Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2008-12-04 10:00:10
(#315) Hali mindenkinek,
sok a kérdés, kevés az idő de igyekszem. Felvittük az új köteteket, látjátok őket. A HC-ra a DN3 és a Kensin5 jön ki, a többi az Animekarácsonyra (Hellsing3, ÁB12, Nana3)
Ahogy láttátok, kerültek fel új fancuccok, persze még messze nincs vége, egyelőre próbálgatjuk a rendszert. Akik mostanában rendeltek, látták, hogy már nem a posta, hanem a GLS futárszolgálat viszi házhoz a cuccokat. Ettől reméljük gyorsabb, pontosabb, és barátságosabb lesz az egész rendelősdi
A 3+1-es akció még marad egy ideig - ha beválik, akár állandóra is megtartjuk.
sok a kérdés, kevés az idő de igyekszem. Felvittük az új köteteket, látjátok őket. A HC-ra a DN3 és a Kensin5 jön ki, a többi az Animekarácsonyra (Hellsing3, ÁB12, Nana3)
Ahogy láttátok, kerültek fel új fancuccok, persze még messze nincs vége, egyelőre próbálgatjuk a rendszert. Akik mostanában rendeltek, látták, hogy már nem a posta, hanem a GLS futárszolgálat viszi házhoz a cuccokat. Ettől reméljük gyorsabb, pontosabb, és barátságosabb lesz az egész rendelősdi
A 3+1-es akció még marad egy ideig - ha beválik, akár állandóra is megtartjuk.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-12-04 11:55:30
Hungarocomixon vagy AK-n.
Hát az úgy hangzik, mintha közel lenne
Remélem vagy Árnybíró, vagy Nana, vagy DN lesz mert ha nem nagyon szomorú leszek és veszek majd egy csomó mangattackos meg deltavisionos meg ilyen béna mangákat és és és.....
Na jó, minek fenyegetőzzek ha robbantani is lehet?
Nyugi. Megjelenik a death note 3, a Nana 3 és az árnybíró 12 kötette is. CSak a naruto nem:(
Amúgy több a karácsonyról: [Link]
Nem véletlenül, hiszen közel is van!
[Remélem vagy Árnybíró, vagy Nana, vagy DN lesz mert ha nem nagyon szomorú leszek és veszek majd egy csomó mangattackos meg deltavisionos meg ilyen béna mangákat és és és.....
Úgysem mered!
Ha a Kedvenceid menüpontba mindenkinek oda kell képzelnie valamit és a fantáziánk erősítésére szolgál, akkor tökéletes. Ellenben lesz majd valami funkciója is?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-12-03 21:52:21
Remélem vagy Árnybíró, vagy Nana, vagy DN lesz mert ha nem nagyon szomorú leszek és veszek majd egy csomó mangattackos meg deltavisionos meg ilyen béna mangákat és és és.....
Na jó, minek fenyegetőzzek ha robbantani is lehet?
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-12-03 17:21:53
(#310) asszem vagy tavasszal vagy jövő ősszel.:'(
Egyik sem talált, mert januárban, már ha lehet hinni annak, amit a Japanimánia oldalán írnak.
Ősszel majd a jelenleg még nagyon-nagyon titkolt új sorozatok fognak megjelenni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-01 18:45:35
(#308) asszem vagy tavasszal vagy jövő ősszel.:'(
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-01 18:44:37
(#307) Én azt szeretném megkérdezni, h mikor jelenik meg a Chrno Crusade manga? Előre is köszi!
Gaara21
beküldve: 2008-11-30 19:41:16
(#306) Tisztelt Cím/Kiadó!
Szeretném megtudni, gondoltak-e már arra, hogy az első Animekarácsony alkalmából egy szép karácsonyi animés reklámzacsit készítsenek? Már rajzoltam egyet-kettőt kis apró vázlatot de elég amatőr vagyok XD (szeptemberben kezdtem el rajzolgatni meg érdeklődni az anime-manga iránt). Az a cukkii figura is lehetne zacsin ami eleve a hirdetményen van az a kis kimonós :).
És érdeklődnék arról is, hogy mi a helyzet a NAruto 7. kötettel. Mikkora várható a megjelenése? Esetleg számíthatunk rá (többes szám:összes rajongó^^) év végéig vagy izgatottan várjuk az Újávet-Új Naruto kötettel? :)
Tényleg nagyon igényes kiadványok, megéri várni rá.
Köszönöm előre is a választ: Zöldfülű^^ (aki imád chibiket is rajzolni ^^)
Szeretném megtudni, gondoltak-e már arra, hogy az első Animekarácsony alkalmából egy szép karácsonyi animés reklámzacsit készítsenek? Már rajzoltam egyet-kettőt kis apró vázlatot de elég amatőr vagyok XD (szeptemberben kezdtem el rajzolgatni meg érdeklődni az anime-manga iránt). Az a cukkii figura is lehetne zacsin ami eleve a hirdetményen van az a kis kimonós :).
És érdeklődnék arról is, hogy mi a helyzet a NAruto 7. kötettel. Mikkora várható a megjelenése? Esetleg számíthatunk rá (többes szám:összes rajongó^^) év végéig vagy izgatottan várjuk az Újávet-Új Naruto kötettel? :)
Tényleg nagyon igényes kiadványok, megéri várni rá.
Köszönöm előre is a választ: Zöldfülű^^ (aki imád chibiket is rajzolni ^^)
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Ha, már van:Manga,DVD,FAN cuccok lesznek Pc-GAMEK, PS2
meg ilyesmi ?*zseniális ötlet*
Hülye ötlet.
Amúgy azok jogai nem csak a kiadó vagy a csatorna kezében vannak, hanem nagyrészt a játékfejlesztőknél.
Ha ilyesmi érdekel, akkor [Link]
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-28 22:26:27
beküldve: 2008-11-28 21:11:49
(#304) Ha, már van:Manga,DVD,FAN cuccok lesznek Pc-GAMEK, PS2
Szerk: baniaa3 2008-11-28 21:12:04
Érdeklődnék, a manga státusza iránt? (Még tárgyaltok? Vagy már előrébb van a dolog?)
A szerződéskötésen is túl vagyunk. Már decemberre terveztük a megjelenést, de a nyersanyag nem érkezett meg időben. Ezért kellett halasztani.
Imádlak titeket
*nagyölelés a nektek*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-11-28 16:32:33
Érdeklődnék, a manga státusza iránt? (Még tárgyaltok? Vagy már előrébb van a dolog?)
A szerződéskötésen is túl vagyunk. Már decemberre terveztük a megjelenést, de a nyersanyag nem érkezett meg időben. Ezért kellett halasztani.
beküldve: 2008-11-28 16:21:15
(#301) Sziasztok!
Most, hogy ilyen szépen le lett leplezve a Chrono Crusade megjelenés a Mondóban... Érdeklődnék, a manga státusza iránt? (Még tárgyaltok? Vagy már előrébb van a dolog?)
Illetve... Akkor most nem lesz Visszaszámláló?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Most, hogy ilyen szépen le lett leplezve a Chrono Crusade megjelenés a Mondóban... Érdeklődnék, a manga státusza iránt? (Még tárgyaltok? Vagy már előrébb van a dolog?)
Illetve... Akkor most nem lesz Visszaszámláló?
Előre is köszönöm a válaszokat.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]