Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
mindenkinek ahogy tetxik..
De ne értsen férre senki, nem akarom én szapulni a magyar szinkronosokat, örülök, hogy szinkronizálják is, de akkor is.. na mindegy... :(
A magyar szinkronhoz természetesen úgy álltam hozzá, hogy "akár lehet jó is" (na jó, tisztán úgy éreztem hogy most kapunk egy igazán jó szinkront xD ), de nem lett az =( Szerintem nagyon elrontották =(( Próbáltam megnézni, és sajnos ezt kellet mondanom: "Ha Allen helyett Ichigot rajzolták volna oda, passzolna a szinkron..."
Szalay Csongor Kurosaki Ichigo magyar hangja, eggyáltalán nem Allen-é =( A magyar közönség megszokta már, hogy ez a hang Ichigo-é, ráadásul ez egy főszerep, minek most hogy Allnen-nek is ő legyen a hangja?
És ezt véletlen sem azért mondom mert nem szeretem a hangját, pont ellenkezőleg, nagyon szeretem ^^ Iszonyat jó hangja van, és most is the grenmát hallgatok xD
És akkor még ott vannak a magyar D.Gray-man fanok, akik már az elején nyávogtak ^^ Én is ímádom a D.Gray-man-t, de egyszerűen nem értem őket =/ Annyira gáz amit csináltak, csak borzongtam mikor olvastam a Mondóban xD Most komolyan, ha nem tetszik nekik a magyar szinkron akkor ne nézzék, ennyi ^^ Én se nézem, pedig jó lenne nézni, de így egyszerűen nem lehet, mindig oda kell képzelni Ichigo-t, és akkor oda a D.Gray-man feeling xD
Szerk.: Ja igen, azt teljesen elfelejtettem, hogy számomra olyan későn van, hogy ezért sem tudom megnézni xD Ezt ugye az ORTT hülye szabályainak köszönhetjük, =) Azért van hogy néha-néha bele tudok nézni, mint például tengap este láttam belőle vagy 16 másodpercet, és Miranda hangja iszonyat jó volt...aztán megszólalt Road is O.O ..... pont az a csaj volt a hangja akit tippeltem is neki xD Egy szó mind száz: ez a 16 másodperc jó volt, legalábbis én élveztem, csak aztán hugom kikapcsolta a TV-t xD
A magyar szinkron egyre jobb,ez már biztos
Bár vannak még hiányosságok,de jó úton halad xD
A tiltakozó D Gray Man fanokról meg nó komment,főleg,hogy a csaj,aki írt a Mondoba,az ismerősöm De azért büszke vagyok rá xD
Én még sajnos nem tudtam végig nézni, de imádom x3 Eddig még csak video player-en láttam, de nekem az már csak nem is működik, szóval ott nem is tudom de nem is akarom nézni xD Majd megnézem fenn van-e indavideo-n, ott lehet rendesen animét nézin, de mégis az lenne a legszebb ha a sok hülye aki fordítja nem pocsékolná el így a munkáját és feltöltenék you tube-ra ^^
A karakterek el lettek találva,a történet is jóra sikeredett...de csak az első 1/3-a.A Crowley-s rész,meg ami utána következett az annyira gyenge volt,hiába az ultrabrutál összecsapások,meg a tízezer mellékszereplő,a Noék elleni harc,majd bealudtam rajta,meg a helyszínek is bénák-siralmasak voltak.Az első 20-30 rész nézhető volt,a manga első 3 kötete is istenkirály volt,a többi meg nagyon gyenge.De mindenkinek más jön be.Ennél az egy animénél megcsinálhatták volna,hogy 2-3 részenként más-más ellenfél jöt hőseinknek,meg a kettes szintű Akumák is bőven elegendőek lettek volna,minek agyonbonyolítani mindent,ha az élvezhetőség rovására megy?
A magyar szinkronhoz természetesen úgy álltam hozzá, hogy "akár lehet jó is" (na jó, tisztán úgy éreztem hogy most kapunk egy igazán jó szinkront xD ), de nem lett az =( Szerintem nagyon elrontották =(( Próbáltam megnézni, és sajnos ezt kellet mondanom: "Ha Allen helyett Ichigot rajzolták volna oda, passzolna a szinkron..."
Szalay Csongor Kurosaki Ichigo magyar hangja, eggyáltalán nem Allen-é =( A magyar közönség megszokta már, hogy ez a hang Ichigo-é, ráadásul ez egy főszerep, minek most hogy Allnen-nek is ő legyen a hangja?
És ezt véletlen sem azért mondom mert nem szeretem a hangját, pont ellenkezőleg, nagyon szeretem ^^ Iszonyat jó hangja van, és most is the grenmát hallgatok xD
És akkor még ott vannak a magyar D.Gray-man fanok, akik már az elején nyávogtak ^^ Én is ímádom a D.Gray-man-t, de egyszerűen nem értem őket =/ Annyira gáz amit csináltak, csak borzongtam mikor olvastam a Mondóban xD Most komolyan, ha nem tetszik nekik a magyar szinkron akkor ne nézzék, ennyi ^^ Én se nézem, pedig jó lenne nézni, de így egyszerűen nem lehet, mindig oda kell képzelni Ichigo-t, és akkor oda a D.Gray-man feeling xD
Szerk.: Ja igen, azt teljesen elfelejtettem, hogy számomra olyan későn van, hogy ezért sem tudom megnézni xD Ezt ugye az ORTT hülye szabályainak köszönhetjük, =) Azért van hogy néha-néha bele tudok nézni, mint például tengap este láttam belőle vagy 16 másodpercet, és Miranda hangja iszonyat jó volt...aztán megszólalt Road is O.O ..... pont az a csaj volt a hangja akit tippeltem is neki xD Egy szó mind száz: ez a 16 másodperc jó volt, legalábbis én élveztem, csak aztán hugom kikapcsolta a TV-t xD
A karakterek tetszenek,a téma viszont már nem.Nekem nem jön be ez a démonirtós dolog.Néha leülök egy-egy részt megnézni,de nem köt le annyira,hogy minden epizódot nyomon kövessek :P
Egyébként a szinkronnal semmi bajom.
Szerintem tök ciki, hogy a magyar rajongók ennyire ellenségesen állnak a magyar szinkronhoz. Nem mindegyik ilyen pocsék, és ha az ember hajlandó megszokni és efogadni semmi baj nincs vele. Ráadásul hatéves korában még senkit nem érdekeltek, hogy a kedvenc hősei milyen hangon szólaltak meg, mert úgyis jó volt.
Én ezenkívül állandóan azzal találkozok, hogy mindenki új animékért könyörög az Animaxhoz, amikor pedig esetleg befut a csatornára a dolog (kapásból D.Gray-man példának) akkor mindig csak a fikázódás van. Én Kandát kifejezetten szeretem magyar hanggal is, pedig a japán Sakurai Takahiro után eleve halott ügyként könyveltem el a dolgot. És mégis tudtam kellemesen csalódni.
Naa, azért ne szóljátok le a magyar szinkront ennyire :) Jó az, ennél már hallottam szörnyebbet is: néztetek már animét angol szinkronnal? Na, az szörnyű. A Fruits Baskethez képest a magyar szinkronok... xD
Najóó...igazad lehet xD Belenéztem az angol szinkronba...ahhoz képest a magyar istenkirály xD
Nee arra emlékezni se akarok, szegény Tohru
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Naa, azért ne szóljátok le a magyar szinkront ennyire :) Jó az, ennél már hallottam szörnyebbet is: néztetek már animét angol szinkronnal? Na, az szörnyű. A Fruits Baskethez képest a magyar szinkronok... xD