Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
újra megkérdezem mer senki nem válaszolt és engem aggaszt( bocsi:$)
ha Death Note díszdobozost itt is áruljátok olcsobban mitn az xpressről írtátok akkor itt felemelkedik az ár? mert én pontosan kiszámoltam a pénzt(mer még mangákat is rendeltem:$)
kariig ugye megjönnek a cuccmókok?^^
és bocsi h ien kiállhatatlan vagyok:'(*leüti magát*
és létszi válaszoljatok*könyne szemmel néz rátok*
ha Death Note díszdobozost itt is áruljátok olcsobban mitn az xpressről írtátok akkor itt felemelkedik az ár? mert én pontosan kiszámoltam a pénzt(mer még mangákat is rendeltem:$)
Szerintem minden úgy marad, ahogy van: itt 4.990 Ft, az Xpressen 5.690 Ft. Gondolom ezzel ösztönzik a népet, hogy inkább itt vegyék meg :)
beküldve: 2008-12-16 19:23:15
(#359) újra megkérdezem mer senki nem válaszolt és engem aggaszt( bocsi:$)
beküldve: 2008-12-16 18:16:15
(#358) És jöhetne a Mondoról is vmi hír....már olyan elvonási tüneteim vannak, mint Ryuknak >w<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-16 18:11:02
(#357) csaba van valami info a dn-box-rol és a dn táskárol???????????
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Szerk: shino-kun 2008-12-16 18:11:32
A lustaság?
Újra, mert eltűnik megint:
Körülbelül mikor lesz 2. Bleach box?
Nem napra pontosan kérdezem, hanem nagyon körülbelüli idő (pl hónap) is megfelel...
Nem napra pontosan kérdezem, hanem nagyon körülbelüli idő (pl hónap) is megfelel...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-16 18:11:53
Újabb hiba a death note 3-ban:Light teázik l-el:
Még nem gyértelmű vajon ő L vagy sem
Van benne még több is.
De én nem teszem szóvá, mert előfordul..
És ez nem kérdés
A saját topicjába kellene írni!
olvass lejjebb pár post-al,és akkor érted,hogy miért írtam amit írntam
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
A díszdobozokat csak az Xpress fogja forgalmazni januártól 5990 forintért. Ezek túl szép kiadványok ahhoz, hogy egy szupermarket turkálójában landoljanak.
És webboltban marad a jelenlegi ár, vagy az is meg fog emelkedni?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Csaba 2008-12-16 19:47:13
Újabb hiba a death note 3-ban:Light teázik l-el:
Van benne még több is.
De én nem teszem szóvá, mert előfordul..
És ez nem kérdés
A saját topicjába kellene írni!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-16 16:58:54
(#352) Újabb hiba a death note 3-ban:Light teázik l-el:
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Remélem nem gond, ha az illetékesek helyett válaszolok.
1. variáció: Ha megbeszéled valakivel, aki kifizeti, bárki átveheti a csomagot.
2. variáció: Ha nem vagy otthon, a futár leadja a postára a csomagot, az ajtódon hagy egy értesítőt, és a csomagot átveheted a postán 10 napig, utána visszaküldik.
1. variáció: Ha megbeszéled valakivel, aki kifizeti, bárki átveheti a csomagot.
2. variáció: Ha nem vagy otthon, a futár leadja a postára a csomagot, az ajtódon hagy egy értesítőt, és a csomagot átveheted a postán 10 napig, utána visszaküldik.
Nem nem baj,hogy te válaszóltál...És köcce is...bár nekem is telószámot hagyott és most meg nem tudom elérni...de ez már saját probléma...nah azért még1x köszi
·#Japán a felkelő nap országa... Los Angeles pedig a lemenő nap városa...
beküldve: 2008-12-16 16:33:05
(#350) hát,ez inkább észrevétel,nem pedig kérdés,azért írom ide,mert lusta vagyok más helyet keresni: a Death Note 3. kötetében találtam egy hibát:mikor Ryuk Újra a lakásban ehet almát,így szól: Az alma akkor is a otthon legjobb. Nem nagy hiba scak kicsit zavaró...
beküldve: 2008-12-16 15:26:35
(#349) csaba kész van már a death note box?? (ja és nem csempésznél bele a csomagomba egy mangafanos zacsit )
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-16 12:50:02
(#348) Van rá esély, h karácsonyig a postás meghozza nekem az új árnybírót?
Someday the Dream will End
Körülbelül mikor lesz 2. Bleach box?
Még 1x, hátha.
MIANEVED?!
Nem lehet tudni hogy a boltokba mikor érkezik a Death note díszdoboz?
A díszdobozokat csak az Xpress fogja forgalmazni januártól 6990 forintért. Ezek túl szép kiadványok ahhoz, hogy egy szupermarket turkálójában landoljanak.
akkor itt miért lehet megrendelni?O.o 4990ért(ha jól emlékszemXD) és azt mondtátok hogy még ebben ahónapban megjelenik:O*aggódik*
de lehet valamit én értelmeztem félre:$
bocsi ha hüyleséget kérdeztem:S