Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
D.Gray-Man
beküldve: 2010-03-02 20:04:16
(#65) Éne Roadot birom a legjobban.
Már az első megjelenésétől kezdve a kedvencem.
(Ha valami történne vele abbahagynám a sorozatot)
Már az első megjelenésétől kezdve a kedvencem.
(Ha valami történne vele abbahagynám a sorozatot)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2010-03-02 19:29:52
(#64) Szerintem a legviccesebb pedig komui (Vagy Komurin nem tom hogy írják)
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-03-02 19:30:24
beküldve: 2010-03-01 19:16:26
(#63) Az én kedvencem Lavi aztán Elen és persze Kanda (Vagy Yuu)
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-03-01 19:12:25
(#62) Marian Cross se semmi figura,ha már a kedvenceknél tartunk.Lavi és Tikky után még ő a favoritom.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-01 19:04:57
(#61) beküldve: 2010-02-20 19:09:10
(#60) Nekem Elen meg lavi a kedvencem
beküldve: 2010-02-20 14:43:27
(#59) nekem is lavi a kedvencem..
birom mikor "festeget" embereket..
birom mikor "festeget" embereket..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Ki tudja...
A favoritom meg Lavi és Tikky Mikk
Lavi olyan,mint egy gyerek xD
Tikky meg nagyon laza
A favoritom meg Lavi és Tikky Mikk
Lavi olyan,mint egy gyerek xD
Tikky meg nagyon laza
Nekem a manga verzió jön be jobban a D Gray Man esetében,abból is csak az első 3 kötet.Sztem utána vmit elb*sztak rajta de nagyon,unalmas,meg erőltetett lett...de ez csak az én véleményem
Nem tudom mert nincs meg a D.Gray-Man mangában csak az eddigi tapasztalataim alapján mondom lehet hogy neked van igazad.
beküldve: 2010-02-19 18:07:30
(#55) Nekem a manga verzió jön be jobban a D Gray Man esetében,abból is csak az első 3 kötet.Sztem utána vmit elb*sztak rajta de nagyon,unalmas,meg erőltetett lett...de ez csak az én véleményem
ja ezt én is sajnálom!!! szerintem amúgy a manga egy kicsit jobb mint az anime
Hát nem tudom mert a harcos történeteket és jeleneteket jobban lehet élvezni a harcokat animében de a manga is biztos nagyon király.
Szerk: Ryuga 2010-02-19 17:47:09
beküldve: 2010-02-19 17:38:54
(#53) ja ezt én is sajnálom!!! szerintem amúgy a manga egy kicsit jobb mint az anime
IMÁDOM!!!!!
bocs ez kikívánkozott...
bocs ez kikívánkozott...
Én is imádom de az a bajom hogy nincs belőle magyar manag.
Szerk: Ryuga 2010-02-19 17:37:56
beküldve: 2010-02-19 17:35:12
(#51)