Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
inkább: Tegnap elolvastam a Death Note első kötetét <----- már inkább
ott a pont!
Hát nem tudom--én nagyon örülök h maradt
Pl az Angel Sanctuarytól falra mászok h angyalok menedéke lett (és az "én szeretem a szarát" mondatoktól)
szóval jó ez így
Nekem alapból a kedvencem volt a Death Note,kár,hogy vége hüp,hüp de várom már a manga-t!!!!!Pesten már gondolom van de nálunk Gyöngyösön még nincs
miért lenne Pesten? Tudtommal egyszerre szokták kiadni, max egy-két nap van a könyveboltokba jutás miatt...
de reméljük a Conra kijön...bár látom vászhírek keringenek: nem lesz meg addigra...
A halállista tökéletes, közhasználatban bevett magyar szó, ami a lehető legtökéletesebben fedi a Death Note kifejezés fogalmi tartalmát. Már szvsz
Ellenirányú érvelés?
Nálam jelenleg egy szál sem akad.
Nagyon úgy néz ki, nem megyek Nyári AnimeCon-ra, tehát előrendelés lesz a vége.
A "Szarás" problémát még értem, de azt már nem, hogy miért miért kellett volna angol címet adniuk a sorozatnak. A DN-el ellentétben az AS-nek eredetileg japán címe van, Tenshi Kinryoku, csak azt a kutya se használja.
A DN címe nekem jó így is, de gondolom magára a füzetre már a Halállista szót fogják használni a mangában. Legalábbis furán festene a Death Note szó a magyar szövegben.
én régebben találkoztam olyan fordítással, hogy végzet könyve
Nem olyan szörnyű ez. Csak nem tudom, hogy hozta ki ezt a fordító a "Death Note"-ból
A "Szarás" problémát még értem, de azt már nem, hogy miért miért kellett volna angol címet adniuk a sorozatnak. A DN-el ellentétben az AS-nek eredetileg japán címe van, Tenshi Kinryoku, csak azt a kutya se használja.
A DN címe nekem jó így is, de gondolom magára a füzetre már a Halállista szót fogják használni a mangában. Legalábbis furán festene a Death Note szó a magyar szövegben.
én régebben találkoztam olyan fordítással, hogy végzet könyve
Ha minden jól megy.
Ha tényleg eljutok NyaConra lehetséges, h ez lesz az egyetlen manga amit megveszek
*erre lesz pénz csak -lehetséges..*
A vonatjegyből kijönne már egy másik is
Akkor ne vegyél vonatjegyet, hanem gyalogolj
Ha minden jól megy.
Ha tényleg eljutok NyaConra lehetséges, h ez lesz az egyetlen manga amit megveszek
*erre lesz pénz csak -lehetséges..*
A vonatjegyből kijönne már egy másik is
ott a pont!
Pl az Angel Sanctuarytól falra mászok h angyalok menedéke lett (és az "én szeretem a szarát" mondatoktól)
szóval jó ez így
Nekem alapból a kedvencem volt a Death Note,kár,hogy vége hüp,hüp de várom már a manga-t!!!!!Pesten már gondolom van de nálunk Gyöngyösön még nincs
Nézz már szét jóember, még sehol sincs magyarul!
ott a pont!
szóval jó ez így
ott a pont!
szóval jó ez így
Én az explosive noteot robbanó tekercsnek fordítottam volna
Tudom
Nem vagy te egy kicsit paranoiás? Esetleg nem kicsit, hanem nagyon?
Necro: Az "előre felírt nevek" dolog meg igaz, de ha az ember egy picit is hallott a DNről, akkor már nem arra gondol.