Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
kérdés XD :
pl. megrendelem Naruto 2,3,4 akkor írjam hogy mit kérek negyediknek vagy kitaláljátok?:P
pl. megrendelem Naruto 2,3,4 akkor írjam hogy mit kérek negyediknek vagy kitaláljátok?:P
Megrendeled a 4 tételt és a rendszer a fizetendő összeget csökkenti a 4 termék közül az olcsóbbik árával.
köszönöm
I my dreams I can fly (:
kérdés XD :
Megrendeled a 4 tételt és a rendszer a fizetendő összeget csökkenti a 4 termék közül az olcsóbbik árával.
beküldve: 2008-11-26 21:25:27
(#298) kérdés XD :
I my dreams I can fly (:
Mindenkinek van véleménye, neked ez, nekem az. Ezen nincs mit beszélgetni.
MIANEVED?!
Ezek a címek sokak kedvencei, szóval ha bejelentjük, aztán hozzátesszük, hogy "és 1. kötet jövő ilyenkor, sziapuszi" akkor abból lincs lesz, de legalábbis rossz szájíz és jogosan.
Személy szerint inkább várok úgy, h tudom a címeket..
Úgy sokkal jobb mint "reménykedni".
Aztán ha mégsem az jön ki amire 1évet "várok reménykedve" akkor meg azért lesz rossz szájíz
Szerintem nem ez a jó hozzáállás. ^^" Úgyértem, minek görcsölni egy(vagy pár) bizonyos cím miatt? Szerintem legyünk hepik, hogy ennyi manga van*, reménykedjünk, hogy nem kell féléveket várni mondjuk az Árnybíróra, és ha egyszercsak jön egy bejelentés, akkor kellemesen meglepődhetünk, hogy "Jé, még ezt is kiadják? "
Most konkrétabban: hogy viselnéd, ha az elkövetkezendő 3 bejelentésvisszaszámláló között se lenne Bleach? ^^" Szal (nem akarok megsérteni egy vérbeli fant, de) lehet hogy nem kéne ennyire rámenni a Bleachre. ^^" Bocsi, nem sértésből, tényleg.
*Ezt most nem arra értem, hogy legyünk hálásak, hogy egyáltalán van manga, mert asszem ezen már túlesett a piac, inkább... szóval... Értitek, nem?
Aztán ha mégsem az jön ki amire 1évet "várok reménykedve" akkor meg azért lesz rossz szájíz
Ott a pont! Bár az én kedvenceim általában nem sokak kedvencei...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-26 15:14:45
(#294) Remélem a mangafan nagy csomag dvd-vel és könyvvel jön mert csak 2-re tudok menni az animekarácsonyra és nem szeretném ha elfogyna.
Én idén kijön az új Naruto?
Én idén kijön az új Naruto?
(2047-ben AK47-lesz! Ha megérjük )
Strigula lesz ám!
AK47 lol, ez a helyes hozzáállás
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-26 06:39:32
(#292) beküldve: 2008-11-26 00:15:55
(#291) Szerintem az jó ötlet lenne, ha lehetne tudni minden mangánál hogy a legközelebbi szám mikor érkezik. Az (gondolom) egyik esetében sem annyira hosszú idő, és nem okozna nagy gondot a várakozás. Meg aztán sok kiadvány van, valami biztos mindig lenne kivárható időn belül :)
Someday the Dream will End
Ezek a címek sokak kedvencei, szóval ha bejelentjük, aztán hozzátesszük, hogy "és 1. kötet jövő ilyenkor, sziapuszi" akkor abból lincs lesz, de legalábbis rossz szájíz és jogosan.
MIANEVED?!
#1 te most beszóltál a kiadási ütemtervre?
A gond egyébként az, hogy az emberek szeretik a kedvenceiket azonnal megkapni. Ezek a címek sokak kedvencei, szóval ha bejelentjük, aztán hozzátesszük, hogy "és 1. kötet jövő ilyenkor, sziapuszi" akkor abból lincs lesz, de legalábbis rossz szájíz és jogosan.
#2 tudtommal csak AK08-n
A gond egyébként az, hogy az emberek szeretik a kedvenceiket azonnal megkapni. Ezek a címek sokak kedvencei, szóval ha bejelentjük, aztán hozzátesszük, hogy "és 1. kötet jövő ilyenkor, sziapuszi" akkor abból lincs lesz, de legalábbis rossz szájíz és jogosan.
#2 tudtommal csak AK08-n
(2047-ben AK47-lesz! Ha megérjük )
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Chrono sónen? mert, ha nem, nem veszem meg XD
Akkor minek vetted meg az Élni-t? Az nem sónen, hanem szeinen...
Szerk: wakka 2008-11-25 20:40:32
Szerintem is jó lenne legalább arról tudni h mik lesznek kiadva még.
Nyárig várni a visszaszámlálóra valahogy...
Szerintem is jó lenne legalább arról tudni h mik lesznek kiadva még.
Nyárig várni a visszaszámlálóra valahogy...
MIANEVED?!