Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Valaki eseleg nemtudja, hogy mikor fog megjelenni a Death Note? Már nagyon várom
Az első rész a nyári conon jön ki... Nyári con: 2008. július 19. Győr
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-05 11:24:05
(#51) Lehet, hogy ez már volt. De a DN a japán borítójával lesz kiadva?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2008-05-04 14:48:04
(#50) nem..de még tudsz várni nem????mell ha kell tok egy oldalt..(küldök egy mailt..nézgelőd ..jó9..elvileg perceken belül kapsz egy mailt..olvasdd el..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-05-04 14:50:58
beküldve: 2008-05-04 14:47:09
(#49) Köszi szépen! Addig már nem kell nagyon sokat várni.
Mada Mada Dane! by Echizen (Prince of Tennis)
beküldve: 2008-05-04 14:44:44
(#48) NYÁRON
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-04 14:44:01
(#47) Valaki eseleg nemtudja, hogy mikor fog megjelenni a Death Note? Már nagyon várom
Mada Mada Dane! by Echizen (Prince of Tennis)
Én annak örülnék, ha Kenshin megjelenés tolnák 3-4 havontára, Naruto-t nem sokkal, Árnybírót max. 2 héttel, a Death Note pedig havonta vagy mésfél havonta jönne ki. Tudom, ez sokaknak nem tetszik, de úgysem valósul meg.
Ennek én is örülnék *.*
Mondjuk örülnék annak is, ha a Narutot gyorsítanák. Naruto elég gyorsan jön ki, csak én már a 7. kötetet várom, 6-ig már elolvastam. De lehet, hogy Death Noteot jobban várom. Nem tudom eldönteni
beküldve: 2008-04-28 20:20:23
(#45) Én annak örülnék, ha Kenshin megjelenés tolnák 3-4 havontára, Naruto-t nem sokkal, Árnybírót max. 2 héttel, a Death Note pedig havonta vagy mésfél havonta jönne ki. Tudom, ez sokaknak nem tetszik, de úgysem valósul meg.
beküldve: 2008-04-28 20:18:28
(#44) Nem találom egy régebbi hozzászólásomat, de feltenném akor a kérdést újból:
Csaba, a DN one-shotját is kiadjátok?
Csaba, a DN one-shotját is kiadjátok?
A 13. és 14. kötetet is tervezitek?
Ui.: Jó lenne havi 1 kötet, mert akkor 1 év alatt lezongoráznátok (ha nem vesszük ide a két extra kötetet). De még 1,5 havi megjelenés is jó lenne.
beküldve: 2008-04-27 20:48:07
(#40) Én a Light-ot szeretem jobban.
Nagyon várom a megjelenését.
Off: nagyon szuper lett az FMA dvd
tehát nagyon nagyon remélem, hogy a Death Note-ot is ti adjátok majd ki.
Nagyon várom a megjelenését.
Off: nagyon szuper lett az FMA dvd
tehát nagyon nagyon remélem, hogy a Death Note-ot is ti adjátok majd ki.
Nem az az igazi fájdalom, amelytől könnyes lesz a szem, hanem, amit egy életen át könnyezve hordozunk csendesen.
Raitót szoktam meg énis. Jól és régóta beszélek angolul szal ez a Light nagy gyomros nekem...
Az, hogy a chernobili gilisztáknak két feje vagy három valaga van, csak nézőpont kérdése.
Szerk: Mago 2008-04-26 22:24:32
Csaba!
Kész anyagi csődbe visztek!!!
Kész anyagi csődbe visztek!!!
Bocsiiiii!
Ne kérj bocsánatot, ez elismerés is!
Egy a lényeg! Számomra a Mangafan a legjobb még akkor is, ha a fórumon nem sokat lógok! ( Valamikor régen még az elsők között regisztrált...)
Szóval Light vs. Raito....
Nem is tudom... a Light a helyes, de nekem valahogy mindig is a Rito tetszett jobban....Nem tudom miért...
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
Szerk: Dyvolie 2008-04-26 21:22:31
Szerintem Raito lesz a magyar mangában (a Light-ot szoktam meg), mert japánból fordítanak, és a neveket nem szokták lefordítani, vagy ilyesmi. Habár a Karasu--->varjú után fontolóra veszem a dolgot.
Ó, a boldog tudatlanság. Light a nevét a hold kanjijával (月, tsuki) írja. De a Light-ra utal vele, angol kifejezésre, nem pedig a Raitóra. A raito a Light japán kiejtése, mivel nincs a japán nyelvben L betű és nincs T kana, ezért a végére egy O hang is kerül, hogy le bírják írni kanával. Végülis a raito egy torzult leírás/kiejtés következménye. A raito önmagában értelmetlen, nincs japán jelentése. Magyarul meg lájtnak ejtjük. Ilyen egyszerű. Szóval 99%, hogy marad Light. Teccikérteni?
A Bleach például Buriichi, a Death Note az Desu Nouto, az Eyeshield 21 pedig Aishiirudo nijuuichi,. Jól látszik, hogy torzul, ugye?
Köszönöm a hosszú...
kioktatást.
Tudtam, hogy torzulnak a nevek, de az Eyeshield--->Aishiirudo-n meglepődtem.beküldve: 2008-04-24 20:20:26
(#36) Tegnap néztem meg a Death Note filmet, eléggé furcsa, hogy rögtön azzal kezdtem, mangát még nem olvastam, animét se néztem. Ennek az az oka, hogy mikor bejelentettétek, hogy nyáron kiadjátok a Death Noteot, akkor én eldöntöttem, hogy ennek a polcomon a helye és nem olvasom el a neten. De nagyon kíváncsi voltam, ezért a filmet meg kellett néznem. Mert annak úgyis más a vége, mint a mangának.
Csaba, amúgy a Death Note kb. 50 oldalas one-shot-ját is kiadjátok? Mert én azt már olvastam és nagyon tetszett, szerintem megérdemelné a háromdés papíros formát is
Csaba, amúgy a Death Note kb. 50 oldalas one-shot-ját is kiadjátok? Mert én azt már olvastam és nagyon tetszett, szerintem megérdemelné a háromdés papíros formát is