Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Nem lehet tudni hogy a boltokba mikor érkezik a Death note díszdoboz?
A díszdobozokat csak az Xpress fogja forgalmazni januártól 5990 forintért. Ezek túl szép kiadványok ahhoz, hogy egy szupermarket turkálójában landoljanak.
Ami igaz, az igaz
no pussy, just the dicks
Szerk: Csaba 2008-12-16 19:41:17
Nem lehet tudni hogy a boltokba mikor érkezik a Death note díszdoboz?
A díszdobozokat csak az Xpress fogja forgalmazni januártól 5990 forintért. Ezek túl szép kiadványok ahhoz, hogy egy szupermarket turkálójában landoljanak.
Szerk: Csaba 2008-12-16 19:41:06
A futár is hagyhat értesítőt nem csak a postás?
Na, lehet, hogy ezt elírtam. Ígérem, szakszerűen előkészített ecsettel átfestem a szemem színét, majd elásom magam nyakig az erdőben, utána pedig a fejemre húzok egy.....macskabőrt.
A macskabőrben segítek , de nem kötekedésképpen írtam, csupán kíváncsiságbók, mivel én is tudatlan pogány voltam a témában ELEDDIG, de hála Nes-nek, minden világos.
no pussy, just the dicks
Na, lehet, hogy ezt elírtam. Ígérem, szakszerűen előkészített ecsettel átfestem a szemem színét, majd elásom magam nyakig az erdőben, utána pedig a fejemre húzok egy.....macskabőrt.
Hagy, de nem azzal, hogy átveheted a postán 10 napig, hanem az ő mobilszámával, hogy egyeztetni tudj vele egy másik időpontot a kiszállításra. Legutóbb velem pont ez történt :P
beküldve: 2008-12-15 21:45:20
(#340) Nem lehet tudni hogy a boltokba mikor érkezik a Death note díszdoboz? (elvonási tünetekkel küzd mert az anyukája nem engedi hogy megrendelje neten )
...Létszámhiány miatt én is beugrottam pedig de utálom az ilyet,Matsuda te szamár...
beküldve: 2008-12-15 20:58:37
(#339) A futár is hagyhat értesítőt nem csak a postás?
no pussy, just the dicks
Remélem nem gond, ha az illetékesek helyett válaszolok.
1. variáció: Ha megbeszéled valakivel, aki kifizeti, bárki átveheti a csomagot.
2. variáció: Ha nem vagy otthon, a futár leadja a postára a csomagot, az ajtódon hagy egy értesítőt, és a csomagot átveheted a postán 10 napig, utána visszaküldik.
1. variáció: Ha megbeszéled valakivel, aki kifizeti, bárki átveheti a csomagot.
2. variáció: Ha nem vagy otthon, a futár leadja a postára a csomagot, az ajtódon hagy egy értesítőt, és a csomagot átveheted a postán 10 napig, utána visszaküldik.
beküldve: 2008-12-15 17:40:34
(#337) K.Mangafan!
Két kérdésem lenne:...1.Ti állandóan a gép elött űltök,hogy mindig olyan hamar vissza igazoljátok a rendeléseket?[ez csak úgy jött...]
2.Ja és ha kihozza a futár a mangát amit rendeltem,de én suliba ülök és nem tudom átvenni akkor mit csináljak? ...feltehetőleg másnap is suliban vagyok,ezért másnap sem tudom átvenni...de azt sem szeretném ha a manga vissza kerűlne hozzátok[mert nem szeretném ha szomorúak lennétek...]...Akkor ugye nem fontos,hogy feltétlen én vegyem át??
Választ előre is köszi
Két kérdésem lenne:...1.Ti állandóan a gép elött űltök,hogy mindig olyan hamar vissza igazoljátok a rendeléseket?[ez csak úgy jött...]
2.Ja és ha kihozza a futár a mangát amit rendeltem,de én suliba ülök és nem tudom átvenni akkor mit csináljak? ...feltehetőleg másnap is suliban vagyok,ezért másnap sem tudom átvenni...de azt sem szeretném ha a manga vissza kerűlne hozzátok[mert nem szeretném ha szomorúak lennétek...]...Akkor ugye nem fontos,hogy feltétlen én vegyem át??
Választ előre is köszi
·#Japán a felkelő nap országa... Los Angeles pedig a lemenő nap városa...
beküldve: 2008-12-14 20:12:48
(#336) beküldve: 2008-12-14 18:16:04
(#335) Én azt szeretném megtudni,hogy mekkorák a death note táska méretei
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-14 17:51:37
(#334) Ez jó hír. Faliszőnyeg is lesz? Még hó elején rendeltem meg, nem tudom, hogy akkor félre lett -e téve vagy nem.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
mikorra várható hogy kiszállítsák a Death Note díszdobozos dvd-t?
Az FMA 2, DN, Bleach (díszdobozos változat is) elkészült. Az Animekarácsonyon már kapható volt és a webbolt előrendeléseit is kiszállítottuk pénteken.
Egyedül a DN díszdoboz nem készült el. Ezt szerdára ígérte a gyártó (német, reméljük tartja a szavát). Ha szerdán, vagy legkésőbb csütörtökön az előrendeléseket át tudjuk adni a szállítónak, karácsonyig biztosan célba érnek.
Szerk: Réka 2008-12-14 19:54:04
mikorra várható hogy kiszállítsák a Death Note díszdobozos dvd-t?
holnap;) (azaz 15.én) de írja is^^, remélem pontosak^^,
beküldve: 2008-12-14 13:20:27
(#331) mikorra várható hogy kiszállítsák a Death Note díszdobozos dvd-t?
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"