Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2008-11-15 11:41:26
(#240) Na jó, mi a fene az az Igazságos szárnyak?
Valaki legyen olyan jó és fordítsa le nekem baniaa nyelvről.
Valaki legyen olyan jó és fordítsa le nekem baniaa nyelvről.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-15 11:30:53
(#239) Szerintem is jobb lett volna a számláló
De biztos csak ezt azt egyet sikerült elintézni, megvenni a jogokat stb...
Sajnos
De biztos csak ezt azt egyet sikerült elintézni, megvenni a jogokat stb...
Sajnos
MIANEVED?!
Köhöm kár hogy nem lesz D.Gray-man se Bleach akkor lesz Igazságos szárnyak?
A bleach-nek is örültem ovlna de ennek is nagyon örülök ^^ igazságos szárnyak? ^^"
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-11-15 10:18:14
(#237) Köhöm kár hogy nem lesz D.Gray-man se Bleach akkor lesz Igazságos szárnyak?
Nem hinném, hogy csak úgy kiszivárgott volna a hír. Nekem elég hivatalosnak tűnik a bejelentés a Japanimánián.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-11-15 10:05:10
[Link]
Igaz ez?
Igaz ez?
hmm. csak azt nem értem h ha így bejelenti (dvd-ket is elárulta) akkor mi lesz a visszaszámlálóval? vagy annyira jól megy h ezeken kívül még lesz 5-6 kiadvány?
Jah, én már arra gondoltam, hogy nem is így tervezték, csak véletlenül kiszivárgott. (Mondjuk az is igaz, hogy ha visszaszámláló lett volna, már mindenki tudna róla, így meg különböző topicokba kell ellátogatni a hírért (vagy a Japanimániára))
beküldve: 2008-11-15 08:19:42
(#234) De örülök a Chrono mangának, az anime is annyira jó, nálam tuti vétel. Nagyon hirtelen jött ez a bejelentés, már tökre várom, hogy megjelenjen
[Link]
Igaz ez?
Igaz ez?
hmm. csak azt nem értem h ha így bejelenti (dvd-ket is elárulta) akkor mi lesz a visszaszámlálóval? vagy annyira jól megy h ezeken kívül még lesz 5-6 kiadvány?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-11-15 08:01:57
Ha valaki sokáig nem nézi a mangafant mert mondjuk nincs ideje az kap büntetést?
LOL!!! /
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szóval: Volt arról szó, hogy a Death Note DVD kiadáshoz lesz díszdoboz. Ez pontosan hogy lesz? Úgy, mint a Miyazaki-filmek esetében, vagy a film(ekk)el együtt lehet megvenni? És az lesz boltokban is, vagy csak rendelni lehet?
én nem vagyok a mangafannál belsős, de Csaba azt írta (Bleachnél legalábbis) h 20 epizóddal jön ki a díszdobozos verzió. szóval lehetséges h a DN is így jön ki. *reménykedik* de ha belegondolsz h a tervezett ára 4990ft, akkor szvsz 5 dvd-s díszdobozos kiadás lesz.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-11-14 21:38:50
(#230) Remélem nem veszik el a kérdésem a sok "Mi ez a Chrno Crusade? Engem nem érdekel" offolás között, és bocsi, ha volt már róla szó. Sajnos nem tudok átnézni utána minden lehetséges topicot. (amit néztem abban eddig nem találtam)
Szóval: Volt arról szó, hogy a Death Note DVD kiadáshoz lesz díszdoboz. Ez pontosan hogy lesz? Úgy, mint a Miyazaki-filmek esetében, vagy a film(ekk)el együtt lehet megvenni? És az lesz boltokban is, vagy csak rendelni lehet?
Én láttam, úgy emlékszem jó volt, de manga biztosan jobb. Megvevésgyanús.
Én pont most nézem XD most tartok a 16. résznél ^^ pont jókor kezdtem el XD
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-11-14 20:48:53
(#228) Én láttam, úgy emlékszem jó volt, de manga biztosan jobb. Megvevésgyanús.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-14 20:46:26
(#227) beküldve: 2008-11-14 20:41:50
(#226) Chrno manga? Nem ismerem, de már egyik ismerősömnél utánajártam, és hát arra jutottam, hogy kötelező vétel lesz :)
Egyébként nagyon dolgozik a MangaFan. Ha amit Hungarocomix-ra csinálnak kijön, meg még ez is később akkor nem is tudom mi lesz. Meg még a Dvd-k is. Minden elismerésem a kiadónak ^^ Ti vagytok a legjobbak
Egyébként nagyon dolgozik a MangaFan. Ha amit Hungarocomix-ra csinálnak kijön, meg még ez is később akkor nem is tudom mi lesz. Meg még a Dvd-k is. Minden elismerésem a kiadónak ^^ Ti vagytok a legjobbak