Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2008-11-25 19:32:24
(#285) #1
Akkor ebben az évben már nem is lesz bejelentés visszaszámláló? Mintha chatboxban azt olvastam volna, hogy még 'dilemmáztok' rajta. Ha ezt komolyan lehet venni, akkor azért megjegyezném, hogy ilyen, elég kiegyensúslyozatlan kiadási rend mellett nem lenne túl zavaró, ha jövő őszig kéne várni az új kiadványokig, akarom mondani nem nagyon lenne feltűnő.
HungaroComixon szinkronos Hellsing vetítés lesz, vagy az csak AnimeKarácsonyon?
Akkor ebben az évben már nem is lesz bejelentés visszaszámláló? Mintha chatboxban azt olvastam volna, hogy még 'dilemmáztok' rajta. Ha ezt komolyan lehet venni, akkor azért megjegyezném, hogy ilyen, elég kiegyensúslyozatlan kiadási rend mellett nem lenne túl zavaró, ha jövő őszig kéne várni az új kiadványokig, akarom mondani nem nagyon lenne feltűnő.
HungaroComixon szinkronos Hellsing vetítés lesz, vagy az csak AnimeKarácsonyon?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-25 20:40:09
beküldve: 2008-11-24 14:59:13
(#284) Ha a Kenshin teszik akkor a CC is fog, Kenshinben több a romantika, nem hiába történelmi romantika a műfaja a shounen fight mellett. CCben vannak fiúknak való fanservicek is.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Chrono sónen? mert, ha nem, nem veszem meg XD
Chrno vicces, romantikus, elgondolkodtató, drámai. Könnyű megszeretni fiúknak és lányoknak is.
Megnézük... az egyik felem azt mondja hogy:
-Ne vedd meg romantikus-
A másik:
-Vedd meg mert, van bene bunyó
XD
Nem azért, de nincs benne sokkal több romantika, mint a Code Geass-ban.
baniaa3: szerelem végülis szinte minden mangában van, romantikus része nem zavaró , főleg, hogy mellette sok az izgalom, meg a poén. Szerintem nézz bele az animébe, úgy könnyebb eldönteni, hogy tetszik-e. anime eleje vicces, 7. résztől lesz izgibb és komolyabb, romantika meg főleg csak a vége felé van.
Eldöntöm majd ha, olyan kategóriáju mint, a D.Gray-man, Kensin ,Code Geass akkor beküldve: 2008-11-23 13:19:48
(#281) baniaa3: szerelem végülis szinte minden mangában van, romantikus része nem zavaró , főleg, hogy mellette sok az izgalom, meg a poén. Szerintem nézz bele az animébe, úgy könnyebb eldönteni, hogy tetszik-e. anime eleje vicces, 7. résztől lesz izgibb és komolyabb, romantika meg főleg csak a vége felé van.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-11-23 00:39:05
(#280) Én azt szeretném megkérdezni, hogy a Nana, a Hellsing, a Death Note 2, az Árnybíró 12. és a Ruróni Kensin 5. része kapható lesz-e a Hungarocomixon? Naruto 7. várható idén?
Szerk: .., 2008-11-22 22:41:55
Úristen, nehogy véletlenül meglásd, hogy XY meg YZ smárolnak, mert kifolyik a szemed.
(Most oszt.társamat juttattad eszembe, aki minden ilyesitől "menekül" és dühöng, ha megemlítünk előtte ilyesmit. Ja, és amúgy a gyerek egy zseni. )
(Most oszt.társamat juttattad eszembe, aki minden ilyesitől "menekül" és dühöng, ha megemlítünk előtte ilyesmit. Ja, és amúgy a gyerek egy zseni. )
Akkor nem veszem meg.
Ui:Az a zseni biztos barát lehet XD
Úristen, nehogy véletlenül meglásd, hogy XY meg YZ smárolnak, mert kifolyik a szemed.
Chrno vicces, romantikus, elgondolkodtató, drámai. Könnyű megszeretni fiúknak és lányoknak is.
Megnézük... az egyik felem azt mondja hogy:
-Ne vedd meg romantikus-
A másik:
-Vedd meg mert, van bene bunyó
XD
beküldve: 2008-11-21 17:48:20
(#275) Hamár úgyis fentvan Csaba akk mekkérdezném h az ÁB 12ből és a DN 3ból vidékre is fog jutni? (mmint a közeljövőben, nem a "majd" intervallumban xD)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-11-18 20:52:12
(#274) engem is érdekelne hogy most lesz e chrno vagy sem mert úgy bele éltem magam
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
A MONDO-s animekarácsony szerint nem lesz új Naruto kötet Biztos ez?
A Hungarocomix-es infón meg azt írták, hogy lesz Naruto 7. Ha az összes rendezvényen megjelenő mangákat nézzük, akkor minden sorozatból lesz egy új kötet. :)
Szerk: Toushiro 2008-11-18 20:16:04
Aranyos ez a kitartás, hogy beskatulyázd magad. De a Chrno-t véleményem szerint nem lehet beskatulyázni, ahhoz túl sokrétű. De ha az megnyugtat, sok benne az akció.
Edit: a MangaUpdates szerint shounen. Gondolom azért, mert shounen-antológiában futott.
Szerk: A mordályos nyul 2008-11-18 19:13:22
Jaja nagyon nagyon jó anime/manga ^^ (én még csak az anime-t láttam és azt sem végig még van 5 rész XD)
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"