Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Hordozható konzolok
beküldve: 2013-03-31 17:22:34
(#65) A bátyámnak réges-régen volt valami ilyesmi játéka, de egy ujjal sem nyúlhattam hozzá, szóval fogalmam sincs mi volt rajta, mára meg már fogalmunk sincs hova lett ._.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-28 17:41:51
(#64) beküldve: 2013-03-28 17:37:12
(#63) Nekem egy százezer éves gameboyom van, amire egyedül csak egy játékot, a Final Fantasy Legends 3-at szereztem eddig meg. Jó kis cucc, de jobban örülnék ha meglenne rá a Super Mario XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-28 17:32:58
(#62) beküldve: 2010-09-14 18:40:39
(#61) újabban gameboy advence sp-zem, előkerült ugyhogy nosztalgia- rá sem tudok nézni a psp-re
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Lego Batman, Lego Star Wars LOL.
Annyit játszottam ezzel a kettővel PSP-n, hogy az hihetetlen. Mindkettő nagyon jó, emlékszem éjfél után is a Lego Batman-t toltam. X)
Egyébként PSP-t próbáltam még ki csak hordozható konzolok terén, azon belül egy csomó játékkal játszottam már; VCS, NFSC, Avatar, Tekken különkiadás, 5, 6, DBZ BK2, stb., stb.
Amúgy szeretnék majd egy PlayStation 2-őt, azon majd tolom a Dragon Ball-t, Mafia-t, meg egyéb hülyeségeket. (Bár, a PS2 nem hordozható konzol, de mindegy.)
Annyit játszottam ezzel a kettővel PSP-n, hogy az hihetetlen. Mindkettő nagyon jó, emlékszem éjfél után is a Lego Batman-t toltam. X)
Egyébként PSP-t próbáltam még ki csak hordozható konzolok terén, azon belül egy csomó játékkal játszottam már; VCS, NFSC, Avatar, Tekken különkiadás, 5, 6, DBZ BK2, stb., stb.
Amúgy szeretnék majd egy PlayStation 2-őt, azon majd tolom a Dragon Ball-t, Mafia-t, meg egyéb hülyeségeket. (Bár, a PS2 nem hordozható konzol, de mindegy.)
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-06-23 21:15:57
(#59) valaki tudna egy helyet mondani ahol psp-re lehetne fate stay night unlimited codes-t kapni
léécci
léécci
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: .., 2008-12-05 17:11:10
majd kipróbálom
szerk: ezt nem tagadom...PSPnek jobb a grafikája, az tény...valahol láttam egy összehasonlítós képet, mindjárt megkeresem...
szerk: ezt nem tagadom...PSPnek jobb a grafikája, az tény...valahol láttam egy összehasonlítós képet, mindjárt megkeresem...
szerk2: nemtalálom srry...még a suliban infóórán láttam, azóta eltűnt x3
Szerk: Kaminaga 2008-12-05 17:05:29
Lego Star Wars rulez. 1-3. epizódig PC-n játszottam, és a régi trilógiát DS-en, de nem tudtam befejezni, mert közben ellopták. De persze PSP-re kötelező lesz. MEg a LEGO Batman is.
Kaminaga: Én csak a Most Wantednál kapcsolódtam be az NFS sorozatba. Igazából azóta nem is játszottam eggyel se. Ez a legjobb.
Szerk.: Tényleg, Carbont én is toltam DS-en. Jó volt, a legjobb az volt benne, hogy nem kellett az X-et nyomni, hanem R-rel lehetett gázt adni. Hopsz, DS-en nem is X van azon a helyen, hanem A vagy B. Egyébként tényleg nagyon rövid volt.
Ja, és autós játékok PSP-n klasszisokkal jobbak, mint DS-en. Ezt komolyan mondom, elfogultság nélkül. Mert ugye autós játékoknál a grafika szinte a legfontosabb.
Most Wanted PSP-re ugyanolyan, mint PC-re, csak nincs benne szabad mászkálás mód, kevesebb a pálya, a zene és talán az autó is. Na meg persze a grafika nem olyan jó, mint PC-n, de azért így is marhajó.
Kaminaga: Én csak a Most Wantednál kapcsolódtam be az NFS sorozatba. Igazából azóta nem is játszottam eggyel se. Ez a legjobb.
Szerk.: Tényleg, Carbont én is toltam DS-en. Jó volt, a legjobb az volt benne, hogy nem kellett az X-et nyomni, hanem R-rel lehetett gázt adni. Hopsz, DS-en nem is X van azon a helyen, hanem A vagy B. Egyébként tényleg nagyon rövid volt.
Ja, és autós játékok PSP-n klasszisokkal jobbak, mint DS-en. Ezt komolyan mondom, elfogultság nélkül. Mert ugye autós játékoknál a grafika szinte a legfontosabb.
Most Wanted PSP-re ugyanolyan, mint PC-re, csak nincs benne szabad mászkálás mód, kevesebb a pálya, a zene és talán az autó is. Na meg persze a grafika nem olyan jó, mint PC-n, de azért így is marhajó.
Szerk: .., 2008-12-05 16:56:18
Én nem vagyok oda a Tomb Raiderért.
Jelenleg a Most Wanteddal játszom PSP-n, igaz, már PC-n játszottam vele, de így joystickkal teljesen más. Élvezem.
Jelenleg a Most Wanteddal játszom PSP-n, igaz, már PC-n játszottam vele, de így joystickkal teljesen más. Élvezem.
Nekem DS-en a Carbon tetszett de egy kicsit rövid volt.
Most wanted-et még nem toltam x3 de Underground 1-2-őt már igen (PCn)
beküldve: 2008-12-05 16:46:59
(#52) Én meg a Star Wars-ért vagyok oda. Most a Lego Star Wars Complete Saga-val játszok. Meg az új Clone Wars játékkal.
Én nem vagyok oda a Tomb Raiderért.