Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2008-07-20 09:25:34
(#229) beküldve: 2008-07-19 22:31:59
(#228) Le kell jönni Miskolcra aug 23.-án Matsuri napra, ott tuti lesz DN meg szatyor is hozzá ;) Meg úgyis Miskolcról indult ki az egész magyarországi animeláz /még a MAT is/ szóval érdemes ellátogatni, a "gyökerek" után kutatni :P
no pussy, just the dicks
Pont az a gond, hogy nem lett kész a manga a conra.
Azért ez elég nagy csalódás volt... Amikor annó a SakuraConon szombaton kiderült, hogy nem jött ki a Naruto, és csak vasárnap lesz (akkor még egy napos jegyet vettem csak) az sem volt valami jó, de így, hogy leutaztam Győrbe, és semmi Mangafanos újdonság...
Jaja, az tényleg csalódás volt, mondjuk én csak gyalogoltam. de azt jó sokat... Én arra számítottam hogy már rendezvény elején egy árnybíró meg egy dn megkopaszt, errre tessék... na mindegy.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-19 21:01:56
(#226) Jaja, ez engem is egy kicsit lehangolt hogy nem lehetett Death Note-t venni. Vmi olyasmit mondtak, hogy hétfőn jön ki a nyomdából... ha jól emlékszem. *rossz memória*
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
Azért ez elég nagy csalódás volt... Amikor annó a SakuraConon szombaton kiderült, hogy nem jött ki a Naruto, és csak vasárnap lesz (akkor még egy napos jegyet vettem csak) az sem volt valami jó, de így, hogy leutaztam Győrbe, és semmi Mangafanos újdonság...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-19 18:18:30
beküldve: 2008-07-19 17:23:15
(#223) Szerintem ha ma vitték conra,a maradékot hazahozzák és holnap már meg lehet venni^^
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-07-19 17:22:25
(#222) Jó, hogy nem akartam conra menni, de az a lényeg, hogy hétfőn már kijön a nyomdából a manga.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Remélem DVD-n is megjelenik :)
Annak én is örülnék, de majd kiderül.... idővel.
A mangát előre megrendeltem én is..... már alig várom.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-07-19 16:54:32
Én mindig avatárok alapján tájékozódom, és amikor megláttam, gondoltam, innen felfelé nem láttam az új postokat. De ezt nem is én írtam! *Aztán ránéz a névre: kacsa 96.* Most jól átvertél. Már megijedtem, hogy valaki a nevemben belépett.
beküldve: 2008-07-15 23:52:59
(#219) Koooonnnniii----
a fene már este van.-.-"
Akkor Konnbanwaaaa~~~~!!XP
Én is imádom a DN-t (Love)
Deee egy nagy kérésem lenne:
Akinek meg van a Mondo 08/02-es száma, és nem kell neki belőle a DN pószter, az könyi dobjon meg egy maillel, a árban - vagy cserében - majd megegyezünk!
Előre köhiiii!(^^,)
Amm előre megrendeltem én is az első mangát, mert odavok érte. Rem nem bánom meg- jajj ezt nem mondtam ki, mert úgyse fogom XP
Olvasta már valaki a mangát korábban más nyelven?
Nagyon eltér az animetől?
Puszi: Kayla assss. Misa^^
a fene már este van.-.-"
Akkor Konnbanwaaaa~~~~!!XP
Én is imádom a DN-t (Love)
Deee egy nagy kérésem lenne:
Akinek meg van a Mondo 08/02-es száma, és nem kell neki belőle a DN pószter, az könyi dobjon meg egy maillel, a árban - vagy cserében - majd megegyezünk!
Előre köhiiii!(^^,)
Amm előre megrendeltem én is az első mangát, mert odavok érte. Rem nem bánom meg- jajj ezt nem mondtam ki, mert úgyse fogom XP
Olvasta már valaki a mangát korábban más nyelven?
Nagyon eltér az animetől?
Puszi: Kayla assss. Misa^^
**Mert Death Note** **Mert Vampire Knight** **Mert anime forever** **Mert manga forever** **Mer SAJT!!** **mert Hülye vagyok és nem tagadom!**
Néhány weblapon azt remélik, hogy le lesz fordítva a movie.
"le lesz fordítva"??? Mi ez, kérem? :P
"-Milyen országból jöttél? -Hogy mi?"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Néhány weblapon azt remélik, hogy le lesz fordítva a movie.
Öööö mármint magyarra?
KEMAC^^
beküldve: 2008-07-15 21:47:27
(#216) Nem tudja valaki mikor jelenik meg pontosan nagyon fontos lenne!!!!!
A győri conon,azaz 19-én már kapható.H a boltokban mikor jelenik meg azt nemtom
KÖSSZ
Olyan nincs, hogy olyan nincs!