Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Delta Vision
beküldve: 2013-04-21 11:43:45
(#379) Köszi a válaszokat. Bár úgy látom, könyvesboltokban már nem nagyon kapni az 1.kötetet. Bementem két Alexandrába is. Az egyikben semmi Berserk nem volt, a másikban meg csak a 4. és az 5.kötet.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-04-20 09:32:13
(#378) A Claymore-t én is imádom. A Berserket viszont még nem olvastam, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy félelmetesebb lenne mint a Claymore, ami sztem szintén nem félelmetes max. helyenként kicsit véres.
-
Ha pontosak akarunk lenni, akkor a Claymore hasonlít a Berserkre, mivel jócskán előbb kezdték kiadni de tulajdonképpen ez most irreleváns. Nekem személy szerint nagyon tetszik a Berserk története, és cselekménye. Ha félelmetesnek nem is, de nagyon darkos a története, tele tragédiával. Én személy szerint csak ajánlani tudom.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-19 18:25:00
(#376) Lenne egy kérdésem:az AA-n azt olvastam, hogy a Berserk hasonlít a Claymorehoz. Ha a Claymoret nagyon szeretem, akkor szerintetek tetszeni fog a Berserk is?És a Berserk félelmetesebb mint a Claymore? Csak mert már olvasni kéne valami új magyar mangát,a MangaFan új megjelenései miatt pedig nem fogok anyagi csődbe menni.(Csak a Darker Than Black érdekel az újak közül.)
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-04-19 18:26:43
beküldve: 2012-12-16 15:04:15
(#375) Én örölük az új mangáknak. Én is bánom, hogy nem adják ki a Trigun Maximumot. De jó lenne, ha az Angyalok menedéke mellett kiadnák a Mennyei dallamok folytatását. Legalább lenne mit vennem a húgomnak. Hab lenne a tortán ha a Bolondok aranya mangát is kiadnák de ahhoz kéne a Tokyopop kiadó is.
beküldve: 2012-12-16 10:43:36
(#374) Jó hír a kiadó fórumán közölte, hogy folytatja a Berserk és amint azt már páran észrevehették az Angyalok Menedéke kiadását. Nemrég jelent meg hosszabb szünet után az Angyalok Menedéke 5. kötete és jövőre tervezik folytatni a Berserk-et is. Az ok: állítólag a külföldi jogtulaj kötelezi a kiadót a kötetek megjelentetésére vagy valami ilyesmi. Akit érdekel olvassa el a fórumon az Angyalok menedéke topicban:
[Link]
Lehet örömködni lesz jövőre Berserk...bár azt nem tudni, hogy hány kötet jön majd de bízzunk a legjobbakban és tessék vásárolni őket hátha sikerül elérni, hogy végig érjenek a sorozatok. Sajnos a Trigun Maximum nincs tervben mert szerintük az alapsorozat kiadásával végeztek a Trigunnal
[Link]
Lehet örömködni lesz jövőre Berserk...bár azt nem tudni, hogy hány kötet jön majd de bízzunk a legjobbakban és tessék vásárolni őket hátha sikerül elérni, hogy végig érjenek a sorozatok. Sajnos a Trigun Maximum nincs tervben mert szerintük az alapsorozat kiadásával végeztek a Trigunnal
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Jack the Stampede 2012-12-16 10:44:34
beküldve: 2012-04-06 19:28:02
(#373) Kár, hogy ez a kiadó már nem ad ki mangákat, mert örülnék ha folytatnák a Berserket.
beküldve: 2010-11-07 20:10:33
(#372) Én is várom a következő kötetet nagyon is egyik favorit a hazai kiadványok közül. Remélem azért legkésőbb tavasszal kijön a 6. Szenyaság lenne ha ez a sorozat is a kukában végezné....
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Engem viszont igen (mármint ez az egyetlen a magyar piacon, ami izgat), rohadjak meg, ezt veszem a haveroknak jézuskára - ha már megvan nekik akkor is -, csak folytassák már xC
beküldve: 2010-10-29 18:41:33
(#370) Bocs, de én ezért nem fogom venni, engem egyáltalán nem izgat ez a mű.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-10-29 18:08:03
(#369) "Ördögi Halloween akció" van a Delta Vision-nél.
[Link]
Vegyétek a Berserket, mert 2000Ft helyett 1333Ft-ért meg lehet venni kötetenként. Vegye gőzerővel mindenki (akár karácsonyi ajándéknak is), hogy végre folytassák a sorozatot.
[Link]
Vegyétek a Berserket, mert 2000Ft helyett 1333Ft-ért meg lehet venni kötetenként. Vegye gőzerővel mindenki (akár karácsonyi ajándéknak is), hogy végre folytassák a sorozatot.
A rövid tartalom. Szárazon, íz nélkül, továbbá h megjelent eddig 4 (vagy 5?) kötet magyarul, és hogy jön a kövi és várjuk és szurkoljunk és jajdejó. plusz a DeltaVision neve, oldala, stb.
Hát erre azért kíváncsi lettem volna,szerintem csak nyomdai baki lehetett és nem figyelték. Nekem a lényeg az hogy jön a következő rész majdnem 2 év után.
Ui: ha valakinek megvan feltudná tenni?
Szerk: Nanaho 2010-10-17 08:22:31
A rövid tartalom. Szárazon, íz nélkül, továbbá h megjelent eddig 4 (vagy 5?) kötet magyarul, és hogy jön a kövi és várjuk és szurkoljunk és jajdejó. plusz a DeltaVision neve, oldala, stb.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-10-04 20:44:15
(#366) Nem láttam ezt a szórólapot, de mi amúgy mi a lényege? Vagyis a célja. Mi volt rajta az elírt címen és néven kívül?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.