• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
D.Gray-Man
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 <<>>
beküldve: 2010-02-18 21:00:42
(#50)
suncor
suncor
[ Gyalog ]
szerintem is az egyik leggjobb anime ami a animex-en megy

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-02-15 16:42:30
(#49)
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
Én a D.Gray-Man-ből csak az első 5 részt láttam de naon király.

┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳­­­­­━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃­­­­­┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫­­­­­┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫­­­­­┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃­­­­­┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻­­­­­━━━┛
beküldve: 2010-02-11 20:04:56
(#48)
ghanima
ghanima
[ Megszállott ]
nekem xemej xerint tetxik a xinkron s xiveseben nezzem ezt avval..de pld soul eatert jobban xeretem japnul nezzni feliratal,,
mindenkinek ahogy tetxik..

“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2009-12-22 11:58:45
(#47)
a-chan
a-chan
[ Új arc ]
Hát nem tudom.. Nekem őszintén szólva nem igazán tetszik a magyar szinkron... :/ Jó, egy idő után meg lehet szokni -pl. Gróf-, de nekem valahogy mégsem az igazi.. Szegény Rero-nak milyen így a hangja?? Meg van egy-két karakter, akinél nem érzek semmi olyasmit, hogy beleélte volna magát egy kicsit is..

De ne értsen férre senki, nem akarom én szapulni a magyar szinkronosokat, örülök, hogy szinkronizálják is, de akkor is.. na mindegy... :(

"Rendet csak az ostobák tartanak, a zsenik átlátják a káoszt."
Szerk: a-chan 2009-12-22 11:59:55
beküldve: 2009-12-22 10:48:47
(#46)
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Jólvan, én nem mozgok otthonosan a szinkronok között, de Csongit bármelyik csatornán felismerem Botondkával és Mátékával együtt. Engem mondjuk nem zavart Allen hangja, engem ami bosszant, hogy miért mindíg szegény Csongi? Nincs másik szinkronszínész Magyarországon vagy mivan? Mondjuk tény, hogy sem BlícsT sem D.Gray-Man-t nem nézek, de amikor a premier volt, akkor első gondolatom ez volt: Dikk, mán megint ez a Csongor, háth ez kész....

beküldve: 2009-12-22 09:46:28
(#45) Válasz Yoi (#42) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Nekem kedvenc animéim közé tartozik a D.Gray-man, a sztorit nagyon imádom, és Lenalee-n kívül a karaktereit is

A magyar szinkronhoz természetesen úgy álltam hozzá, hogy "akár lehet jó is" (na jó, tisztán úgy éreztem hogy most kapunk egy igazán jó szinkront xD ), de nem lett az =( Szerintem nagyon elrontották =(( Próbáltam megnézni, és sajnos ezt kellet mondanom: "Ha Allen helyett Ichigot rajzolták volna oda, passzolna a szinkron..."
Szalay Csongor Kurosaki Ichigo magyar hangja, eggyáltalán nem Allen-é =( A magyar közönség megszokta már, hogy ez a hang Ichigo-é, ráadásul ez egy főszerep, minek most hogy Allnen-nek is ő legyen a hangja?

És ezt véletlen sem azért mondom mert nem szeretem a hangját, pont ellenkezőleg, nagyon szeretem ^^ Iszonyat jó hangja van, és most is the grenmát hallgatok xD

És akkor még ott vannak a magyar D.Gray-man fanok, akik már az elején nyávogtak ^^ Én is ímádom a D.Gray-man-t, de egyszerűen nem értem őket =/ Annyira gáz amit csináltak, csak borzongtam mikor olvastam a Mondóban xD Most komolyan, ha nem tetszik nekik a magyar szinkron akkor ne nézzék, ennyi ^^ Én se nézem, pedig jó lenne nézni, de így egyszerűen nem lehet, mindig oda kell képzelni Ichigo-t, és akkor oda a D.Gray-man feeling xD

