Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2008-12-14 13:18:08
(#330) Körülbelül mikor lesz 2. Bleach box?
Nem napra pontosan kérdezem, hanem nagyon körülbelüli idő (pl hónap) is megfelel...
Nem napra pontosan kérdezem, hanem nagyon körülbelüli idő (pl hónap) is megfelel...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-10 16:19:37
(#329) Azt szeretném megkérdezni, hogy lesz-e FullMetal Alchemist díszdobozos kiadás?
Mihamarabbi válaszotokat várom, mert nem akarnám megvenni a 1,2 DVD-t ha lesz dízdobozos kiadás.
Mihamarabbi válaszotokat várom, mert nem akarnám megvenni a 1,2 DVD-t ha lesz dízdobozos kiadás.
Táncolj Hercegnő!
Viszont ha sokan élnek az akcióval és kapnak ingyen jegyet, akkor nem kéne csak úgy osztogatni pénzért a jegyeket, mert Conon is úgy jártunk, h lett ingyen jegyünk mégsem tudták beváltani a moziban......................... ..
De ez megoldódott AKKOR, hála Csabának.
mondjuk nem lehetett valami kellemes de csak 3-om vetítésre kell jegy én ugy olvastam
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-08 20:28:24
(#326) Viszont ha sokan élnek az akcióval és kapnak ingyen jegyet, akkor nem kéne csak úgy osztogatni pénzért a jegyeket, mert Conon is úgy jártunk, h lett ingyen jegyünk mégsem tudták beváltani a moziban......................... ..
De ez megoldódott AKKOR, hála Csabának.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-08 20:20:30
(#325) biztos lesz külön is jegy de nem minden vetítésre kell jegy
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Igen, ez szerintem is így van, a kérdés az, hogy mernek-e külön eladni jegyet? Mert azért véges sok hely van csak.
Csaba, én azt szeretném kérdezni, hogy a DN 2. vetítésre csak akkor lehet bemenni, ha nálatok vásárolunk és kapunk ajándékjegyet? Mert van egy haverom, aki nem szereti a mangákat, de a DN nagyon bejön neki és ő is megnézné a filmet.
Sztem bárki bemehet, aki vesz rá jegyet. De aki vásárol a MangaFannél, az ingyen mehet be ;)
T.Mangafan!Azt szeretném kérdezni hogy még ebben az évben meg jelenik-e a naruto 7.kötete? Üdv.
Bár nem vagyok a T. Mangafan, de én úgy tudom, hogy csak jövő év elején várható.
beküldve: 2008-12-08 19:11:49
(#322) Üdv!
Én azt szeretném megkérdezni, hogy attól hogy kiadásra kerül a death note manga, le lehet-e fordítani a tavasszal megjelent hivatalos one-shotokat? A háromból ugye egy már le van fordítva a neten én pedig megcsináltam a másik kettőből a rövidebbet. Szívesen felteszem, hogy más is elolvashassa, de nyilván ha ez sérti a mangafan jogait akkor nem.
Én azt szeretném megkérdezni, hogy attól hogy kiadásra kerül a death note manga, le lehet-e fordítani a tavasszal megjelent hivatalos one-shotokat? A háromból ugye egy már le van fordítva a neten én pedig megcsináltam a másik kettőből a rövidebbet. Szívesen felteszem, hogy más is elolvashassa, de nyilván ha ez sérti a mangafan jogait akkor nem.
beküldve: 2008-12-06 12:46:22
(#321) T.Mangafan!Azt szeretném kérdezni hogy még ebben az évben meg jelenik-e a naruto 7.kötete? Üdv.
beküldve: 2008-12-06 11:11:02
(#320) Csaba, én azt szeretném kérdezni, hogy a DN 2. vetítésre csak akkor lehet bemenni, ha nálatok vásárolunk és kapunk ajándékjegyet? Mert van egy haverom, aki nem szereti a mangákat, de a DN nagyon bejön neki és ő is megnézné a filmet.
beküldve: 2008-12-04 13:52:53
(#319) Csak mangáért nem is. Én is főleg a Watchmen miatt megyek ki...
Én azért mennék, mert még nem voltam egy HC-on sem, és érdekelne milyen.
Hátha addíg még találok valakit aki jönne velem XD
Bár ezt még meggondolom h egyáltalán megéri-e menni.
MIANEVED?!
Hmm akkor tényleg nem nagyon érdemes kimenni HC-ra
Csak mangáért nem is. Én is főleg a Watchmen miatt megyek ki...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Felvittük az új köteteket, látjátok őket. A HC-ra a DN3 és a Kensin5 jön ki, a többi az Animekarácsonyra (Hellsing3, ÁB12, Nana3)
Hmm akkor tényleg nem nagyon érdemes kimenni HC-ra
MIANEVED?!