Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Üdv!
A 3-a fizet, 4-et vihet akció még érvényes ezek szerint? tehát ha teszem azt rendelek egy digipack DVD-t és három azonos árú mangát, akkor egy mangát ajándékba kapok?
Valamint: ez akkor is ér, ha több terméket rendelek, vagy ha csak 4-et?
Előre is köszönöm a választ!
A 3-a fizet, 4-et vihet akció még érvényes ezek szerint? tehát ha teszem azt rendelek egy digipack DVD-t és három azonos árú mangát, akkor egy mangát ajándékba kapok?
még mindig érvényben van, nézd meg csak az oldal bal felső sarkát. 4, 8, 12, stb db cucc szerint van az akció így értelemszerüen 12 esetén 3 akármit kapsz ingyér'.
köszönöm a segídséged!
TÓNY
Üdv!
még mindig érvényben van, nézd meg csak az oldal bal felső sarkát. 4, 8, 12, stb db cucc szerint van az akció így értelemszerüen 12 esetén 3 akármit kapsz ingyér'.
beküldve: 2009-01-19 17:45:16
(#495) Üdv!
TÓNY
beküldve: 2009-01-18 14:39:38
(#494) Mondoban egyébként februárt írtak, de pontos dátum nincsen.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Andicilin: Csak ezerszer lett elmondva...
Biztos, de én 3 havonta jövök kb. erre a fórumra, ezért nem tudtam. Ha fejből tudnám, vagy állandóan itt olvasgatnék, akkor nyilván nem kérdezném meg. Az "olvass vissza" meg bennem mindig felveti a kérdést, hogy hol és mit kéne visszaolvasnom? Ugyan honnan kéne tudnia ezt olyannak, aki 24 órából nem lóg itt 23-at?
Egyébként köszönöm a választ!
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2009-01-17 21:04:20
(#491) [QUOTE]Jajj, ez fájt...[QUOTE]
Csak hogy képben legyél, Kis- és Nagymacs egymás melletti települések, ennélfogva a "csak az egyikre szállítunk" poén csak annak vicces aki ezzel nincs tisztában.
Csak hogy képben legyél, Kis- és Nagymacs egymás melletti települések, ennélfogva a "csak az egyikre szállítunk" poén csak annak vicces aki ezzel nincs tisztában.
Az Árnybíró viszont -úgy tűnik- januárra tolódik. Elsősorban miattam, engem lehet anyázni
És Chrno Crusade (Ha jól írom...)?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Sajnos csak Kismacsra tudnak szállítani.
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki.
Érdekes. Nekem mégis kihozta. Na, ehez mit szólsz?
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-14 17:09:11
(#485) Nagyon gáz vagy, itt papolsz a hülyeségről,de nem veszed a fáradtságot arra, hogy visszaolvass...
Ha egyszerüen felment az agyvízed, akkor ne itt ronsd a levegőt, léci, + és te? Miért vagy ilyen idegbeteg?