Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Megbízott Felelős Személy fél órával ezelőtti friss infóját ki cáfolná? A köztársasági elnök?
Vagy TE, kiválasztott
Ezen a fórumon Csaba még nálam is hatalmasabb (persze ez csak a fórumra igaz )
Egyébként ma a csillagok állása miatt alábbhagyott az erőm. Ezért követhettem el azt a baklövést az új cikk topicjában
Így van ez. Minden hónapban egy estére elhagy az erőm
no pussy, just the dicks
Megbízott Felelős Személy fél órával ezelőtti friss infóját ki cáfolná? A köztársasági elnök?
Vagy TE, kiválasztott
MIANEVED?!
olvastam...de gondoltam más talán tudja majd cáfolni.
bunkó
no pussy, just the dicks
azt én értem,de ezt a Mangafantól kérdeztem nem tőled már bocs,csak azt akarom válasznak h igen vagy nem és egy benfentes jobban tudja,mert lehet h változik a dolog és hirtelen decemberben jön ki.
ennyi
Szerinted Csaba KI?
Legyél szíves utána nézni a dolgoknak, mielőtt ilyet írsz!
De idézem, ha nem találod:
Nagy szívfájdalmam, hogy az Árnybíró 12 és a DN díszdoboz nem készült el időben. Utóbbi már úton van a megrendelők felé, csak pár nappal késte le a rendezvényt. Az Árnybíró viszont -úgy tűnik- januárra tolódik. Elsősorban miattam, engem lehet anyázni
olvastam...de gondoltam más talán tudja majd cáfolni.
bunkó
azt én értem,de ezt a Mangafantól kérdeztem nem tőled már bocs,csak azt akarom válasznak h igen vagy nem és egy benfentes jobban tudja,mert lehet h változik a dolog és hirtelen decemberben jön ki.
ennyi
Szerinted Csaba KI?
Legyél szíves utána nézni a dolgoknak, mielőtt ilyet írsz!
De idézem, ha nem találod:
Nagy szívfájdalmam, hogy az Árnybíró 12 és a DN díszdoboz nem készült el időben. Utóbbi már úton van a megrendelők felé, csak pár nappal késte le a rendezvényt. Az Árnybíró viszont -úgy tűnik- januárra tolódik. Elsősorban miattam, engem lehet anyázni
Utánna következőre (#372) NO comment.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-16 20:45:21
most olvastam hogy az Árnybíró csúszik januárig,ez tényleg igaz,vagy van remény arra h még az idén kijön?
Alább mész pár centit és ott a válasz... VALÓSZÍNŰLEG csak Januárban jön ki!
ennyi
most olvastam hogy az Árnybíró csúszik januárig,ez tényleg igaz,vagy van remény arra h még az idén kijön?
Alább mész pár centit és ott a válasz. VALÓSZÍNŰLEG csak Januárban jön ki!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-16 20:43:27
beküldve: 2008-12-16 20:28:04
(#368) most olvastam hogy az Árnybíró csúszik januárig,ez tényleg igaz,vagy van remény arra h még az idén kijön?
Én mindig a rosszra gondolok először..
Így kevesebbet csalódok
Szintén, de ilyen fontos dologban bizakodónak kell lenni
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-16 20:12:43
Ááá ne is festegesd az ördögöt a falra, biztosan máshogy fog ezúttal alakulni és valóban készen lesz nyárra a doboz
Én mindig a rosszra gondolok először..
Így kevesebbet csalódok
Viszont nyárra, nyár után jöhet még egy jó hír is..
MIANEVED?!
Hát a 2009 nyár elég meredek, de a lényeg, hogy ez az időpont már ne tolódjon el későbbre
Eszembe jutott, h h járt az FMA DVD kiadás
Ha be kell várni az 1lemezeseket, remélem tényleg nem lesz csúszás.
Ááá ne is festegesd az ördögöt a falra, biztosan máshogy fog ezúttal alakulni és valóban készen lesz nyárra a doboz
no pussy, just the dicks
Hát a 2009 nyár elég meredek, de a lényeg, hogy ez az időpont már ne tolódjon el későbbre
Eszembe jutott, h h járt az FMA DVD kiadás
Ha be kell várni az 1lemezeseket, remélem tényleg nem lesz csúszás.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-16 19:54:28
(#363) Hát a 2009 nyár elég meredek, de a lényeg, hogy ez az időpont már ne tolódjon el későbbre
no pussy, just the dicks
Gyorsan, pár válasz:
KösziKösziKöszi!!!!
- fancucc utánpótlás csütörtökön érkezik, elvileg még az is ott lesz, még szombaton is házhosz viszik
Akkor nekem szombatra kell várnom kb...
- bleach/DN box vol2 kb. 2009 nyár (addig kijönnek az egylemezesek belőle)
Reagálás: DE! Ez így reális...
- Egyáltalán nem biztos, hogy lesznek a díszdobozok boltban! (a boltoknak túl drága, ott a 990-esek a menők)
Nem is szeretném viszontlátni a teszkóban a DVD turkálóban
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-16 19:52:42
Gyorsan, pár válasz:
- holnap mennek ki a DN boxok, ott lesz karácsonyig
- fancucc utánpótlás csütörtökön érkezik, elvileg még az is ott lesz, még szombaton is házhosz viszik
- csütörtök reggel még adhattok le karácsonyi rendelést, utána már nem tudjuk vállalni, hogy 24-ig ott lesz!
- díszdobozok webboltos ára marad, mint kiadó tudunk némi kedvezményt adni Máshol az ár 5990 körül lesz.
- Egyáltalán nem biztos, hogy lesznek a díszdobozok boltban! (a boltoknak túl drága, ott a 990-esek a menők)
- a futár megpróbál felhívni kézbesítéskor, hogy van-e otthon valaki, át tudja-e venni, stb. ADJATOK MEG JÓ TELEFONSZÁMOT, KÜLÖNBEN NEM TUD ELÉRNI.
- holnap mennek ki a DN boxok, ott lesz karácsonyig
- csütörtök reggel még adhattok le karácsonyi rendelést, utána már nem tudjuk vállalni, hogy 24-ig ott lesz!
- díszdobozok webboltos ára marad, mint kiadó tudunk némi kedvezményt adni Máshol az ár 5990 körül lesz.
- a futár megpróbál felhívni kézbesítéskor, hogy van-e otthon valaki, át tudja-e venni, stb. ADJATOK MEG JÓ TELEFONSZÁMOT, KÜLÖNBEN NEM TUD ELÉRNI.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-12-16 19:45:59