Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
D.Gray-Man
Ahhoz előtte nem ártana felturbóznom az angoltudásomat... De, idővel az is meglesz... Végül is, a történet megvár. Annyi filler csak nincs benne, mint a Naruto-ban, vagy a Bleachben, szóval... egy kevéske fillerbe mé nem halok bele
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Helyedben inkább a mangára állnék rá mert szvsz ezerszer szebb és jobb is. Animét én is elkezdtem de 25 rész után meguntam a folyamatos fillerezést. Inkább a manga...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-08-29 07:58:17
(#18) Ha nem bánjátok, én is megosztom eddigi tapasztalataimat a történettel kapcsolatban:
Nekem egy barátnőm ajánlotta, aki nagyon megszerette az animét, ő győzködött, hogy érdemes elkezdenem. A módszere egyszerű volt: igyekezett felsorolni a legviccesebb jeleneteket, amik a történet sötét és komoly hangulatát néhol nagyon fel tudták dobni. Amikor elkezdtem nézni, eleinte nagyon furcsa érzésem támadt, de lehet, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Olyan volt, mintha egy érdekes Blach/Full Metal Alchemist cross overt néznék. Ezt elmondtam az ismerősömnek is, aki erre felvázolta nekem, hogy miben más, miért nem lehet, koppintásnak titulálni. Miután ezt megértettem, újult erővel kezdtem nézni a sorozatot, és meg kell vallanom, nagyon megszerettem, bár eddig csak 17 részt láttam belőle. Két nagy kedvencem: Komui Lee és Miranda Lotto, mivel mindkettejükben valahol magamra ismertem. Noha, nem számítok szakértőnek a témában, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha az ember elgondolkodtató történetekre vágyik, érdemes tennie egy próbát ezzel az animével.
Nekem egy barátnőm ajánlotta, aki nagyon megszerette az animét, ő győzködött, hogy érdemes elkezdenem. A módszere egyszerű volt: igyekezett felsorolni a legviccesebb jeleneteket, amik a történet sötét és komoly hangulatát néhol nagyon fel tudták dobni. Amikor elkezdtem nézni, eleinte nagyon furcsa érzésem támadt, de lehet, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Olyan volt, mintha egy érdekes Blach/Full Metal Alchemist cross overt néznék. Ezt elmondtam az ismerősömnek is, aki erre felvázolta nekem, hogy miben más, miért nem lehet, koppintásnak titulálni. Miután ezt megértettem, újult erővel kezdtem nézni a sorozatot, és meg kell vallanom, nagyon megszerettem, bár eddig csak 17 részt láttam belőle. Két nagy kedvencem: Komui Lee és Miranda Lotto, mivel mindkettejükben valahol magamra ismertem. Noha, nem számítok szakértőnek a témában, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha az ember elgondolkodtató történetekre vágyik, érdemes tennie egy próbát ezzel az animével.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-08-29 00:49:39
(#17) Én olvastam a mangát, szerintem az tök jó az animéről csak vidiket láttam annyira nem is rossz.
"-Szilikonal felőtt szemek melyek a fej 75% elfoglalják! -Hmm...aranyosak. - De minek nézzek egy olyan MESÉT amiben folyamatosan néznek, ahelyet hogy látnák is amit néznek, nem csak néznék amit hisznek hogy látnak!! -Ahaa... érdekes."
mondjuk a grófot mint főgonoszt kicsit gagyinak éreztem
Szerintem pedig csak még érdekesebbé teszi az animét egy ilyen kifacsart főgonosz, aki ugyan végtelenül kegyetlen, de annyira cuki, hogy nem lehet megutálni.
beküldve: 2008-05-10 16:06:43
(#15) Jól van, bocs mindenkitől, hülyeséget szóltam. *elbújik és apró ponttá zsugorodik (by: Chika)*
Ezen csodálkozni kell? :] Ha az ember hülyeséget beszél csak önmagát minősiti : D
Látom kezdenek elszaporodni ezek a topicok.
Megszólalt az értelem.
D.Gray-mannel kapcsolatban: anime gáz. Manga istenkirály. Nuff said.
Látom kezdenek elszaporodni ezek a topicok.
áááá érteeem de a dumizzunk meg olvadozzunk topic az teljesen a fórumba illik...
És csak h tudd,bár még nem néztem meg,de a D. Gray-Mant nyugottan hívhatjuk nagyágyúnak...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Egyébként meg ha valaki esetleg még idetéved akkor az nézze meg ezt az amv-t kedvcsinálónak! [Link]
Megnéztem nem rossz majd belenézek egykét részbe is :)
Avarrejtek falva ősi taidzsucu technikája AZ ÉVEZREDES SZENVEDÉS!!!
beküldve: 2008-05-10 08:24:53
(#8) Látom kezdenek elszaporodni ezek a topicok. Azt még megértem, hogy a nagyágyúknak van topicjuk, de nem kellene minden animének csinálni. Hamarosan már a Pom Pom animének is lesz topicja? Lassan ki sem igazodok rajtuk.
Megnéztem az AMV-t: kb. 10/6,5-7. A zene elmegy, a kép is jó.
Megnéztem az AMV-t: kb. 10/6,5-7. A zene elmegy, a kép is jó.
beküldve: 2008-05-08 13:26:15
(#7) sziasztok. én csak a mangát olvastam (azt sem végig), de nagyon tetszett a történet. a kedvencem az a dilinyós hapsi, Komui és a munkatársai mondjuk a grófot mint főgonoszt kicsit gagyinak éreztem, vannak benne más ellenfelek is?
beküldve: 2008-05-07 21:34:11
(#6) Egyébként meg ha valaki esetleg még idetéved akkor az nézze meg ezt az amv-t kedvcsinálónak! [Link]