Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
vagy megvesszük egyszerre...Én Neked, Te nekem
Hm... van benne valami...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
nekem is nem sokkal a szüliapom után jelenik meg...azt hiszem megengedhetek magamnak egy előjegyzést
Huhh, akkor valami mást kell kitalálnunk ajándék gyanánt, nem igaz?
vagy megvesszük egyszerre...Én Neked, Te nekem
"A magány olyan mint a tenger hullámai. Hirtelen önt el, és mire észbe kapsz, már tova is tűnt...és ez váltakozik folyamatosan"....Honey and Clover^_^"
nekem is nem sokkal a szüliapom után jelenik meg...azt hiszem megengedhetek magamnak egy előjegyzést
Huhh, akkor valami mást kell kitalálnunk ajándék gyanánt, nem igaz?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Csorog a nyálam! Végigfutott a hátamon a hideg!
Örülj hogy nem a nyálad csorog a hátadon
vagy inkább, hogy nem a nyáladon fut végig a hideg hátad
amúgy hűűűű+haaaa....mit kell látnom, na mit?...magát a gyönyört nekem is nem sokkal a szüliapom után jelenik meg...azt hiszem megengedhetek magamnak egy előjegyzést
"A magány olyan mint a tenger hullámai. Hirtelen önt el, és mire észbe kapsz, már tova is tűnt...és ez váltakozik folyamatosan"....Honey and Clover^_^"
beküldve: 2008-06-09 19:59:23
(#150) Ez a Megy a nyomdába dolog nagyon szépen néz ki. De örülök neki. A megjelenés is jó időpontban van. Igazából eyg Árnybíró 11.-re számítottam, meg arra, hogy a 12. kötet majd kijön Con-ra, de úgy néz ki, csak a 11.
Elképzeltem! Pfuj!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-09 16:33:27
(#147) Nagyon örülök!!!!! Kösziii Mangafan!!! Tuti h megveszem az egész sorozatot!!!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
A MANGAzin szerint a Glenat is kiadja. Akkor ott van elírva?
Igen, elég durván. A Glénat "csak" Spanyolországban adja ki. Bár a Glénat alapvetően francia kiadó, azonban Spanyolországban és Hollandiában is publikál mangákat.
Szerk.: A spanyoloknál már végig ki van adva.
Szerk: Horsee 2008-06-09 16:26:50
beküldve: 2008-06-09 13:10:10
(#145) Ma hazaérek, gyorsan bevágódok a gép elé, www.mangafan.hu, és mit látok!!?? Megy a nyomdába
Az hittem kiesnek a szemeim
Az hittem kiesnek a szemeim
"Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél." - Fullmetal Alchemist
Szerk: RuMo 2008-06-09 13:11:15
beküldve: 2008-06-09 11:52:12
(#144) De szép dolgot láttam meg ma reggel a Megy a nyomdába címszó fölött!!!
Jéééééééééééé ez narancsos!
Az hogy van egyébként, hogy a franciáknál két kiadó is kiadta? Lement az egyiknél aztán egy évre rá a következő újjrakezdte? Tudja valaki?
A franciáknál (csak) a Kana (Dargaud Lombard) adja ki. 10 kötet jelent már meg náluk és júliusban jön a 11.
A MANGAzin szerint a Glenat is kiadja. Akkor ott van elírva?
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-06-09 09:09:10
(#142) beküldve: 2008-06-09 08:23:53
(#141) Csorog a nyálam! Végigfutott a hátamon a hideg!
Drága Csaba! Bearanyoztátok a napom!
Ráadásul pont névnapom előtt jelenik meg (tehét még zsém is lesz rá)! Nyami, alig várom!
Drága Csaba! Bearanyoztátok a napom!
Ráadásul pont névnapom előtt jelenik meg (tehét még zsém is lesz rá)! Nyami, alig várom!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-06-09 08:24:07
Az hogy van egyébként, hogy a franciáknál két kiadó is kiadta? Lement az egyiknél aztán egy évre rá a következő újjrakezdte? Tudja valaki?
A franciáknál (csak) a Kana (Dargaud Lombard) adja ki. 10 kötet jelent már meg náluk és júliusban jön a 11.