Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Delta Vision
Én is támogatom az ötletet, de nem tudom mennyi pénzt kéne összeszedni ehhez az akcióhoz :S
Igazából én sem tudom mennyibe fájna ez és hogy ezt miként lehetne a kiadó elé terjeszteni. Elöbb talán náluk lehetne érdeklődni és ha más nem egy limitált példányszámú kiadást ki lehetne ügyeskedni így talán nem maradna annyi kötet a nyakukon. Mit tudom én mondjuk akik igényt tartanának a kiadásra azok utalnának x összeget a kiadó által megjelölt számlára és így akik befizették azok teszem azt akciós áron vásárolhatják meg a kötetet ha kijön. De őszintén gőzöm sincs ennek mennyire lenne sikere ezért egy kicsit rizikós
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Jack the Stampede 2010-06-03 22:38:16
beküldve: 2010-06-03 21:00:59
(#331) Én is támogatom az ötletet, de nem tudom mennyi pénzt kéne összeszedni ehhez az akcióhoz :S
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Jól érzem, hogy már itt lenne az ideje a Trigun Maximum bemutatásának?
...vagy lemaradtam, és kiderült, hogy a Trigun gyenge fogadtatása után nem tervezik kiadni?
...vagy lemaradtam, és kiderült, hogy a Trigun gyenge fogadtatása után nem tervezik kiadni?
Igen, mivel nem sokan vették meg, egyenlőre szünetel. De szerintem majd a jövőben ha lesz még több manga fanatikus akkor elképzelhető, hogy kiadják..
Nem tudom hogy ki mennyire mozog otthonosan a magyar képregénypiacon de biztos hallottatok már páran az Y, az utolsó férfi kiadására kezdett gyűjtésről. Az ok ott is hasonló volt nem volt annyira nyereséges a kiadónak de végül is egy gyűjtőakció indult a rajongók részéről és úgy tudom összejött a zseton és lásd hamarosan jön kis hazánkba az Y Ahogy nézegetem a fórumokat nagyon sokan várták volna a Trigun Maximumot lehet köztük én is A lényeg valami hasonlóval megkeresni a kiadót nem biztos hogy nagy hülyeség lenne :) De ehhez jó lenne tudni mennyien is akarjuk Vash kalandjainak folytatását olvasni. De ez csak egy kósza ötlet semmi más. De talán van alapja látva az Y-t
"A csodához nem kell mindig Isten, csak Vash!"
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-05-22 08:15:04
(#329) De lassan akaródzik kijönni a 6. Berserk kötet,bár Alister lentebb írta az okokat.Jó manga és csak baj van vele ^^"
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-25 04:39:59
(#328) Megvette valaki az új Warcraft mangát? Kíváncsi lennék a véleményekre!
lumana.wordpress.com
Jól érzem, hogy már itt lenne az ideje a Trigun Maximum bemutatásának?
Igen, mivel nem sokan vették meg, egyenlőre szünetel. De szerintem majd a jövőben ha lesz még több manga fanatikus akkor elképzelhető, hogy kiadják..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szomorú vagyok,de megértem.
Akkor beszerezzük a hiányzó Berserk köteteket külföldről ^^
Akkor beszerezzük a hiányzó Berserk köteteket külföldről ^^
beküldve: 2010-03-28 22:16:58
(#325) Pedig mondjuk jó lenne, mert a Maximum, igazán faja!
De amúgy tényleg leálltak a kiadásával (bár nem tudni
hogy végleg, vagy csak ideiglenesen)
De amúgy tényleg leálltak a kiadásával (bár nem tudni
hogy végleg, vagy csak ideiglenesen)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-03-28 22:22:08
Én úgy tudom hogy egyenlőre nem adják ki.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-03-28 18:32:00
(#323) Jól érzem, hogy már itt lenne az ideje a Trigun Maximum bemutatásának?
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Könyörgöm monddhogyviccelszmonddhogyviccel sz DDD: Még vagy harmincakárhány kötet hátra van...! Najó, ez a nap hivatalosan is egy nagy
_szar_
beküldve: 2010-02-25 12:47:40
(#319) Senkit nem akarok lelombozni, de a DV (saját bevallásuk szerint) a harmadik kötettől kezdve nem kevést pénzt bukik az egyes Berserk köteteken (ezért is akadozik a kiadás).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nincsmit.
Nem bánnám én sem,ha kicsit belehúzna a Delta Vision.
Am meg érdemes szétnézni a címek között,mert van pár jó cucc még.
Nem bánnám én sem,ha kicsit belehúzna a Delta Vision.
Am meg érdemes szétnézni a címek között,mert van pár jó cucc még.