Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
D.Gray-Man
Ha nektek ezek a szinkronok a szarok, akkor ti se láttatok angol vagy német szinkronos animét...
Brrr... Bizony - az angol szinkronnál nincs rosszabb, ezt elhihetitek
beküldve: 2010-04-28 17:55:48
(#94) Nekem tulajdonképpen semmi bajom sincs a szinkronnal.
Az anime pedig egyre jobban tetszik, pedig az elején nem tudott túlságosan lekötni. A kedvenceim Jasdebiék, Miranda, Krory és Lavi
Viszont kár, hogy az animax nem tudja egyben leadni, csak az első 51 részt, mert még az USA-ban sem vették meg, úgyhogy bizonytalan ideig nem tudják folytatni (pedig eddig mindenhol azt olvastam, hogy pont akkor indul csak be igazán a sztori)
Éppen ezért a napokban el kezdtem a mangát is a 40.fejezet körül és akkor majd olvasom addig azt.
OFF: A magyar szinkron egyedi, és sosem lehet és nem is lesz olyan, mint az eredeti japán, ezért nem érdemes összevetni a kettőt. Szerintem a magyar szinkronszínészeink igenis tehetségesek és a legtöbben meg is tesznek minden tőlük telhetőt.
Az anime pedig egyre jobban tetszik, pedig az elején nem tudott túlságosan lekötni. A kedvenceim Jasdebiék, Miranda, Krory és Lavi
Viszont kár, hogy az animax nem tudja egyben leadni, csak az első 51 részt, mert még az USA-ban sem vették meg, úgyhogy bizonytalan ideig nem tudják folytatni (pedig eddig mindenhol azt olvastam, hogy pont akkor indul csak be igazán a sztori)
Éppen ezért a napokban el kezdtem a mangát is a 40.fejezet körül és akkor majd olvasom addig azt.
Áhháhhá! Úgy imááádom! Bár a szinkronos az Animax-on xar.
Uááá! És olyan hülyeségekre fordítják le a dolgokat. Semmi köze sincs az eredetihez. Grr...
Uááá! És olyan hülyeségekre fordítják le a dolgokat. Semmi köze sincs az eredetihez. Grr...
Honnan tudod, hogy nincs köze az eredetihez, netán tudsz japánul? Egyébként már kezdem unni én azt hogy mindenhol csak azt olvasom "Szar a szinkron jaj". Ha nektek ezek a szinkronok a szarok, akkor ti se láttatok angol vagy német szinkronos animét...
beküldve: 2010-04-28 15:02:04
(#92) Áhháhhá! Úgy imááádom! Bár a szinkronos az Animax-on xar.
én most kezdtem nézni
de már a vége érdekel
ki lesz a szív????
de már a vége érdekel
ki lesz a szív????
Még a mangába se derült ki, de eddig úgy néz ki,
hogy vagy Allen vagy Lenalee.
köszönöm^-^
Kamilla
én most kezdtem nézni
de már a vége érdekel
ki lesz a szív????
de már a vége érdekel
ki lesz a szív????
Még a mangába se derült ki, de eddig úgy néz ki,
hogy vagy Allen vagy Lenalee.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-04-24 12:12:39
(#89) beküldve: 2010-04-16 16:34:20
(#88) Jó lenne egy 2. évad. De mintha hallottam volna, hogy lesz. De nem bizti. De megnézném!
Miért ne lenne? A manga most is fut....
Bocs nem tudtam azt hittem már vége.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-16 15:21:41
(#86) De rég is néztem ezt az animét
Nekem
Kanda, Krory(I.nemtom volt már Animax-on), Komui, Lenalee,Allen,Miranda I.,Bak-chan, Cross Marian I. tetszenek.
Azért tettszett meg a szorul némi humor belé, és minden ember fontos szereplő, ami összeköti a későbbi szálakat.
Anime teljes hosszába hifújva 1-szer végignéztem.
Már csak a manga van hátra, persze angolul (elején elkeztem, mostmeg nem tudom hol tartok. )
Nekem
Kanda, Krory(I.nemtom volt már Animax-on), Komui, Lenalee,Allen,Miranda I.,Bak-chan, Cross Marian I. tetszenek.
Azért tettszett meg a szorul némi humor belé, és minden ember fontos szereplő, ami összeköti a későbbi szálakat.
Anime teljes hosszába hifújva 1-szer végignéztem.
Már csak a manga van hátra, persze angolul (elején elkeztem, mostmeg nem tudom hol tartok. )
Célozd meg a Holdat - még ha el is hibázod, a csillagok között landolsz.
Hát ja én is nagyon örülnék neki mert hallottam vége és eléggé szeretem a hosszú animéket de szerintem nem lesz. És egyébként most ott tartok ahol az animax.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-16 14:29:11
(#83) Kandát és Lavit én se szerettem.
Tyki, Allen-t szerettem. Egyébként már van másfél éve vagy egy éve hogy végig néztem jó lennne egy második évad.
Tyki, Allen-t szerettem. Egyébként már van másfél éve vagy egy éve hogy végig néztem jó lennne egy második évad.
borzalmasak vagytok
Mind1 Road a legjobb...
Kanda meg Lavi pedig menjen a búsba
Mind1 Road a legjobb...
GYŰLÖLÖM Roadot! Bántotta Allent! Gr.. és am is hogy néz ki? De mondjuk nekem aztán mind1, h te mit szeretsz. Elvégre különbözőek vagyunk. Mi animések tartsunk össze!!!
Szegény Kanda-ra meg Lavi-ra ne mondj ilyet!
Teljesen egyet értek minden szavaddal.
Köszönöm, köszönöm. Végre valaki!!!!!!!
borzalmasak vagytok
Mind1 Road a legjobb...
Mind1 Road a legjobb...
GYŰLÖLÖM Roadot! Bántotta Allent! Gr.. és am is hogy néz ki? De mondjuk nekem aztán mind1, h te mit szeretsz. Elvégre különbözőek vagyunk. Mi animések tartsunk össze!!!
Szegény Kanda-ra meg Lavi-ra ne mondj ilyet!
Teljesen egyet értek minden szavaddal.