Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2008-04-20 12:06:56
(#20) Gyó! Én meg azt hittem h pont a Raito a helyes, mert hogy a mangában is úgy van, és hát az volt az első, és az animében vhogy Light lett... most akkor mi van?
(Raito, Raito legyen )
De miért? A Light a helyes, ha jól tudom. A Raito csak a japánok szokásos idegenszó "elferdítése". Bár jobban hangzik, de szvsz a Light a helyes.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Raito vagy Light lesz a főhös neve
Vélhetőleg Light lesz, mivel úgy a helyes és arra utal a neve, nem pedig a Raito-ra.
Szerk: Horsee 2008-04-20 07:57:45
beküldve: 2008-04-20 07:08:36
(#17) beküldve: 2008-04-19 22:33:17
(#16) De jó de jó de jó de happy vok deeee jóóó wíí megveszem rem azért a con után 4 nappal mindenhol lehet venni X3
beküldve: 2008-04-19 21:47:17
(#15) 1 kérdés a tisztel fordító brigádhoz : Raito vagy Light lesz a főhös neve ??? (Raito, Raito legyen )
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
Szerk: Akmal 2008-04-19 21:47:53
beküldve: 2008-04-19 20:59:27
(#14) nagyon örülök hogy kiadják a Death Note mangát
Ezer köszönet a mangafan-nak
Ezer köszönet a mangafan-nak
beküldve: 2008-04-19 19:31:16
(#13) Hmm, a mangát már tavaly óta olvasom a neten magyarul. Ezt nincs kedvem angolul töltögetni, úgyhogy nagyon örülök, hogy kiadják "könyvben" is! Az anime is jó, de a manga ezerszer jobb, össze se lehet a kettőt hasonlítani.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
beküldve: 2008-04-19 12:56:14
(#12) Nagyon örültem a hírnek, lesz miért várni a nyarat. Köszi mangafan!
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-04-19 09:55:09
(#11) Örülök, de dilemma is: olvasom a mangát angolul, és az ötödik kötetnél járok. Most már biztos nem hagyom abba, hogy bevárjam a magyart, mert mikor is juttok oda, ahol most járok? Jövő ilyenkorra?
Azért meg fogom venni, jó cucc.
Azért meg fogom venni, jó cucc.
beküldve: 2008-04-19 09:51:44
(#10) Ezt nagyon vártam. 10 000% köszönet!!!!!
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-04-18 23:03:06
(#9) Örülök hogy mások örülnek biztos megvenném ha nem lenne meg angolul ^^'
Hidd el, ténleg olyan jó
Hát, most már kezd érdekelni a sztori... Egyik ismerősöm agyba-főbe dícséri... Remélem, tényleg olyan jó, mint mondja
Hidd el, ténleg olyan jó
Lose it… it means go crazy, nuts, insane, bonzo, no longer in possession of one’s faculties, three fires short of a happy meal… WACKO!!
beküldve: 2008-04-18 21:45:44
(#7) szóval ez is 3-4 havonta fog kijönni?
Attól azért sűrűbben kéne. Legalább kéthavonta.