Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-11 08:06:41
(#258) jasszusz,, babámnak hívott nem csaj-nak.... ezért most adnék egy puszit de nem teszem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
jéh..és nemesis nem tévedhetetlen és van ami még neki is új info...
na jó megigértem h nem leszek gonosz mert a közeljövőben vizsgázol
Igen én is emberből vagyok, váó micsoda újdonság babám.
A fősulis énektanárnőmet Alojziának hívják... hát, mit mondjak... olyan is volt...
Picilányom... jó az új avatar...
Picilányom... jó az új avatar...
Alojzia? Az vicc... Bocs, ha megbántok valakit, de ha szembetalálkoznék egy Alojziával, hát hangosan röhögnék!
Ja, az egyébként olyan régi-új avatar nála...
köszönöm nked drága páfrányharmatosmacskaszemem.. és igen először ez volt. majd a képem(ez hülyén nézettki), aztán a sivatagi denevér, most ismét ez ez jelzi h komolyabb vagyok ....vagyis csak remélem h jelzi.. pape ma fel kéne jönnöd hozzánk... vmikor.. du..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-11 06:03:23
(#255) azért jó látni h egy "olvadozások" topikban megölitek egymást...majd együtt dumcsiztok..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-11 06:51:27
beküldve: 2008-01-10 21:35:44
(#254) Jó tudni. XD
Mrámint az anime össz hossza
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-10 21:20:30
(#252) De láttam. Akkor nem tudom, hogy meddig láttam. XD
Elvileg 408 rész
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Egyébként nemesis mellékesen, te szereted a One piecet, avgy csk úgy ez az avád?
Úgy 200 részt láttam.
Akkor még nem láttad az Ussop vs Luffy harcot...azt még én is szörnyülködve néztem végig...
Egyébként nemesis mellékesen, te szereted a One piecet, avgy csk úgy ez az avád?
Úgy 200 részt láttam.
beküldve: 2008-01-10 21:12:17
(#247) én mondom.. én nem szoktam a nemem belivel szócsatátvívni és gyerekesen azon versenyezni melyik avatár jobb...
ezt a férfias kakaskodást nem lehetne máshol folytatni?
Te beszélsz? :P
Te beszélsz? :P
hehe...én nem akarok veszekedni meg "its not ur business"