Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Nem tudja valaki mikor jelenik meg pontosan nagyon fontos lenne!!!!!
A győri conon,azaz 19-én már kapható.H a boltokban mikor jelenik meg azt nemtom
Jéééééééééééé ez narancsos!
beküldve: 2008-07-14 14:57:53
(#213) Nem tudja valaki mikor jelenik meg pontosan nagyon fontos lenne!!!!!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-07-12 20:34:23
(#212) beküldve: 2008-07-12 17:31:28
(#211) DVDnek én is örülnék, szerencsére a mangára már nem kell sokat várni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-07-12 16:59:00
(#210) beküldve: 2008-07-12 13:51:52
(#209) Ez is elő lett rendelve. Azért még várok Con után néhhány napot, hátha összejön az az Árnybíró, mert már nagyon esedékes.
Legalább 1000?
A mangák mindenhol legalább 1000FT-ba kerülnek!
Igen, magam is erre bátorkodtam utalni alant...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-29 23:57:50
(#207) Legalább 1000?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-06-29 23:58:02
én holnap után megyek városba kicsit mangátvenni!
valaki nemtud ajánlani egy olyan helyet ahol legalább 1000 ft egy kötet (mindegy milyen)
valaki nemtud ajánlani egy olyan helyet ahol legalább 1000 ft egy kötet (mindegy milyen)
1. Sokat segítene, ha elárulnád, melyik városba készülsz...
2. Szerintem tetszőleges helyen, ahol árulnak mangát, egy-egy kötet minimum(=legalább) 1000 Ft... ;)
beküldve: 2008-06-28 19:11:39
(#205) én holnap után megyek városba kicsit mangátvenni!
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Mikor fog megjelenni a Death Note ? Én már előrendeltem de azért jó lenne tudni , hogy mikorra is várjam Jó lenne ha gyorsan kijönne
Most tulajdonképpen le kéne üvöltenem a fejed, hogy miért nem olvasol vissza, de ma olyan szép nap van...
Szóval a tervek szerint a nyári animeconra jön ki (július 19.), ténylegesen meg... ahogy Kilényi prof mondta volt: "csillagjós nem vagyok"
Mikor fog megjelenni a Death Note ? Én már előrendeltem de azért jó lenne tudni , hogy mikorra is várjam Jó lenne ha gyorsan kijönne
Most tulajdonképpen le kéne üvöltenem a fejed, hogy miért nem olvasol vissza, de ma olyan szép nap van...
Szóval a tervek szerint a nyári animeconra jön ki (július 19.), ténylegesen meg... ahogy Kilényi prof mondta volt: "csillagjós nem vagyok"
Szerk: alister 2008-06-28 16:39:49
beküldve: 2008-06-28 16:25:01
(#202) Mikor fog megjelenni a Death Note ? Én már előrendeltem de azért jó lenne tudni , hogy mikorra is várjam Jó lenne ha gyorsan kijönne
helo, megtudnátok mondani hogy hány kötetből fog állni a Deathnote? előre is kösz
12 a sztori+1 a "how to read"+1 az another note
összesen 14
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
beküldve: 2008-06-28 00:44:41
(#200) helo, megtudnátok mondani hogy hány kötetből fog állni a Deathnote? előre is kösz