Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
SZiasztok! Lenne egy szokásos idióta kérdés CSabához. Öm azt akarom megkérdezni, hogy várható-e hogy ebben az évben kiadják a Bleach Mangát, és a Bleach 2. box-ot:) Várom a választ. Köszi
köszike
sztem manga biztos nem lesz. így is elég lassú a kiadás^^
ha befejezik az árnybírót biztos lesz vmi új...az lehet.
Szerk: tre846 2009-03-10 20:03:55
beküldve: 2009-03-10 19:47:16
(#541) SZiasztok! Lenne egy szokásos idióta kérdés CSabához. Öm azt akarom megkérdezni, hogy várható-e hogy ebben az évben kiadják a Bleach Mangát, és a Bleach 2. box-ot:) Várom a választ. Köszi
köszike
Remek hír! Köszönjük, Csaba. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
FMAból lesz, még korábban. Többiről egyelőre nem tudok nyilatkozni
A Death Note és a Bleach díszdoboz megjelenésekkor mintha azt mondták volna, hogy a FMA-ból is lesz ilyen kiadás, ha megjelenik 4. vagy 5. lemez is.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
A Death Note és a Bleach díszdoboz megjelenésekkor mintha azt mondták volna, hogy a FMA-ból is lesz ilyen kiadás, ha megjelenik 4. vagy 5. lemez is.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-08 15:17:29
(#537) Csaba: Köszi, ez jó hír.:)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-03-08 11:48:50
(#536) Mivel nincs olyan topic, hogy Kérdések az Elementálhoz, itt kérdezem:
Várható, hogy lesz más sorozatból is díszdobozos kiadás? Szerintem nagyon szépek lettek a díszdobozok; nem szoktam sorozatot DVD-n megvenni, de így több mindent is szívesen begyűjtenék.
Várható, hogy lesz más sorozatból is díszdobozos kiadás? Szerintem nagyon szépek lettek a díszdobozok; nem szoktam sorozatot DVD-n megvenni, de így több mindent is szívesen begyűjtenék.
Chrno Crusade, FMA...
Szerk: A mordályos nyul 2009-03-08 11:50:14
beküldve: 2009-03-07 22:12:32
(#535) beküldve: 2009-03-07 21:09:36
(#534) Sokan kérdezik a Chrno Crusade-t: mivel egy olyan japán kiadótól vettük, akivel még nem volt eddig kapcsolatunk (Kadokawa Shoten), ezért végig kell járni az egész engedélyeztetési kálváriát a hanghatásokkal meg egyebekkel. De a tavaszt tudjuk tartani
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Nos a hónapnak pontosan:1 óra és 44 perce van azaz:104 perce
WTF!?
Bocsi de az mi?
-Bence
Amikor a srác posztolt, 1 óra és 44 perc, avagy 104 perc volt hátra a hónapból.
-Botond
Az angol mozaikszó feloldása nélkül, Bence kábé azt kérdezte: "Hogy mi??? "
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
tudom, hogy naponta legalább 200-szor megkapjátok, de: mkóikorra várható új mangakötet kiadása? kissé pang az élet...
mikorra, bocs a gépelési hibáért!
TÓNY
beküldve: 2009-02-10 20:53:18
(#531) tudom, hogy naponta legalább 200-szor megkapjátok, de: mkóikorra várható új mangakötet kiadása? kissé pang az élet...
TÓNY
*törölve
És megtudhatnám, hogy a törlés előtt mi állt itt?
Nem emlékszem, de azért írtam ki, hogy "*törölve", mert duplapostnak számított.
,,Hitler fején ugrálok!"
Nos a hónapnak pontosan:1 óra és 44 perce van azaz:104 perce
WTF!?
Bocsi de az mi?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!