Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Ну, погоди! (Nu, pogodi! - No megállj csak!)
Ó, a régi klasszikusok!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hi! új vagyok, és gondoltam h ideírok először
Azt szeretném megkérdezni hogya borítója ugyan olyan lesz mint az angol borító?
Hi! Mivel az angol nyelvű borítók megegyeznek a japán nyelvű borítókkal, ezért igen, itthon is olyan lesz. Bár itthon védőborítóval fogják ellátni, akárcsak Japánban. Szóval olyan lesz, de egy kicsit mégse.
Szerk: Alister beelőzött. Ну, погоди! (Nu, pogodi! - No megállj csak!)
Szerk: Horsee 2008-05-30 17:52:06
Hi! új vagyok, és gondoltam h ideírok először
Csaba azt írta (nem is olyan régen) hogy már engedélyeztetés alatt van a borítóterv. Gondolom ha azzal megvannak (gyakorlatilag amikor a japánok rábólintanak) akkor kirakják a honlapra, hogy csodálhassuk.
beküldve: 2008-05-30 17:27:56
(#106) Hi! új vagyok, és gondoltam h ideírok először
"Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél." - Fullmetal Alchemist
beküldve: 2008-05-30 16:13:13
(#105) azt tom, h júniusban, de kb mikorra várható a Death Note?
(eleje, közepe, vége?)
(eleje, közepe, vége?)
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-05-29 20:52:08
(#104) Már alig várom a Death Note-ot Bizti az elsők között leszek aki megveszi XD
De ugye a többi mangát sem hagyagoljátok el..
De ugye a többi mangát sem hagyagoljátok el..
(menő lesz, matt fólia, formalakk a logón, nyamm)
Ez jól hangzik... nagyon jól...
Már engedélyezés alatt van
Ub3rL33t.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Már engedélyezés alatt van
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Csaba-sensei, mikor lesz borítóterv az első kötetről? Már nagyon kíváncsi vagyok rá
Én is, főleg, hogy ezt a mangát várom a legjobban.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-05-26 19:37:43
(#98) Csaba-sensei, mikor lesz borítóterv az első kötetről? Már nagyon kíváncsi vagyok rá
Szerk: .., 2008-05-26 19:37:53
Én végig tudtam nézni és rohadtul élveztem.
Én is
Dettó... ^^ *Matsuyama Kenichi... sóhaj* lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Sarigan, Shoujo, itt egy kis részlet a mangafan.hu-s etikettből: "4. "Alternatív" beszerzési források: NEM.
Ezt meg lehet beszélni privátban, de a fórumból ne legyen warezhelp oldal. Elég hülyén is festene."
Ezt meg lehet beszélni privátban, de a fórumból ne legyen warezhelp oldal. Elég hülyén is festene."
Bocsi... tudom hogy el kéne olvasnom a szabályokat mielött elkezdek írkálni valahova... de olyan hosszúak (és uncsik...) ^^' Szóval tényleg sorry! nemtudtam...
Többet nem fordul elő!
Engem különösen nem zavar, ha csak egy "kicsit" warezoltok, de a szerkesztőt valószínűleg. Csak azért mondtam, hogy nehpgy bannoljanak.
Sarigan, Shoujo, itt egy kis részlet a mangafan.hu-s etikettből: "4. "Alternatív" beszerzési források: NEM.
Bocsi... tudom hogy el kéne olvasnom a szabályokat mielött elkezdek írkálni valahova... de olyan hosszúak (és uncsik...) ^^' Szóval tényleg sorry! nemtudtam...
Többet nem fordul elő!
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
az a death note befejező része ami a fenmaradó kérdésekre válaszol és vannak benne extrák asszem(egy angol oldalon olvastam és nem vok jó benneXD)
クイックシルバー kösz hogy sóltál am észre se vettem hogy yagamit j-vel írtamXD be dolog meg mint azt fentebb írtam nem vok jó angolbólXD
クイックシルバー kösz hogy sóltál am észre se vettem hogy yagamit j-vel írtamXD be dolog meg mint azt fentebb írtam nem vok jó angolbólXD
Nem tudom, hogy kiadják-e, de remélem igen.
Kérdezd meg Csaba-senseitől.