Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Az animének van külön topic, gondoltam szólok^^
Szerintem pontosan tudja, lásd első mondat ;) Feleslegesen ne rakjunk ki útjelzőket.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-06-09 01:17:33
beküldve: 2008-06-09 01:12:35
(#138) Az hogy van egyébként, hogy a franciáknál két kiadó is kiadta? Lement az egyiknél aztán egy évre rá a következő újjrakezdte? Tudja valaki?
Someday the Dream will End
Nekem tetszik az eleje mármint a borító
Ráadásul most lesz a két utcsó rész a héten az animaxon...már alig várom...direkt kibírtam és nem néztem meg előre (nem mintha nem tudnám, hogy mi lesz benne , de az'igazság, hogy most viszont már szeretném szinkronosan megszerezni a részeket, remélem hamarosan ráakadok vhol^_^" (minden ötletre nyitott vagyok )
Ráadásul most lesz a két utcsó rész a héten az animaxon...már alig várom...direkt kibírtam és nem néztem meg előre (nem mintha nem tudnám, hogy mi lesz benne , de az'igazság, hogy most viszont már szeretném szinkronosan megszerezni a részeket, remélem hamarosan ráakadok vhol^_^" (minden ötletre nyitott vagyok )
Az animének van külön topic, gondoltam szólok^^
MIANEVED?!
beküldve: 2008-06-08 23:56:46
(#136) Nekem tetszik az eleje mármint a borító
"A magány olyan mint a tenger hullámai. Hirtelen önt el, és mire észbe kapsz, már tova is tűnt...és ez váltakozik folyamatosan"....Honey and Clover^_^"
beküldve: 2008-06-08 23:52:44
(#135) Megy a nyomdába
NAGYON TETSZIK a borító!!!!!!
Bárcsak már a kezemben lenne a kötet =P
NAGYON TETSZIK a borító!!!!!!
Bárcsak már a kezemben lenne a kötet =P
MIANEVED?!
Milyen furcsán mutat a Shonen Jump Advanced felirat nélkül. XD
Közelről tök más egyébként, egyedül a "szövegbox + lábak előtte" ötlet lett adaptálva. A szám, a betűk, de a hátlap, stb. sokkal igényesebbek, a fülekről nem is beszélve
A VIZ kiadáson a kötetszám körvonalai és árnyéka olyan furcsán igénytelen, hogy nem is értem, miért mehetett úgy nyomásba... Mindegy, a miénk szebb lesz
Mondjuk egy egyébként jó recepten könnyű javítani
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-06-08 22:16:14
beküldve: 2008-06-08 21:48:32
(#133) beküldve: 2008-06-08 21:25:51
(#131) Na mit látok a Megy a nyomdába felirat felett?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát ha már ennyire nagyon szépen megköszönted, akkor SZÍVESEN!
Remélem a Mondo-ban nem fogják hangoztatni, hogy a manga rosszabb az animénél, mert nem fog tetszeni.
Nekem speciel az anime nem tetszik. Brr r...
beküldve: 2008-06-08 20:43:37
(#129) Hát ha már ennyire nagyon szépen megköszönted, akkor SZÍVESEN!
Remélem a Mondo-ban nem fogják hangoztatni, hogy a manga rosszabb az animénél, mert nem fog tetszeni.
Ne aggódj, addigra biztos lesz annyi pénzed, ugyanis a Nyári AnimeCon-on fog megjelenni, ami egyáltalán nem júniusban lesz, hanem július 19-én.
Imádlak, köszi h értesítettél. Egyben repesek az örömtől h tudom és szomorú is vok h ien későn jelenik meg
Azért még egyszer naonaonaon köszi!!!
Boku wa... Kimi no... Vanilla
beküldve: 2008-06-05 17:00:21
(#127) Ne aggódj, addigra biztos lesz annyi pénzed, ugyanis a Nyári AnimeCon-on fog megjelenni, ami egyáltalán nem júniusban lesz, hanem július 19-én.
Már alig várom a Death Note-ot Bizti az elsők között leszek aki megveszi XD
De ugye a többi mangát sem hagyagoljátok el..
Én is de június melyik részén fog megjelenni? eleje? közepe? vége???? csak mer akkor úgy vállalok nyári munkát h addigra bizti meg legyen rá a pénz
Boku wa... Kimi no... Vanilla
Már most is van jónéhány sorozat a Death Note nélkül, és ezek közül mind igényes, szép munka. Biztos így fogja folytatni a munkát a MangaFan.