Szerk.: Ja igen, azt teljesen elfelejtettem, hogy számomra olyan későn van, hogy ezért sem tudom megnézni xD Ezt ugye az ORTT hülye szabályainak köszönhetjük, =) Azért van hogy néha-néha bele tudok nézni, mint például tengap este láttam belőle vagy 16 másodpercet, és Miranda hangja iszonyat jó volt...aztán megszólalt Road is O.O ..... pont az a csaj volt a hangja akit tippeltem is neki xD Egy szó mind száz: ez a 16 másodperc jó volt, legalábbis én élveztem, csak aztán hugom kikapcsolta a TV-t xD

A magyar szinkron egyre jobb,ez már biztos
Bár vannak még hiányosságok,de jó úton halad xD

A tiltakozó D Gray Man fanokról meg nó komment,főleg,hogy a csaj,aki írt a Mondoba,az ismerősöm De azért büszke vagyok rá xD

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2009-12-21 18:44:32
(#44) Válasz Souichiro (#43) üzenetére
Yoi
Yoi
[ Rászokóban ]

Én még sajnos nem tudtam végig nézni, de imádom x3 Eddig még csak video player-en láttam, de nekem az már csak nem is működik, szóval ott nem is tudom de nem is akarom nézni xD Majd megnézem fenn van-e indavideo-n, ott lehet rendesen animét nézin, de mégis az lenne a legszebb ha a sok hülye aki fordítja nem pocsékolná el így a munkáját és feltöltenék you tube-ra ^^

Kockanyúl x3
beküldve: 2009-12-21 18:34:17
(#43)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Nekem tetszett is,meg nem is a D Gray Man.
A karakterek el lettek találva,a történet is jóra sikeredett...de csak az első 1/3-a.A Crowley-s rész,meg ami utána következett az annyira gyenge volt,hiába az ultrabrutál összecsapások,meg a tízezer mellékszereplő,a Noék elleni harc,majd bealudtam rajta,meg a helyszínek is bénák-siralmasak voltak.Az első 20-30 rész nézhető volt,a manga első 3 kötete is istenkirály volt,a többi meg nagyon gyenge.De mindenkinek más jön be.Ennél az egy animénél megcsinálhatták volna,hogy 2-3 részenként más-más ellenfél jöt hőseinknek,meg a kettes szintű Akumák is bőven elegendőek lettek volna,minek agyonbonyolítani mindent,ha az élvezhetőség rovására megy?

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2009-12-21 17:55:21
(#42)
Yoi
Yoi
[ Rászokóban ]
Nekem kedvenc animéim közé tartozik a D.Gray-man, a sztorit nagyon imádom, és Lenalee-n kívül a karaktereit is

A magyar szinkronhoz természetesen úgy álltam hozzá, hogy "akár lehet jó is" (na jó, tisztán úgy éreztem hogy most kapunk egy igazán jó szinkront xD ), de nem lett az =( Szerintem nagyon elrontották =(( Próbáltam megnézni, és sajnos ezt kellet mondanom: "Ha Allen helyett Ichigot rajzolták volna oda, passzolna a szinkron..."
Szalay Csongor Kurosaki Ichigo magyar hangja, eggyáltalán nem Allen-é =( A magyar közönség megszokta már, hogy ez a hang Ichigo-é, ráadásul ez egy főszerep, minek most hogy Allnen-nek is ő legyen a hangja?

És ezt véletlen sem azért mondom mert nem szeretem a hangját, pont ellenkezőleg, nagyon szeretem ^^ Iszonyat jó hangja van, és most is the grenmát hallgatok xD

És akkor még ott vannak a magyar D.Gray-man fanok, akik már az elején nyávogtak ^^ Én is ímádom a D.Gray-man-t, de egyszerűen nem értem őket =/ Annyira gáz amit csináltak, csak borzongtam mikor olvastam a Mondóban xD Most komolyan, ha nem tetszik nekik a magyar szinkron akkor ne nézzék, ennyi ^^ Én se nézem, pedig jó lenne nézni, de így egyszerűen nem lehet, mindig oda kell képzelni Ichigo-t, és akkor oda a D.Gray-man feeling xD

