Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Hello
Én azt szeretném megkérdezni hogy mikor lesz meg a naruto 7.része... vagy lesz-e egyáltalán
Én azt szeretném megkérdezni hogy mikor lesz meg a naruto 7.része... vagy lesz-e egyáltalán
Az, hogy lesz-e nem kérdés.
A köteten dolgozó kollégák most szabadságolnak...
Uhh megnyugodtam Kösziiiiiii
Hello
Az, hogy lesz-e nem kérdés.
A köteten dolgozó kollégák most szabadságolnak...
beküldve: 2008-12-26 10:33:13
(#418) Hello
Szeretnék rendelni a 3+1-es akcióban, de az egyik Árnybíró 12 lenne. Anélkül viszont nem éri meg megrendelni. Lesz még erre lehetőségem, vagy kész, vége, ennyi volt?
Terveink szerint, a 3+1 akció januárban még tartani fog.
beküldve: 2008-12-25 23:35:07
(#416) Szeretnék rendelni a 3+1-es akcióban, de az egyik Árnybíró 12 lenne. Anélkül viszont nem éri meg megrendelni. Lesz még erre lehetőségem, vagy kész, vége, ennyi volt?
Szerintem arra gondolt, hogy mások tennék ki maguknál a Mangafan bannerét
Pontosan így gondoltam
egyébként semmi gond a félreértés miatt, csak először nem vágtam mit akarsz xD
Hiába nézel mindig előre, ha folyton seggre esel...
beküldve: 2008-12-25 19:14:59
(#413) Hopsz, félreolvastam, túl sokat kajáltam ma és minden vér elszállt az agyamból.
Sorry!
Sorry!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerintem arra gondolt, hogy mások tennék ki maguknál a Mangafan bannerét
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-25 19:01:39
Nem vagyok ugyan illetékes, de kétlem, hogyha a fórumba tilos letöltőhelyeket belinkelni, akkor egy bannert kitennének.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-25 16:57:55
(#410) Hy!
Nem tudnátok csinálni egy bannert magatoknak (mondjuk szokásos 468*60), amit valahol elhelyeztek az oldalon. Szerintem biztos jó páran (köztük én is) kitennének titeket a honlapjukra ingyen is ha rendelkeznétek ilyennel.
És ez azért nektek is lényeges hirdetés lenne, ami ráadásul bérmentes, mert senkivel se írtok szerződést, vagy kötelezitek őket hogy tegyék ki.
Mindenki aki kiteszi saját akaratából tenné ;)
Nem tudnátok csinálni egy bannert magatoknak (mondjuk szokásos 468*60), amit valahol elhelyeztek az oldalon. Szerintem biztos jó páran (köztük én is) kitennének titeket a honlapjukra ingyen is ha rendelkeznétek ilyennel.
És ez azért nektek is lényeges hirdetés lenne, ami ráadásul bérmentes, mert senkivel se írtok szerződést, vagy kötelezitek őket hogy tegyék ki.
Mindenki aki kiteszi saját akaratából tenné ;)
Hiába nézel mindig előre, ha folyton seggre esel...
beküldve: 2008-12-25 15:02:47
(#409) Kedves Mangafan!
Én azt szeretném kérdezni, hogyha ma adtam fel a rendelésemet, akkor az éven megkapom-e még?
Előre is köszönöm!
Én azt szeretném kérdezni, hogyha ma adtam fel a rendelésemet, akkor az éven megkapom-e még?
Előre is köszönöm!
Gaara21
Nekem olyan kérdésem lenne hogy nem lehetne-e egy olyan menüpont hogy előkészületben?
A Frissen a nyomdából és a Megy a nyomdába menüpontok sokkal hangzatosabbak, mint az Előkészületben.
Ebben igazad van, jó az a ,,Frissen a nyomdából, megy a nyomdába" nem kell ide Előkészületben.
Ezzel csak az a gond, hogy ide csak egy-egy manga fér, és gyakran van az, hogy több manga is megy a nyomdába egyszerre. Amúgyis azt gondolom, hogy a mangák megjelenéséről kicsit gyenge a tájékoztatás. Például gyakran előfordul, hogy egy-egy kötet késik, ilyenkor jó lenne, ha a megjelenés időpontját is átírnák itt a honlapon (és nem csak a fórumba beírni, hogy majdegyszercsak), hogy tudjuk, mennyit is kell várni. Elvégre hol máshol kéne megnézni, ha nem a hivatalos honlapon?
beküldve: 2008-12-25 10:09:47
(#406) Egy kérdés a mangafanhoz: mikor adjátok ki a Bleach-et mangában? Mármint magyarországon. Egyrészt azért kérdezem mert nagyon szeretem másrészt mert minden sikeres animét ami az Animaxon megy abból jön a manga is pl: Death Note vagy Hellsing...
Nincs fény sötétség nélkül