Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2008-07-24 12:56:33
(#259) Nyugalom, Bálint kedves. Mi is azon vagyunk, hogy mihamarabb meglegyenek a könyvek. A mai nap meg is lesznek, ha minden rendben megy.
Ez komoly???o.O
Hát ez jó hír én is remélem, hogy a héten már a kezemben lesz.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-07-23 13:22:57
(#257) Ez jó hír. Egyébként pár hetes késés még semmi, más kiadó(nem mangás) többet is szokott.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nyugalom, Bálint kedves. Mi is azon vagyunk, hogy mihamarabb meglegyenek a könyvek. A mai nap meg is lesznek, ha minden rendben megy.
Tök jó.
Remélem a héten már a kezembe vehetem
beküldve: 2008-07-23 12:20:52
(#255) Nyugalom, Bálint kedves. Mi is azon vagyunk, hogy mihamarabb meglegyenek a könyvek. A mai nap meg is lesznek, ha minden rendben megy.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-07-23 08:57:09
(#254) Am mondtak már fűt fát h mikor adják ki a mangát kivan írvah júli 11 aztán júli 19 júli 21. de rem már kiadják ezen a héten!!!^^
アニメ&マンガ 永遠に!!!^^
beküldve: 2008-07-23 06:52:53
(#253) Tudja fene Senki nem tudja... Dn is ennyit késik, Árnybíró 11 pedig még mindig sehol...Se hír, se semmi...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-22 18:48:47
beküldve: 2008-07-22 18:07:48
(#251) Tudja valaki, hogy mikor, fog végre megjelenni a Death Note manga? Mert engem már nagyon idegesít, hogy a kiírtnál ennyivel később sem jelent meg.
jajja , a Naruto 5 olyan frissen jön a nyomdából h kábé már egy éve ott van a polcomon XD
de télleg siethetnének
de télleg siethetnének
Aha. De nem tegnap kellet volna megjelenie a Death Note-nak?
jahh, igen, már az is jöhetne
hosszú utat járt végig: XD
- 12.ére volt kiírva (DN kötet sehol)
- conon (DN kötet sehol)
- tegnap és ma (DN kötet sehol, vagyis én még nem láttam)
de nem akarom a Mangafant hibáztatni, biztos van elég gondjuk így is
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
jajja , a Naruto 5 olyan frissen jön a nyomdából h kábé már egy éve ott van a polcomon XD
de télleg siethetnének
de télleg siethetnének
Aha. De nem tegnap kellet volna megjelenie a Death Note-nak?
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-07-22 17:28:21
Itt az ideje a Naruto 6-nak...
Nono, előbb az Árnybírónak x').
De ne csak off: persze kiváncsi vagyok a DN-re is várom, hogy mikor mászik ki a nyomdából, de nem rágom tövig az ujjaimat idegemben, mikor kint lesz kint lesz, hozza a postás bácsi kész, pont.
Az Árny11 jobban érdekel mert abban nem tudom mi lesz a míg DN-ben viszont igen ^^"...
Szerk: miyu 2008-07-22 15:43:22
azért elég rendesen késnek nem csak ezzel, Árnybíróval is, és lassan egy Nana is kijöhetne már...
Meg Hellsing, Naruto, Kenshin, ezeknek mind jönni e kéne már... Nme bírom... mostmáraztánvennemkellvalamit. ..
naruto Frissen a nyomdából, Kensin Megy a nyomdába Szal az a kettő ki is esett... de tényleg le vannak maradva magukhoz képest :S
A Naruto 5. a 4. képregényfeszten jelent meg, ami ha jól számolok már 2 hónapja volt... az ott kint már nem olyan friss A Kensin kéne helyén legyen.
Itt az ideje a Naruto 6-nak...
beküldve: 2008-07-22 15:21:01
(#246) jajja , a Naruto 5 olyan frissen jön a nyomdából h kábé már egy éve ott van a polcomon XD
de télleg siethetnének
de télleg siethetnének
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
azért elég rendesen késnek nem csak ezzel, Árnybíróval is, és lassan egy Nana is kijöhetne már...
Meg Hellsing, Naruto, Kenshin, ezeknek mind jönni e kéne már... Nme bírom... mostmáraztánvennemkellvalamit. ..
naruto Frissen a nyomdából, Kensin Megy a nyomdába Szal az a kettő ki is esett... de tényleg le vannak maradva magukhoz képest :S
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White