Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
hm,még mindig tart? Akkor irányulok elkezdeni a Kenshin-t^^
Jézusisten! Megmondanád ebben a témában mégis mi az offolás?
beküldve: 2009-01-09 19:57:16
(#449) hm,még mindig tart? Akkor irányulok elkezdeni a Kenshin-t^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-09 19:53:59
(#448) Nem, kedves Exiled, az általam felvetett cumóhoz kellene hozzászólni, ami kapcsolódik a topic-hoz is vagyis: szeretnél a kiadótól magyar antológiát olvasni?
Az akcióval kapcsolatban nagyon úgy tünik hogy már állandó jelleget fog ölteni... nagyon helyesen
Az akcióval kapcsolatban nagyon úgy tünik hogy már állandó jelleget fog ölteni... nagyon helyesen
Szerk: wakka 2009-01-09 19:54:34
beküldve: 2009-01-09 19:28:20
(#446) A tavaszi con idején is lesz 3-at fizet 4-et vihet akció?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-09 19:28:32
ejj ejjj bence és wakka! Please ne offoljátok szét ezt a topic-ot !!
Ok, de akkor írj valamit a témához. Lééééciii
beküldve: 2009-01-09 19:13:56
(#444) ejj ejjj bence és wakka! Please ne offoljátok szét ezt a topic-ot !!
A Bleachet nem akarjátok magyarul kiadni?Mármint a mangát...
Ez rengetegszer elhangzott.
Majd idővel ki lesz adva! Várd meg, egyszer úgy is ki lesz adva! Én is várom, nagyon, de ez van!
Szívesen a választ!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-09 18:57:46
(#442) A Bleachet nem akarjátok magyarul kiadni?Mármint a mangát...
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
beküldve: 2009-01-09 18:28:50
(#441) Örülök. Végre valami hozzászólás.
Nem tudom hogy lenne elég az évi két kötet ha a Mangafan sorozatai miatt néhányan még azt is nehezményezik hogy valami csak 2 havonta jelenik meg. Véleményem szerint ha több lehetőség lenne egyre igényesebb munkák bukkannának fel amire azért talán a szélesebb közönség is ráfüggne.
Érdekes ez a nem tetszik a Dharma kijelentés - gondolom az egészére értetted, de szerintem egy antológiánál inkább az egyes sztorik a fontosak.
Nem tudom hogy lenne elég az évi két kötet ha a Mangafan sorozatai miatt néhányan még azt is nehezményezik hogy valami csak 2 havonta jelenik meg. Véleményem szerint ha több lehetőség lenne egyre igényesebb munkák bukkannának fel amire azért talán a szélesebb közönség is ráfüggne.
Érdekes ez a nem tetszik a Dharma kijelentés - gondolom az egészére értetted, de szerintem egy antológiánál inkább az egyes sztorik a fontosak.
Félre vagy informálva, a DHARMA nem egy manga, hanem egy manga-antológia. Sz'al innentől kezdve nincs értelme annak amit mondtál, hogy nem jó manga.
Sz'al az a véleményem, hogy szerintem a hazai manga-olvasóknak bőven elég az évente 2-szer megjelenő DHARMA is.
Nem szeretnék vitázni, vagy ilyesmi, de nekem ez a véleményem:
A Dharma, tudomásom szerint (és az én mangatetszéseim szerint...) nem az a legjobb manga (Ne ítéld meg a könyvet a borítóról. Magamnak mondom. ). Ez az én véleményem.
Évente 2-szer? Az igen! Azalatt beszerezném 1-11/12-ig az Árnybírót.
,,Hitler fején ugrálok!"
Humor? Érdekes humorod van...
Ha azonnal letámadsz, akkor hogy a jó francba nyilvánítsak véleményt!?
De látom most lenyugodtál...
Sz'al az a véleményem, hogy szerintem a hazai manga-olvasóknak bőven elég az évente 2-szer megjelenő DHARMA is.
De a leglényegesebb az, hogy nem hiszem, hogy egy profi kiadónak minden vágya az ifjú tehetségeknek való publikálási lehetőség adása. Erre ott vannak a kis nyomdák, ahol az amatőr mangakák kinyomtathatják a szerzői kiadványaikat (lásd DHARMA).
Szerk: .., 2009-01-09 17:51:37
bocs, de a "mimózalelkü" némi humor szeretett volna lenni, de úgy látom senki se vágja az ilyesmit egy kiló smiley nélkül. De a véleményem továbbra is fennáll; ha nincs véleményed ne írj légyszi, mert csak a helyet fogod azoktól akiknek van. Megértésedet köszönöm, ne vedd támadólag. Mindössze azt kívánom hogy ha valaki ír valamit a kérdésemre akkor annak legyen valami hozzákapcsolódó üzenete is.