Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
azért elég rendesen késnek nem csak ezzel, Árnybíróval is, és lassan egy Nana is kijöhetne már...
Meg Hellsing, Naruto, Kenshin, ezeknek mind jönni e kéne már... Nme bírom... mostmáraztánvennemkellvalamit. ..
de azért azt szeretném elmondani, hogy nagyrészt emiatt a két kötet miatt mentem el Győrbe, és amikor láttam, hogy semmi új nincs a Mangafannál, majdnem eldobtam magam.
Na én ezért nem utaznék kifejezetten egy kiadvány miatt a conra több km-ert . Sajna már többször fordult elő csuszások, nyomdai malőr. Inkább kivárom míg lesz a webboltban :)
A nagyrészt az kulcsszó volt. Mert számított a DN meg a Kensin, de ott volt a con, nah meg én vendégségbe mentem oda pár napra. Simogattam kiskacsát és kecsketejet is ittam. Győrság forewaa~
de azért azt szeretném elmondani, hogy nagyrészt emiatt a két kötet miatt mentem el Győrbe, és amikor láttam, hogy semmi új nincs a Mangafannál, majdnem eldobtam magam.
Na én ezért nem utaznék kifejezetten egy kiadvány miatt a conra több km-ert . Sajna már többször fordult elő csuszások, nyomdai malőr. Inkább kivárom míg lesz a webboltban :)
beküldve: 2008-07-22 15:07:41
(#241) Gome verziót még nem olvastam feliratoknál, azért volt fura. Túl sok az idegen fórumokon a ,,japánosanbeszélek-wannabe'' így már nagyon hozzászoktam javítgatáshoz, bocsesz :)
Amúgy mangafantól azóta sincsen semmi jelzés, hogy végülis mi a jó francot fognak csinálni? azért elég rendesen késnek nem csak ezzel, Árnybíróval is, és lassan egy Nana is kijöhetne már...
Amúgy mangafantól azóta sincsen semmi jelzés, hogy végülis mi a jó francot fognak csinálni? azért elég rendesen késnek nem csak ezzel, Árnybíróval is, és lassan egy Nana is kijöhetne már...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-22 15:07:57
beküldve: 2008-07-22 14:52:27
(#240) gome, gomen, gomenossai mind "helyes" , a szleng a nyelv része, úgy mint a káromkodás
no pussy, just the dicks
Az nem gomen? :)
bocs a kötözködésért :P
Azért örülök, hogy valami megfogott...
Így is úgy is láttam már írva, és nekem így jobban tetszik. A helyes kifejezés gomennasai, így nem számít, hogy van-e n a végén vagy nincs. Rengeteg formáját hallottam már gomenne, gomen, gome, gomeyo stb... Ez kb. olyan lehet, mint a bocsi vagy a bocsika a magyarban.
DE EZ MÁR TÉLLEG OFF
Nem ez volt a lényeg...
Nem tom lejött-e...
Ha már kötözködünk...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-22 14:36:42
(#236) Úgy tűnik nem szabad adni az ilyesmire... Piros vagy sárga, vagy a megjelenés dátuma. Ez már teljesen megszokott lett, és csoda lenne, ha valami akkor jönne ki, amikor kéne.
Látom senki nincs nagyon kiakadva, és mindenki hallgat. Nem fogok nagyon pampogni, de azért azt szeretném elmondani, hogy nagyrészt emiatt a két kötet miatt mentem el Győrbe, és amikor láttam, hogy semmi új nincs a Mangafannál, majdnem eldobtam magam. A pultos néni pedig azt mondta, hogy hétfőn jön ki, majd elfordult. Most sem találtam semmi infot, se hírlevél se a kezdőoldalon valami kis szöveg... no mind1 ennek ellenére még a Mangafant tartom a legjobb manga kiadónak, még akkor is, ha minden új megjelenésnél van valami baki... szellemkép, fejjel lefelé képek, tükrözés vagy túl sok tinta... stb.
Ami még egy kicsit furcsa volt, az az ajándék osztás. Nemtom ez, hogy müxik, de délelőtt a bnőm vett egy Hellsinget, és délután, mikor a társaság másik fele ment vásárolni, egy ingyen Mondoval és dossziéval jöttek vissza. Mi pedig csak halkan húztuk a szánkat... Lehet, hogy csak a Nanához járt? Nembaj, ezzel nem lettünk kevesebbek, csak egy újabb idegesítő kis részlet.
Minden esetre a con nem emiatt sikerült rosszul, az magától is elég gyenge volt.
Azért mangákat vettünk rendesen, és a sok rossz mellett azért volt pozitív csalódás is.
Elnézést a sok offért, de muszáj volt, gome.
Látom senki nincs nagyon kiakadva, és mindenki hallgat. Nem fogok nagyon pampogni, de azért azt szeretném elmondani, hogy nagyrészt emiatt a két kötet miatt mentem el Győrbe, és amikor láttam, hogy semmi új nincs a Mangafannál, majdnem eldobtam magam. A pultos néni pedig azt mondta, hogy hétfőn jön ki, majd elfordult. Most sem találtam semmi infot, se hírlevél se a kezdőoldalon valami kis szöveg... no mind1 ennek ellenére még a Mangafant tartom a legjobb manga kiadónak, még akkor is, ha minden új megjelenésnél van valami baki... szellemkép, fejjel lefelé képek, tükrözés vagy túl sok tinta... stb.
Ami még egy kicsit furcsa volt, az az ajándék osztás. Nemtom ez, hogy müxik, de délelőtt a bnőm vett egy Hellsinget, és délután, mikor a társaság másik fele ment vásárolni, egy ingyen Mondoval és dossziéval jöttek vissza. Mi pedig csak halkan húztuk a szánkat... Lehet, hogy csak a Nanához járt? Nembaj, ezzel nem lettünk kevesebbek, csak egy újabb idegesítő kis részlet.
Minden esetre a con nem emiatt sikerült rosszul, az magától is elég gyenge volt.
Azért mangákat vettünk rendesen, és a sok rossz mellett azért volt pozitív csalódás is.
Elnézést a sok offért, de muszáj volt, gome.
Aha. Tényleg most néztem meg és már pirossal van.¤.¤
De jó. Nekem sárgával van írva. Jellemző.
beküldve: 2008-07-21 16:24:21
(#234) Hát ez élég szomorú hogy pont Dn nem volt a con-on.
Talán majd a héten elnézek a Sárkánytűz , vagy Trillian-ba.
(Péntekre csak kapható lesz.....)
Talán majd a héten elnézek a Sárkánytűz , vagy Trillian-ba.
(Péntekre csak kapható lesz.....)
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szóval,ha én most elmegyek a libribe akkor még nincs?:(
Akkor nem is megyekxD
Egybk kiírva már pirossal van^^
Akkor nem is megyekxD
Aha. Tényleg most néztem meg és már pirossal van.¤.¤
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-07-21 08:31:25
(#232) Szóval,ha én most elmegyek a libribe akkor még nincs?:(
Akkor nem is megyekxD
Akkor nem is megyekxD
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
Szerk: Songá 2008-07-21 08:39:23
beküldve: 2008-07-21 08:23:18
(#231) A kosaramban mindenesetre a Death Note neve sárgával van szedve (nem érhető el, csak előrendeléssel).
Jó, hogy nem akartam conra menni, de az a lényeg, hogy hétfőn már kijön a nyomdából a manga.
Én elakartam menni, de végül nem jött össze.
De így visszont az olvasotakból nem vok már csalodott.
De a holnapi megjelenésnek örülök, akkor majd várhatom a postást.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3