Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Shoujo, ahhoz képest, hogy nem jön be neked a Death Note, elég szép a Misa avád.
A live actionről beszélt, attól hogy az nem tetszik neki, az anime tetszhet.
De szerintem 100% hogy nem Misa...
2354621% hogy Misa az, aki végignézte a sorozatot az tudja.
Szerk: Rockypapa 2008-05-16 18:44:14
Ki más? Én annak néztem. Lehet, hogy már megint én vagyok a nagy hülyegyerek, de szerintem az Misa.
Szerintem is Misa! Sőt...ilyen ruha rajta a 25.részben volt...
Az Misa.... abban a ruhában énekelt ami a képen látszik (persze ami ki vehető ), ha jól tudom.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-05-16 18:38:49
beküldve: 2008-05-16 18:24:37
(#74) Szerintem se, túl csúnyán néz... ha pedig az Misa, akkor valamit nagyon elbénáztak a rajzolással.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
beküldve: 2008-05-16 17:57:39
(#73) De szerintem 100% hogy nem Misa...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ki más? Én annak néztem. Lehet, hogy már megint én vagyok a nagy hülyegyerek, de szerintem az Misa.
Szerintem is Misa! Sőt...ilyen ruha rajta a 25.részben volt...
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
beküldve: 2008-05-16 17:53:07
(#71) Amióta megláttam. Ki más? Én annak néztem. Lehet, hogy már megint én vagyok a nagy hülyegyerek, de szerintem az Misa.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-16 17:56:24
Shoujo, ahhoz képest, hogy nem jön be neked a Death Note, elég szép a Misa avád.
Az neked mióta Misa?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-16 17:32:46
(#69) A májusi Mondo-ban a megjelenéseknél a júniusban megjelenő mangáknál egy érdekes címet láttam: Death Note (MangaFan). Az csak júliusban jön ki, vagy Csabáék megpróbáltak átverni minket? Nem hinném.
Én végig tudtam nézni és rohadtul élveztem.
Ízlések és pofonok, de mint film, szerintem minden szempontból pocsék volt. Ugye a Live Actionról beszélünk? Nemtom már melyik részt láttam de nagyon amatőr volt. Az anime film meg jó, csak olyan felesleges, hogy kár a celuloidért
Én még nem találtam olyan Live Action-t amit élveztem volna... Tény: hogy nem is láttam sokat (inkább csak belenézegettem néhányba...az is elég volt...) A Death Note-ból valamennyit láttam (YouTube-n), de nem nagyon nyerte el teccésemet...
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
Én végig tudtam nézni és rohadtul élveztem.
Ízlések és pofonok, de mint film, szerintem minden szempontból pocsék volt. Ugye a Live Actionról beszélünk? Nemtom már melyik részt láttam de nagyon amatőr volt. Az anime film meg jó, csak olyan felesleges, hogy kár a celuloidért
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-05-15 23:00:24
クイックシル ー, egyetértek veled, hogy saringan olvashatatlanul, tele helyesírási hibákkal ír, de a te lécci kefejezéseden is mosolyogtam egyet.
Bocsi, azt eléggé megszoktam^^
De mostmár általában kiírom. De legalább a lécci nincs elgépelve
Szerk: .., 2008-05-14 20:53:16
beküldve: 2008-05-14 20:23:41
(#64) Én főleg azért várom a Nyára AnimeCon-t, mert kézzelfogható magyar verzióban is megjelenik az első kötet. Nem biztos, hogy eljutok majd, de egy mangát be lehet szerezni máshogy is.
クイックシル ー, egyetértek veled, hogy saringan olvashatatlanul, tele helyesírási hibákkal ír, de a te lécci kefejezéseden is mosolyogtam egyet.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-14 20:24:22
beküldve: 2008-05-10 20:20:00
(#53) Szerintem a filmet semmiképp sem szabad megnézni. Aki nem ismerte előtte a mangát, azért nem, aki meg ismerte... az úgysem tudja végignézni.
Someday the Dream will End