Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2009-07-28 19:46:29
(#1257) már kijött
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Az biztos
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
no pussy, just the dicks
Nem baj. Így is lesz mire költeni
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-23 19:21:15
(#1254) beküldve: 2008-11-23 15:21:08
(#1253) Amikor épp aktuális volt a topic, értsd. ment a bejelenés visszaszámlálós játék, akkor itt lehetett tippelni meg később örömködni a bejelentéseknek.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-23 14:28:11
(#1251) Én spec régóta gondolkodom,hogy mi ennek a topicnak az értelme,nem jöttem rá.Valaki elmagyarázná?(tudom,gyök vagyok... )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Biztosan találtok majd munkát!
Köszi.
-----------------------
Engem az sem zavarna ha animax újdonságokat jelentenének be a visszaszámlálóban.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-11-23 12:52:30
(#1249) nemkell ide spoiler tag, sztem nem látta a mangát, ezért írja h az kellene. A rajzolása meg sem közelíti az anime szintjét, eléggé gyöngusz, ojan..."chibis". És a sztori sem teljesen egyezik meg. Mint a CG legnagyobb fanja természetesen megvenném a mangát, de 1 kevésbé fanatikus ember nemvvszinü h uyganígy tenne.
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
D. Gray Man és Code Geass Egy álom válna valóra
Kár, hogy ezen a fórumon nincs Privát Üzenet funkció, lehet kevesebb lenne az OFF.
Szóval a kérdés: a CG manga van olyan jó, mint az anime? Esetleg olyan jelenetek, amik az animében nem voltak? Egy spoiler-tagban meséld el légyszi.
beküldve: 2008-11-23 12:05:51
(#1247) D. Gray Man és Code Geass Egy álom válna valóra
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-11-23 12:06:19
)[/QUOTE]
Monjuk D.Gray-man manga vagy Code Geass*Jobban célozgat*
...mondjuk Chobits manga? xD *célozgat*
[/QUOTE]Monjuk D.Gray-man manga vagy Code Geass*Jobban célozgat*
...de azért remélem hogy lesz :)
én is! nagyon örülnék neki ha nem csak a CC meg a Kukucska DVD lenne az újdonság...
...mondjuk Chobits manga? xD *célozgat*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."