Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
D.Gray-Man
beküldve: 2009-11-23 19:24:56
(#35) Sziasztok!
Hogy őszinte legyek a magyar Animax-es szinkronnal kapcsolatban: OMG!!!
Komolyan azt hiszik, hogy ez így jó? Nem láttak legalább vagy 3 részt az animéből, hogy kinek milyen a hangja?? Könyörgöm, milyen ez már?!
Azonnal könny szaladt a szemembe, amikor meghallottam Allen-t, bár hozzá kell tennem, hogy nekem semmi bajom Szalay Csongorral, sőt, nagyon is szeretem, meg minden, de szerintem nem Allen-hez illő. :'( A többiekről meg nem is beszélve. -.-
Hogy őszinte legyek a magyar Animax-es szinkronnal kapcsolatban: OMG!!!
Komolyan azt hiszik, hogy ez így jó? Nem láttak legalább vagy 3 részt az animéből, hogy kinek milyen a hangja?? Könyörgöm, milyen ez már?!
Azonnal könny szaladt a szemembe, amikor meghallottam Allen-t, bár hozzá kell tennem, hogy nekem semmi bajom Szalay Csongorral, sőt, nagyon is szeretem, meg minden, de szerintem nem Allen-hez illő. :'( A többiekről meg nem is beszélve. -.-
"Rendet csak az ostobák tartanak, a zsenik átlátják a káoszt."
beküldve: 2009-11-16 21:44:50
(#34) Végülis meddig fogja leadni az Animax? Mert olvastam, hogy folynak a tárgyalások hogy mind a 103 részt leadhassák, de nem tom mi lett a vége, ha vki tud vmi az irjon. előre is köszi!
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
beküldve: 2009-07-28 17:12:04
(#33) És ahogy látom csak addig van fent.
*A fórumszabályzat tiltja a warezolást. A moderátor*
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Moderátor 2009-07-29 10:46:44
beküldve: 2009-07-01 18:22:50
(#32) Szerintem is jó anime báár még sajnos csak a 6-ik részig láttam.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Caps Lock?Helyesírás? olyan?
Nyugi, Gege már sokszor leírta, hogy miért ír így.
Szerk: baniaa3 2009-02-02 17:47:01
beküldve: 2009-02-02 17:04:17
(#29) sokszor elgondolkozom h ennyi hejesírási hibát még direkt is nehéz beletenni egy ekkora szövegbe...jókis ismertető főleg h a végéreodaírtad h "de nincs kedvem többet írni" -.-"
am télleg über anime, 1ik kedvencem érdemes meglesni :) Bleach és Soul Eater fílinges, de van ojan jó mint azok
és Crowley/Krory iszonyat jó arc, alap h nem filler
am télleg über anime, 1ik kedvencem érdemes meglesni :) Bleach és Soul Eater fílinges, de van ojan jó mint azok
és Crowley/Krory iszonyat jó arc, alap h nem filler
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2009-02-02 16:03:42
(#28) beküldve: 2008-12-23 20:57:29
(#27) H.. sokan ezt a kettöt mondják:
"Tervezem"
Vagy:
"Nem nézzem meg"
Ezért veszek fáratságot és leírom:
D.Gray-man Shonen antólogiában futt mint társai:
FMA,Naruto,Bleach meg ezek..
Az a lényege hogy létezzik egy személy:Ezeréves Gróf
ki az Akumákat (démon)-okat gyártja.De hogy?
Ha egy embernek igazán fontos személy megy a halálba.
És a másik ember bánatos..Az ezeréves Gróf meggy hozzá
És teljesiti azt a kivánságot hogy visszavigye a halálból kedvesét.. De viszont mikor felébreszti a hunyadó zombit
akkor az a zombi, nem ő irányitja testét megöli a másikat..
És ekkor alapul meg az akuma. Hát de egy rend, ki megöli
a Akumákat a fegyverével (Inochence) avagy ártatlanság.
De nem mindenki kapja meg ezt az erőt csak a kompatbilisek. Ezek a(z) Ördögűzők.
Ennek a történetnek a főszereplője Allen Walker.
Ki ő is majdnem Akuma lett de, ő neki is van ártatlansága
Bal keze hirtelen magától mozgot és megölte aki zombivá
változzot az apja Mana. De mielöt megtörtént volna ez a tragédia Mana elátkozta. És igy olyan szeme lett ami láttja
akumákat még ha ember formában is van..
Meg még sorolhatnám a történetet de lusta vagyok...
"Tervezem"
Vagy:
"Nem nézzem meg"
Ezért veszek fáratságot és leírom:
D.Gray-man Shonen antólogiában futt mint társai:
FMA,Naruto,Bleach meg ezek..
Az a lényege hogy létezzik egy személy:Ezeréves Gróf
ki az Akumákat (démon)-okat gyártja.De hogy?
Ha egy embernek igazán fontos személy megy a halálba.
És a másik ember bánatos..Az ezeréves Gróf meggy hozzá
És teljesiti azt a kivánságot hogy visszavigye a halálból kedvesét.. De viszont mikor felébreszti a hunyadó zombit
akkor az a zombi, nem ő irányitja testét megöli a másikat..
És ekkor alapul meg az akuma. Hát de egy rend, ki megöli
a Akumákat a fegyverével (Inochence) avagy ártatlanság.
De nem mindenki kapja meg ezt az erőt csak a kompatbilisek. Ezek a(z) Ördögűzők.
Ennek a történetnek a főszereplője Allen Walker.
Ki ő is majdnem Akuma lett de, ő neki is van ártatlansága
Bal keze hirtelen magától mozgot és megölte aki zombivá
változzot az apja Mana. De mielöt megtörtént volna ez a tragédia Mana elátkozta. És igy olyan szeme lett ami láttja
akumákat még ha ember formában is van..
Meg még sorolhatnám a történetet de lusta vagyok...
beküldve: 2008-12-05 02:24:05
(#26) Nem szívesen reklámozok más oldalakon de szeretném hogy a DGM fanok értesüljenek. Ha esetleg még nem ismered a mangát akkor is nézz rá lehet hogy gyorsan a szívedbe lopja magát! Nézz be http://www.animedestiny.extra.hu
Ha érdekel D.gray-man manga fan fordítás néz be http://www.animedestiny.extra.hu
beküldve: 2008-10-22 21:36:03
(#25) D.Gray-man!
Jó lene mangában (magyarul mangafanos)
Jó lene mangában (magyarul mangafanos)
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-14 21:13:56
(#24) Kár hogy,nem adnak magyar szinkront peg már minden részt leadtak ez a szenvedélyem 39.résznél tartok.
The life already only so.
Miranda biztosan nem filler karakter, a többit azonban nem tudnám megmondani, velük ugyanis még nem találkoztam.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-08-30 10:38:33
(#22) Én először az animéket szoktam megnézni, s csak utána a mangát h. ne zavarjon a fillér
De ugye Miranda Lotto, Meg az a dilis vámpírszerű fickó Crowley (vagy ki), meg Mimi, az a cuki Akuma aki lulubell körmét vágja nem fillér karakter?
De ugye Miranda Lotto, Meg az a dilis vámpírszerű fickó Crowley (vagy ki), meg Mimi, az a cuki Akuma aki lulubell körmét vágja nem fillér karakter?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Háát... Szerintem több filler van benne már az elején mint a Narutoban vagy a Bleachben. Mondjuk ez visszavezethető a mangaka lebetegedésére de akkor is kár volt folytatni már akkor. Egy leállás többet segitett volna rajta mint ez a fillerezés.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."