Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2008-05-19 22:06:33
(#93) az a death note befejező része ami a fenmaradó kérdésekre válaszol és vannak benne extrák asszem(egy angol oldalon olvastam és nem vok jó benneXD)
クイックシルバー kösz hogy sóltál am észre se vettem hogy yagamit j-vel írtamXD be dolog meg mint azt fentebb írtam nem vok jó angolbólXD
クイックシルバー kösz hogy sóltál am észre se vettem hogy yagamit j-vel írtamXD be dolog meg mint azt fentebb írtam nem vok jó angolbólXD
...Létszámhiány miatt én is beugrottam pedig de utálom az ilyet,Matsuda te szamár...
nem tudja valaki hogy kiadják a How to Read-et is?
Az micsoda?
(Ezt most nem rosszindulatból mondom, de az aláírásodból hiányzik egy "be", a létige, az állítmánya a mondatnak. És Yagami, y-nal.)
beküldve: 2008-05-19 21:48:38
(#91) nem tudja valaki hogy kiadják a How to Read-et is?
...Létszámhiány miatt én is beugrottam pedig de utálom az ilyet,Matsuda te szamár...
beküldve: 2008-05-19 21:26:43
(#90) Sarigan, Shoujo, itt egy kis részlet a mangafan.hu-s etikettből: "4. "Alternatív" beszerzési források: NEM.
Ezt meg lehet beszélni privátban, de a fórumból ne legyen warezhelp oldal. Elég hülyén is festene."
Ezt meg lehet beszélni privátban, de a fórumból ne legyen warezhelp oldal. Elég hülyén is festene."
beküldve: 2008-05-19 19:59:50
(#89) hát ez nem úgy sikerült ahogy szerettem volna, de a lényeg ottvan... ^^'
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
Misa pedig más volt, mint az anime / manga változat, de akkor is nagyon édicuki volt. Toda Erika... Ú, de szeretem.
Én animét még nem láttam, mert nálam alapszabály, hogy előbb a mangát olvasom el mindenből, de meg akarom venni a mangát magyarul, szóval várok nyárig. Ezért én csak a Live Actiont láttam, de nincs viszonyítási alapom.
Szerintem Misa nagyon aranyos
Ryuzakit nagyon jól eljátszották, és Raito is jó volt. Meg a Shinigamik SOKKAL jobban néznek ki, mint a mangában/animében. (A Shinigamikat megnéztem, hogy hogyan néznek ki a mangában/animében, szóval itt tudtam viszonyítani.)
Shoujo, ahhoz képest, hogy nem jön be neked a Death Note, elég szép a Misa avád.
A live actionről beszélt, attól hogy az nem tetszik neki, az anime tetszhet.
Igazad van, elnéztem.
De szerintem 100% hogy nem Misa...
2354621% hogy Misa az, aki végignézte a sorozatot az tudja.
Én is ebben a hitben vagyok.
Misa pedig más volt, mint az anime / manga változat, de akkor is nagyon édicuki volt. Toda Erika... Ú, de szeretem.
Nem tudom, szerintem nagyon jól hozta a "köcsög-gyűlölnivaló&q uot; karaktert Light-ként.
Szerk: Zsolti 2008-05-16 20:19:14
pl Narutót el tudnátok képzelni japán színésszel(a kékszemű szőke japán ilyesztő ))
jaj xD durva lenne XD
I my dreams I can fly (:
Őszinte leszek, Misát se japán csajnak kellett volna eljátszania... Valahogy lelombozó az egész+ nem olyan finoman árnyalt, mint az amine. Ha már mindenféleképpen japán színész kell Light szerepéhez, én inkább Jun Matsumoto-t választottam volna, például.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-05-16 19:41:06
beküldve: 2008-05-16 19:34:56
(#80) Szerintem tökéletes hogy Lightot japán játsza...csak MIÉRT PONT TATSUYA FUJIWARA? Szerintem egyáltalán nem jó színész..eddig egyetlen filmjében sem tudott maximumot nyújtnai..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-16 19:31:19
(#79) Igen, igen a képen Misa van... És a Death Note-t nagyon szeretem a manga annyira nem tetszett mint az anime, de a Live Action szörnyű...<- nem a történet (mert az ugyan az mint az anime XD ) hanem az egész ahogy meg van csinálva...
A Misás képe visszatérve: így sikerült kivágnom, és hogy ne legyen túl nagy, JPG-ben kellett elmentenem ˇˇ
A Misás képe visszatérve: így sikerült kivágnom, és hogy ne legyen túl nagy, JPG-ben kellett elmentenem ˇˇ
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
beküldve: 2008-05-16 19:29:54
(#78) Nekem a Live action-tól akkor ment el a kedvem amikor láttam hogy Light-ot japán játsza (vannak anime főszereplők akiket muszály nem japánnak játszania...pl Narutót el tudnátok képzelni japán színésszel(a kékszemű szőke japán ilyesztő ))
Ezzel egyetértek, bár az animét nézem, a Live Action-től viszont nem estem hanyatt, nekem valahogy nagyon nem tetszett...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?