arany, ariel(aki nem tudná ez FIÚ név, arika, armand, bátor, boróka, borsika, bódog, csenge, csenger, darinka, egyed(ez igazán vicces), emerencia, emőd. erhalt, eufrozina, genovéva, hanga, herta, hildegár, hortenzia, ivó, jonatán, jutocsa, ludmilla, malvin,...folytassam.. vannakl kedvenceim..
adalbert,ajtony,albin/albina, alojzia, alpár,apor(ilyen nevű csávót ismerek), angyalka, annabella, apolka, apollónia, arany, ariel(aki nem tudná ez FIÚ név, arika, armand, bátor, boróka, borsika, bódog, csenge, csenger, darinka, egyed(ez igazán vicces), emerencia, emőd. erhalt, eufrozina, genovéva, hanga, herta, hildegár, hortenzia, ivó, jonatán, jutocsa, ludmilla, malvin,...folytassam.. vannakl kedvenceim..
Albin: haverom, shinkendós, japán szakon 0. éves
Ariel: lásd W. Shakespeare: A vihar
Csenge: a barátnőm
Jutocsa: színházi rendező, vendégtanárként tartott nekünk órát ebben a félévben
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-01-09 17:29:25
beküldve: 2008-01-09 17:18:43
(#208) Jaj, báránybundával bélelt cickányfarkaim! Én olyan beteg vagyok már tegnap óta, mint egy csoport óvodás!
Torok fáj, orr fojik, én meg nem tom, hogy mi ez... :'-(
Torok fáj, orr fojik, én meg nem tom, hogy mi ez... :'-(
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-09 17:13:01
(#207) Hát én az Agrippinától dobtam hátast... Hihi... Cukormázaskrumplibogárlábszá raim...
beküldve: 2008-01-09 15:04:19
(#206) csak h kiengeszteljelek... aranybanfürdetettánizsospamacs pöttyöm... nem tom mi ez ne kérdezd csak jött..
beküldve: 2008-01-09 14:59:57
(#205) Tény, hogy egy két szülő nagyon ki tud babrálni szegény utóddal, mintha a hibás génállomány nem lenne elég, szegény kajla gyerek még kap is vlm szemkiugrasztó nevet!
Volt egy kedves iskolatársam... Végh Béla... addig azt hittem ilyen csak rossz viccként kerülhet szóba és lám, mily kegyetlen a valóság!
A pókokat meg nem szeressem pfúj pfúj!!! Ne is hozdd elő őket bárányhüppentőcickaprüntyő csipetkefalat!
Volt egy kedves iskolatársam... Végh Béla... addig azt hittem ilyen csak rossz viccként kerülhet szóba és lám, mily kegyetlen a valóság!
A pókokat meg nem szeressem pfúj pfúj!!! Ne is hozdd elő őket bárányhüppentőcickaprüntyő csipetkefalat!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-09 14:41:40
(#204) írjak még.. vannak oanok..
csáprágósvérnarancsteaíze sítőm... csak ha már bókoltál illik vissza bókolni.. (ma vettük a pókokat bioszon.. )
csáprágósvérnarancsteaíze sítőm... csak ha már bókoltál illik vissza bókolni.. (ma vettük a pókokat bioszon.. )
Szerk: PICILÁNY 2008-01-09 14:48:03
beküldve: 2008-01-09 14:38:45
(#203) Mókusmaszatszütyő! Rád omlott egy névnaptár? Kezdesz nagyon rákattanni a témára!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-09 14:33:59
(#202) egyenlőre..csak a-m ig aztán ha naon érdekel benneteket akkor tovább (akinek kel h milyen hó hanyadika azt közölje..)
beküldve: 2008-01-09 14:26:06
(#201) lawell ez igazán szép volt tőled.. csak miatatok gyűjtöttem órák alatt(nem volt elég izgalmas kopper és a barackja)*pár* hangzatos kersztnevet.. előre is elnézést azoktól akiket így hívnának... és utólagos összevont szemöldök a szülőkhöz akik mindeszt kitalálták...
sorolom..
sorolom..
beküldve: 2008-01-09 11:12:38
(#200) Hát igen a néprobbanás óta elég elterjedtek a névmutációk... hallottam olyanról is h Feriből Jennifer lett, aki azóta máshogy hordja a haját és megnőtt a csipkék iránti érdeklődése... hmm.
Azért mi maradjunk meg a low profile-nál csak simán!
Csillagfényű pónimadárhabosmoszatvirágok!
Azért mi maradjunk meg a low profile-nál csak simán!
Csillagfényű pónimadárhabosmoszatvirágok!
Emlékszem egyszer régen (és tényleg elég régen, úgy 10-12 éves) voltam egy táborban, ahol volt egy csomó azonos nevű gyerek, pölö volt három András is. Akkor szaporodtak el a 'Pandris', 'Bandris', 'Kandris', stb. jellegű "becézetek"...
Nálunk az osztályból a három Péterből a következők lettek:
Béla, Joya, Pape...
Senkit sem hívnak Petinek, pedig annak is van egy csomó becézése...