Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2008-05-19 22:06:33
(#93) az a death note befejező része ami a fenmaradó kérdésekre válaszol és vannak benne extrák asszem(egy angol oldalon olvastam és nem vok jó benneXD)
クイックシルバー kösz hogy sóltál am észre se vettem hogy yagamit j-vel írtamXD be dolog meg mint azt fentebb írtam nem vok jó angolbólXD
クイックシルバー kösz hogy sóltál am észre se vettem hogy yagamit j-vel írtamXD be dolog meg mint azt fentebb írtam nem vok jó angolbólXD
...Létszámhiány miatt én is beugrottam pedig de utálom az ilyet,Matsuda te szamár...
nem tudja valaki hogy kiadják a How to Read-et is?
Az micsoda?
(Ezt most nem rosszindulatból mondom, de az aláírásodból hiányzik egy "be", a létige, az állítmánya a mondatnak. És Yagami, y-nal.)
beküldve: 2008-05-19 21:48:38
(#91) nem tudja valaki hogy kiadják a How to Read-et is?
...Létszámhiány miatt én is beugrottam pedig de utálom az ilyet,Matsuda te szamár...
beküldve: 2008-05-19 21:26:43
(#90) Sarigan, Shoujo, itt egy kis részlet a mangafan.hu-s etikettből: "4. "Alternatív" beszerzési források: NEM.
Ezt meg lehet beszélni privátban, de a fórumból ne legyen warezhelp oldal. Elég hülyén is festene."
Ezt meg lehet beszélni privátban, de a fórumból ne legyen warezhelp oldal. Elég hülyén is festene."
beküldve: 2008-05-19 19:59:50
(#89) hát ez nem úgy sikerült ahogy szerettem volna, de a lényeg ottvan... ^^'
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
Misa pedig más volt, mint az anime / manga változat, de akkor is nagyon édicuki volt. Toda Erika... Ú, de szeretem.
Én animét még nem láttam, mert nálam alapszabály, hogy előbb a mangát olvasom el mindenből, de meg akarom venni a mangát magyarul, szóval várok nyárig. Ezért én csak a Live Actiont láttam, de nincs viszonyítási alapom.
Szerintem Misa nagyon aranyos
Ryuzakit nagyon jól eljátszották, és Raito is jó volt. Meg a Shinigamik SOKKAL jobban néznek ki, mint a mangában/animében. (A Shinigamikat megnéztem, hogy hogyan néznek ki a mangában/animében, szóval itt tudtam viszonyítani.)
Shoujo, ahhoz képest, hogy nem jön be neked a Death Note, elég szép a Misa avád.
A live actionről beszélt, attól hogy az nem tetszik neki, az anime tetszhet.
Igazad van, elnéztem.
De szerintem 100% hogy nem Misa...
2354621% hogy Misa az, aki végignézte a sorozatot az tudja.
Én is ebben a hitben vagyok.
Misa pedig más volt, mint az anime / manga változat, de akkor is nagyon édicuki volt. Toda Erika... Ú, de szeretem.
Nem tudom, szerintem nagyon jól hozta a "köcsög-gyűlölnivaló&q uot; karaktert Light-ként.
Szerk: Zsolti 2008-05-16 20:19:14
pl Narutót el tudnátok képzelni japán színésszel(a kékszemű szőke japán ilyesztő
))
))jaj xD durva lenne XD
I my dreams I can fly (:
Őszinte leszek, Misát se japán csajnak kellett volna eljátszania... Valahogy lelombozó az egész+ nem olyan finoman árnyalt, mint az amine. Ha már mindenféleképpen japán színész kell Light szerepéhez, én inkább Jun Matsumoto-t választottam volna, például.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-05-16 19:41:06
beküldve: 2008-05-16 19:34:56
(#80) Szerintem tökéletes hogy Lightot japán játsza...csak MIÉRT PONT TATSUYA FUJIWARA? Szerintem egyáltalán nem jó színész..eddig egyetlen filmjében sem tudott maximumot nyújtnai..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-16 19:31:19
(#79) Igen, igen a képen Misa van... És a Death Note-t nagyon szeretem a manga annyira nem tetszett mint az anime, de a Live Action szörnyű...<- nem a történet (mert az ugyan az mint az anime XD ) hanem az egész ahogy meg van csinálva...
A Misás képe visszatérve: így sikerült kivágnom, és hogy ne legyen túl nagy, JPG-ben kellett elmentenem ˇˇ
A Misás képe visszatérve: így sikerült kivágnom, és hogy ne legyen túl nagy, JPG-ben kellett elmentenem ˇˇ
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
beküldve: 2008-05-16 19:29:54
(#78) Nekem a Live action-tól akkor ment el a kedvem amikor láttam hogy Light-ot japán játsza
(vannak anime főszereplők akiket muszály nem japánnak játszania...pl Narutót el tudnátok képzelni japán színésszel(a kékszemű szőke japán ilyesztő
))
(vannak anime főszereplők akiket muszály nem japánnak játszania...pl Narutót el tudnátok képzelni japán színésszel(a kékszemű szőke japán ilyesztő
))Ezzel egyetértek, bár az animét nézem, a Live Action-től viszont nem estem hanyatt, nekem valahogy nagyon nem tetszett...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?