Szerk.: Ja igen, azt teljesen elfelejtettem, hogy számomra olyan későn van, hogy ezért sem tudom megnézni xD Ezt ugye az ORTT hülye szabályainak köszönhetjük, =) Azért van hogy néha-néha bele tudok nézni, mint például tengap este láttam belőle vagy 16 másodpercet, és Miranda hangja iszonyat jó volt...aztán megszólalt Road is O.O ..... pont az a csaj volt a hangja akit tippeltem is neki xD Egy szó mind száz: ez a 16 másodperc jó volt, legalábbis én élveztem, csak aztán hugom kikapcsolta a TV-t xD

Kockanyúl x3
Szerk: Yoi 2009-12-21 18:04:07
beküldve: 2009-12-21 17:39:21
(#41)
Cendra
Cendra
[ Új arc ]
Engem valahogy nem fogott meg ez az anime...
A karakterek tetszenek,a téma viszont már nem.Nekem nem jön be ez a démonirtós dolog.Néha leülök egy-egy részt megnézni,de nem köt le annyira,hogy minden epizódot nyomon kövessek :P
Egyébként a szinkronnal semmi bajom.

Szerk: Cendra 2009-12-21 17:40:28
beküldve: 2009-12-04 19:16:43
(#40)
Zsófi(a)
Zsófi(a)
[ Gyalog ]

Szerintem tök ciki, hogy a magyar rajongók ennyire ellenségesen állnak a magyar szinkronhoz. Nem mindegyik ilyen pocsék, és ha az ember hajlandó megszokni és efogadni semmi baj nincs vele. Ráadásul hatéves korában még senkit nem érdekeltek, hogy a kedvenc hősei milyen hangon szólaltak meg, mert úgyis jó volt.

Én ezenkívül állandóan azzal találkozok, hogy mindenki új animékért könyörög az Animaxhoz, amikor pedig esetleg befut a csatornára a dolog (kapásból D.Gray-man példának) akkor mindig csak a fikázódás van. Én Kandát kifejezetten szeretem magyar hanggal is, pedig a japán Sakurai Takahiro után eleve halott ügyként könyveltem el a dolgot. És mégis tudtam kellemesen csalódni.

beküldve: 2009-12-04 11:59:36
(#39) Válasz _gabi (#37) üzenetére
Ayame-sama
Ayame-sama
[ Rászokóban ]

Naa, azért ne szóljátok le a magyar szinkront ennyire :) Jó az, ennél már hallottam szörnyebbet is: néztetek már animét angol szinkronnal? Na, az szörnyű. A Fruits Baskethez képest a magyar szinkronok... xD

Najóó...igazad lehet xD Belenéztem az angol szinkronba...ahhoz képest a magyar istenkirály xD

"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-12-01 16:14:13
(#38) Válasz _gabi (#37) üzenetére
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]

Nee arra emlékezni se akarok, szegény Tohru

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:32:49
beküldve: 2009-12-01 16:10:34
(#37)
_gabi
_gabi
[ Megszállott ]

Naa, azért ne szóljátok le a magyar szinkront ennyire :) Jó az, ennél már hallottam szörnyebbet is: néztetek már animét angol szinkronnal? Na, az szörnyű. A Fruits Baskethez képest a magyar szinkronok... xD

Szerk: _gabi 2009-12-01 16:15:32
beküldve: 2009-12-01 15:46:46
(#36)
Ayame-sama
Ayame-sama
[ Rászokóban ]
Bennem kb. az ütő állt meg mikor meghallottam a hangokat...Lena Lee hangjáról állandóan Nodame ugrik be -.-" Én is szeretem Csongort és a többi szinkront is, de egyszerűen tényleg nem illik a karakterek egyéniségéhez és így nagyon elveszti az anime az egész varázsát, ezért inkább Japán hanggal nézem xD

"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 <<>>